Advent u Beču – Grad na lijepom plavom Dunavu

Grad na lijepom plavom Dunavu
22.12.2018., subota

Beč je grad s 1,6 milijuna stanovnika koji leži na obalama Dunava. Naziva se pravom europskom kulturnom prijestolnicom zbog nekadašnjeg sjedišta moćnog Habsburškog carstva. Najveći dio bečkih znamenitosti nalazi se u središtu grada oko Ringa. Trg ispred Vijećnice najpoznatiji je po tradicionalnom Božićnom sajmu, Christkindlmarktu, a posjeti ga nekoliko milijuna posjetitelja. Na Božićnom sajmu nalaze se štandovi s originalnim darovima poput ručno ukrašenih staklenih kuglica ili šalica, razne delicije i kuhano vino ili punč. Dvije najreprezentativnije građevine uz Ring su Parlament, iz čije je arhitekture vidljiva inspiracija starogrčkim hramovima te carska palača Hofburg. Glavni gradski simbol je gotička katedrala sv. Stjepana. Kao pravi carski grad, Beč ima i brojne dvorce, od kojih su najpoznatiji Belvedere sa svojim vrtovima, te Schönbrunn, koji je pod zaštitom UNESCO-a.

Cijena aranžmana po osobi: 250,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • usluge stručnog vodiča i razgled prema programu
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno putno zdravstveno osiguranje
  • troškove osobnih narudžbi

Napomena:

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.
Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, OIB, adresu stanovanja, broj mobitela i e-mail.
Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu ili pozivom na broj 091/155-05-49.
Putnik je na popisu putnika nakon uplate 145 kuna.
U slučaju otkaza putovanja putnika 30 dana prije polaska na putovanje agencija zadržava 50 % uplate.
Od 29-og dana vrijede opći uvjeti putovanja.
Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.
Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela.
Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.
Rezervacija mjesta u autobusu iznosi 40,00 kn po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje.
Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju.
Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 250,00 kn
INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA –
kao i za gotovinsko plaćanje – 250,00 kn.

 Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ
Model: 00
Poziv na broj: 22-12
Opis: Advent u Beču, ime i prezime

 

 

1

22.12.2018., subota

Polazak autobusa iz Đakova u 00:30 h s benzinske pumpe Crodux, polazak iz Širokog Polja u 00:50 ispred crkve svetog Isidora, iz Osijeka u 01:30 s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Dardi i Belom Manastiru. Vožnja kroz Mađarsku i Austriju do Beča uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Po dolasku slijedi panoramski razgled grada. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: Ring, Hofburg, Stephansplatz, Katedrala, Kärtner Strasse, Parlament, Opera Haus, Rathaus, Trg Marije Terezije, Gradska vijećnica… Slobodno vrijeme za kavu i kolače u slavnim bečkim kavanama i slastičarnicama. Slijedi šetnja okićenim ulicama grada i posjet Božićnom Sajmu ispred Gradske vijećnice. Polazak prema Osijeku u 17:00. Vožnja uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating