Advent u Ljubljani uz PRIMARK

08.12.2019.Prijavite se

07.12.2019. – POPUNJENO!

Ljubljana je glavni i najveći grad Slovenije koji leži na rijeci Ljubljanici. Jedna od glavnih odlika Ljubljane je da sve možete obići pješice. U gradu se nalaze brojne znamenitosti, galerije, kazališta, muzeji, parkovi, vrtovi i prekrasne šetnice uz rijeku. Prigodno ukrašenim ulicama i trgovima poput Prešernova trga, Tromostovja, Kongresnog trga i Starog trga hodaju brojni turisti koje mami miris kuhanog vina, čaja i pečenih kobasica. Blizina rijeke i lampica koje se u njoj ogledaju, daju posebnu atmosferu posljednjem mjesecu u godini.

 

Primarkova prva trgovina otvorena je u Dublinu 1969. godine i zvala se Penney’s. Danas imaju više od 360 dućana u 11 zemalja u Europi i Americi. Ne propustite posjetiti ovaj ljubljanski shoppingholičarski raj koji se prostire na 4250 četvornih metara, a ima 44 blagajne i 48 kabina, te obaviti predblagdanski shopping!

 

Cijena aranžmana po osobi: 230,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • razglede prema programu
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti, osiguranje jamčevine i troškovi organizacije

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno zdravstveno osiguranje
  • troškove osobnih narudžbi
  • vožnju žičarom u Ljubljani – 3 eura
  • vožnju brodom u Ljubljani – 8 eura

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 230,00 kn u poslovnici

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 230,00 kn.

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: 07-12 ili 08-12 (ovisno o datumu putovanja za kojeg se prijavljujete)

Opis: Ljubljana Primark, datum polaska, ime i prezime

1

07.12.2019., subota / 08.12.2019., nedjelja

Polazak autobusa u ranim jutarnjim satima iz Osijeka s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Đakovu (na benzinskoj postaji Petrol) i Slavonskom Brodu (istok, benzinska postaja APIOS). Ugodna vožnja turističkim autobusom do glavnog grada Slovenije, uz povremena zaustavljanja radi odmora. Po dolasku u Ljubljanu stajanje u shopping centar City park u kojem možete pronaći mnoštvo trgovina (Adidas, Bambini, Calzedonia, CCC, Comma, Desigual, Humanic, Mango, MAC, Reserved, Pandora… ) i jednu od najdražih trgovina koja nudi sve što srce poželi po odličnim cijenama- PRIMARK -shoppingholičarski raj koji se prostire na 4250 četvornih metara, a ima 44 blagajne i 48 kabina! PAUZA u shopping centru je DVA I POL SATA od stajanja autobusa na parking. Nakon toga slijedi odlazak do centra grada i razgled – barokna zgrada Gradske vijećnice, Katedrala Sv.Nikole, Tromostovje, Zmajski most, Prešernov trg, Franjevačka crkva, Glavna tržnica, Tivoli park, Kongresni trg, itd. Nakon razgleda slobodno vrijeme za ručak, šetnju i posjet tradicionalnom Božićnom sajmu. Štandovi s blagdanskom ponudom smješteni su uz Cankarjevo nabrježje i Hribarjevo nabrježje, u dvjema ulicama koje se protežu uz rijeku Ljubljanicu. Predvečer preporučamo vožnju brodom rijekom Ljubljanica (uz nadoplatu), koja će Vam na neobičan način, uz šalicu kuhanog vina, pružiti poseban doživljaj i ljepotu grada. Polazak za Osijek predviđen u večernjim satima. Dolazak u kasnim noćnim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 130 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.