Advent u Budimpešti – Jednodnevni izlet

16.12.2018., nedjelja – RASPRODANO!


Budimpešta
je jedan od najživopisnijih europskih bisera. Stvorena je stapanjem Budima i Pešte, koji su kroz povijest pa sve do današnjih dana povezani predivnim mostovima. Osim prekrasnih mostova, Budimpešta koja se naziva i „Kraljicom Dunava“ ima i brojne druge adute poput Zgrade mađarskog parlamenta, treće po veličini zgrade u svijetu, Budimskog dvorca, Ribarske tvrđave, Trga heroja, milenijske podzemne željeznice koja je najstarija u Europi, najveće Sinagoge u Europi, Kraljevske palače s čijeg vidikovca je najljepši pogled na Peštu

 

Cijena aranžmana po osobi: 150,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • Prijevoz turističkim autobusom
  • Razgledi prema programu
  • Turistički vodič tijekom cijelog putovanja
  • Osiguranje od odgovornosti
  • Osiguranje jamčevine
  • Troškovi organizacije

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • Vožnja brodom Dunavom (10 eura) – minimum 25 prijavljenih
  • Troškovi osobnih narudžbi
  • Dodatno putno osiguranje

 

Napomena:

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba. Završno pismo s detaljima o polasku i planu putovanja šaljemo na Vaše e-mail adrese 2 dana prije polaska na putovanje.
Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.
Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu ili pozivom na broj 031 550-549.
U slučaju otkaza putovanja putnika 30 dana prije polaska na putovanje agencija zadržava 50 % uplate.
Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.
Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…
Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju.
Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.
Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima.
Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 150 kn
INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 150 kn

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813
Model: 00
Poziv na broj: 8-12 ili 16-12
Opis: Advent Budimpešta

 

 

1

16.12.2018., nedjelja

OBAVIJEST O POLASKU  poslana u završnom pismu na Vaše e-mail adrese.  Ugodna vožnja turističkim autobusom uz pauze prema potrebi. Po dolasku u Budimpeštu, glavni grad Mađarske odlazimo prvo na Citadelu, vidikovac s kojeg se pruža predivan pogled na Budimpeštu, Kraljicu Dunava“. Šetnja uz razgled i slobodno vrijeme za fotografiranje. Slijedi obilazak Ribarske utvrde i Kraljevske palace. Nastavak vožnje preko Elizabetinog mosta kroz Peštu uz panoramski razgled – Astorija, Trg Blahe Lujze – najpoznatije mađarske operne pjevačice, Keleti kolodvor, Spomenik Gaboru Barossu, Arena… Dolazimo do Trga heroja, monumentalnog spomenika dolasku Mađara na ova područja. Razgled Trga i šetnja do dvorca smještenog u parku. Nastavak vožnje preko najpoznatije ulice – Andrassy Avenije uz panoramski razgled – Spomenik Nikoli Šubiću Zrinskom, Oktogon, Opera, Bazilika Svetog Stjepana, Budapest Eye… Nakon razgleda odlazak u centar grada – Vaci ulicu u kojoj je smješteno mnoštvo trgovina, suvenirnica, restorana i kafića. Šetnja do glavnog trga na kojem se održava glavni Božićni sajam te do Bazilike ispred koje je manji Božićni sajam. Slobodno vrijeme za osobne programe. Mogućnost organizirane vožnje brodom. Planirani polazak prema Osijeku u 19:00. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating