Advent u Ljubljani

19.12.2020.Prijavite se

Ljubljana je najveći i glavni grad Slovenije koja leži na rijeci Ljubljanici. Posljednjih godina sve više privlači posjetitelje božićnim sajmom i adventskim ugođajem. Prigodno ukrašenim ulicama i trgovima poput Prešernova trga, Tromostovja, Kongresnog trga, Starog trga… hodaju brojni turisti koje mami miris kuhanog vina, čaja i pečenih kobasica. Blizina rijeke i lampica koje se u njoj ogledaju, daju posebnu atmosferu posljednjem mjesecu u godini.


Cijena aranžmana po osobi:
250,00 kn

200 kn iz Požege, Slavonskog Broda i Nove Gradiške

 

Cijena izleta  uključuje: 

  • prijevoz turističkim autobusom
  • pratitelja grupe
  • sve razglede prema programu
  • troškove jamčevine i organizacije putovanja

 

Cijena izleta ne uključuje: 

  • troškove osobnih narudžbi
  • osiguranje od otkaza putovanja 50 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji)
  • putno zdravstveno osiguranje (moguće zaključiti do 2 dana prije početka putovanja)

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: 19-12

Opis: Advent Ljubljana, datum polaska, ime i prezime

1

1.dan, 19.12.2020., subota | OSIJEK - LJUBLJANA - OSIJEK

Polazak autobusom iz Osijeka (autobusni kolodvor) u 6:00h, iz Đakova u 6:45h  (autobusni kolodvor), iz Slavonskog Broda u 7:30h (parking Plodine), iz Požege u 7:30h (autobusni kolodvor, prijevoz putnika do Nove Gradiške i priključenje grupi), iz Nove Gradiške u 8:30 (autobusni kolodvor).

Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15. minuta prije naznačenog vremena.

Vožnja turističkim autobusom preko Zagreba u smjeru Ljubljane. Po dolasku slijedi obilazak glavnog grada Slovenije poznat kao grad zmajeva: Prešernov trg, centralna tržnica, Mjesni trg, Trostruki most, Miklošićeva ulica, Šuštarski most, Park Zvezda, Parlament, Trg republike, Park Tivoli…Ostatak popodneva slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu, šetnju bogato ukrašenim ulicama, te kupovinu  i nabavu božićnih darova. Predlažemo odlazak do Ljubljanskog grada pješice ili pak uspinjačom koji u prosincu vozi cijeli dan. Gore uživajte u miru, pogledu ili povijesnim sadržajima. Polazak iz Ljubljane oko 18:00h. Planirani povratak u Hrvatsku u kasnim noćnim satima.

Organizator putovanja: Arriva Travel / Panturist

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Panturist d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja.

Putno osiguranje: Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Za ostale uvjete vrijede Opći uvjeti usluga putovanja koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane. Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 48 sati prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 30.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating