Adventski vikend u Beču

2.12. – 3.12.2023. RASPRODANO!

9.12.-10.12.2023. RASPRODANO!

16.12.- 17.12.2023. RASPRODANO!

Beč je grad s 1,6 milijuna stanovnika koji leži na obalama Dunava. Naziva se pravom europskom kulturnom prijestolnicom zbog nekadašnjeg sjedišta moćnog Habsburškog carstva. Najveći dio bečkih znamenitosti nalazi se u središtu grada oko Ringa. Trg ispred Vijećnice najpoznatiji je po tradicionalnom Božićnom sajmu, Christkindlmarktu, a posjeti ga nekoliko milijuna posjetitelja. Na Božićnom sajmu nalaze se štandovi s originalnim darovima poput ručno ukrašenih staklenih kuglica ili šalica, razne delicije i kuhano vino ili punč. Dvije najreprezentativnije građevine uz Ring su Parlament, iz čije je arhitekture vidljiva inspiracija starogrčkim hramovima te carska palača Hofburg. Glavni gradski simbol je gotička katedrala sv. Stjepana. Kao pravi carski grad, Beč ima i brojne dvorce, od kojih su najpoznatiji Belvedere sa svojim vrtovima, te Schönbrunn, koji je pod zaštitom UNESCO-a.

First minute cijena aranžmana po osobi: 129 EUR (971,95 kn) 

Cijena aranžmana po osobi: 139 EUR (1.047,30 kn) 

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • obilaske prema programu
  • smještaj u A&O Hauptbahnhof Wien na bazi 1 noćenje s doručkom u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi web stranica hotela
  • osiguranje od odgovornosti, osiguranje jamčevine i troškove organizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • doplata za smještaj u jednokrevetnoj sobi 6EUR/ 489,74 kn (na upit) 
  • ulaznica u dvorac Schonbrunn (Imperial tura) i trošak rezervacije (min. 25 prijavljenih osoba) – odrasle osobe 26 € (195,90 kn), osobe 6 g.-18 g. 18 € (135,62 kn)  
  • dodatno putno zdravstveno osiguranje
  • troškove osobnih narudžbi
  • ulaznice za kulturno – povijesne spomenike i muzeje

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA :

FM – 129 EUR (971,95 kn) – redovna cijena 139 EUR (1.047,30 kn) 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Sv.I.Krstitelja 35, Darda 31326

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: datum putovanja, 02-12 ili 09-12 ili 16-12

Opis: Adventski vikend u Beču, ime i prezime

1

1.dan, subota | OSIJEK – BEČ

Polazak iz Osijeka s Autobusnog kolodvora (peron 15) u ranim jutarnjim satima. (Mogućnost polaska iz drugih mjesta na upit.) Vožnja kroz Mađarsku s kraćim usputnim zaustavljanima. Prijepodnevni dolazak u Beč. Po dolasku slijedi orijentacijska šetnja po gradu. Slobodno vrijeme za shopping i uživanje u blagdanskom ugođaju austrijske prijestolnice! Vrijeme za individualni posjet nekima od slavnih bečkih muzeja: KHM ( Muzej povijesti umjetnosti), Carska riznica, Muzerj prirodnih znanosti, Albertina, Museumquartier, posjet slavnim bečkim kavanama i slastičarnicama te slobodno vrijeme za kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu i uživanje u posebnom blagdanskom ozračju, u svjetlucavim ukrasima, mirisu kuhanog vina i božićnih delicija. Božićni sajam je svakako najljepši noću! Noćenje.

2

2. dan, nedjelja | BEČ - OSIJEK

Nakon doručka odjava iz hotela. Vožnja prema dvorcu Schönbrunn, jednom od najljepših baroknih palača Europe. To je bila ljetna rezidencija carice Sisi. Razgled dvorca uz doplatu ili šetnju velikim parkom i posjet božićnom sajmu ispred dvorca. Slijedi panoramski razgled grada: dvorac Belvedere, Opera, gradska vijećnica, Parlament te u nastavku šetnje centrom grada: Hofburg, Graben , katedrala Sv. Stjepana, Kärtnerstrasse.. Slobodno vrijeme. U popodnevnim satima odlazak iz Beča, usputno zadržavanje kod kuće čuvenog arhitekta Hundertwassera. Očekivani povratak u Osijek u kasnim noćnim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 35 osoba.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 0911550549.

Rok za uplatu rezervacije je 5 dana od datuma prijave uključujući vikende.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Iznos rezervacije za ovo putovanje: 42,00 € (316.45 kn)

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Agencija  može otkazati paket aranžman 7 dana prije polaska i o tome obavijestiti putnika te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 40.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Rezervacija sjedala za ovo putovanje nije moguća.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Arriva.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating