Advent – Bratislava

14.12.2019.Prijavite se

Bratislavu nazivaju ljepoticom na Dunavu. Na svojoj istočnoj strani bogata je povijesnom gradskom jezgrom s kulturno-povijesnim građevinama. Sa zapadne strane noviji dio grada, poznat kao Petržalka, prepoznaje se po brojnim neboderima i stambenim blokovima. Najveći je grad Slovačke s oko 460 000 stanovnika. Kao središte višestoljetne kulture, Bratislava obiluje brojnim kulturno povijesnim građevinama koje su većinom smještene u starom dijelu grada, glavnim mjestom bogatih kulturnih događanja tijekom cijele godine. Od znamenitosti Bratislave, Vašu pozornost će na prvu uzeti Bratislavsky hard, prelijep dvorac na brdašcu. Dvorac potječe iz 15. stoljeća, izvorno kao kraljevska rezidencija, a zatim sjemenište i na posljetku vojarna. Odmah uz dvorac nalazi se zgrada slovačkog parlamenta koja će vam pružiti predivan pogled na Dunav.

Cijena aranžmana po osobi: 230,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • razglede prema programu
  •  voditelja  putovanja
  • osiguranje od odgovornosti, osiguranje jamčevine i troškovi organizacije

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno zdravstveno osiguranje
  • troškove osobnih narudžbi

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 230 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 230 kn

Mogućnost plaćanja na 2 rate:

  1. rata – 130 kn do 30.10.2019.
  2. rata – 100 kn do 30.11.2019.

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813
Model: 00
Poziv na broj: 14-12
Opis: Advent Bratislava, ime i prezime

 

 

1

1.dan, 14.12.2019., subota | OSIJEK – BRATISLAVA - OSIJEK

Polazak autobusa iz Osijeka u 02:00 s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost polaska iz Darde i Belog Manastira. Ugodna vožnja turističkim autobusom uz povremene pauze radi odmora do glavnog grada Slovačke – Bratislava. Slijedi obilazak Bratislave – Trg slobode, Vrata svetog Michaela, Katedrala svetog Martina, Glavni trg, Gradska vijećnica, Nacionalno kazalište, Bratislavsky hard… Slobodno vrijeme za ručak i osobne programe. Polazak za Osijek u poslijepodnevnim satima po dogovoru s grupom. Dolazak u Osijek u kasnim noćnim satima.

Važno: zbog posebne regulacije prometa za vrijeme trajanja adventa, raspored razgleda je
podložan promjenama u dogovoru s voditeljem putovanja.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 130 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating