Advent u Austriji – Salzburg i Hallstatt #2

21.12. – 23.12.2018.

Glazba, kultura, slastice i priroda – opisuju dvodnevno putovanje u Salzburg i Hallstatt. Prošećite Mozartovim gradom i udahnite njegovu baroknu atmosferu uz vrećicu originalnih Mozart kugli!

Prvoga dana posjetit ćemo Salzburg, jedan od najljepših baroknih gradova Europe. Iako je dobio ime po rudnicima soli, danas je prepoznatljiv kao prijestolnica glazbe. Svakako je puno više od rodnog grada velikog Mozarta i fenomenalnih Mozart kugli. Pun je veličanstvene arhitekture, romantičnih kafića, tornjeva i crkvi, ali je isto tako i moderan, s puno mjesta za dobar shopping i kulinarska nepca. Drugi dan svoje austrijsko iskustvo zaokružite pogledom na jedno od neponovljivih austrijskih  ledenjačkih  jezera: Hallstatt te predivni istoimeni gradić uz jezero. Po Hallstattu, ime je dobila i najpoznatija keltska kultura u Europi. Bez obzira u koje godišnje doba posjetili ovo selo ono je predivno. Provjerite s nama zašto je posebno!

Cijena aranžmana po osobi: 800,00 kn

U cijenu uključeno:

 • prijevoz turističkim autobusom
 • obilasci prema programu
 • turistički pratitelj/vodič tijekom cijelog putovanja
 • 1 noćenje s doručkom u hotelu ***
 • osiguranje od odgovornosti
 • osiguranje jamčevine
 • troškovi organizacije

U cijenu nije uključeno:

 • troškovi osobnih narudžbi
 • ulaznice za kulturno – povijesne spomenike
 • nadoplata za jednokrevetnu sobu (na upit)
 • boravišna pristojba
 • dodatno putno osiguranje

Napomena:

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba. Završno pismo s detaljima o polasku i planu putovanja šaljemo na Vaše e-mail adrese 2 dana prije polaska na putovanje.
Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.
Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu ili pozivom na broj 031 550 – 549.
Nakon uplate rezervacije u iznosu od 250,00 kuna biti ćete zabilježeni na popis putnika.
Usljed otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.
Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…
Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju.
Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.
Preporučujemo paket putnog osiguranja.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency.
Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 800,00 kn
INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 800,00 kn. Mogućnost plaćanja na rate (putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 14.12.2018.)
KARTIČNO PLAĆANJE

American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata 860,00 kn.

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813
Model: 00
Poziv na broj: 21-12
Opis: Advent u Austriji, ime i prezime

 

 

1

1. dan, 21.12.2018., petak

Polazak autobusa u večernjim satima iz Osijeka s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14, iz Đakova s benzinske crpke Petrol, iz Slavonskog Broda ispred trgovine Lidl. Točno vrijeme polaska u završnoj obavijesti. Ugodna noćna vožnja prema Austriji.

2

2. dan, 22.12.2018., subota

Po dolasku u Salzburg u jutarnjim satima slijedi razgled grada s vodičem. U Mozartovom gradu vidjet ćemo neke od svjetskih poznatih znamenitosti: dvorac Mirabell, katedralu, Franjevačku crkvu iz 13. st., Getreidegasse, Mozartovu rodnu kuću, Sveučilišnu crkvu, Festivalsku palaču… Fakultativno je moguće posjetiti Hochensalzburg – stari grad Salzburg, zaštitni znak grada (uz nadoplatu). Ostatak dana slobodan za uživanje u adventskim sajmovima, tradicionalnim kavanama i prekrasnoj baroknoj arhitekturi. U dogovoreno vrijeme polazak prema hotelu. Noćenje.

3

3. dan, 23.12.2018., nedjelja

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela i vožnja prema bajkovitom Hallstattu, jednom od najstarijih ljudskih naselja, danas pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme za šetnju obalom do glavnog trga, uličicama do katoličke crkve s vidikovcem i poznatim grobljem… Nastavak putovanja prema Hrvatskoj uz usputna stajanja. Dolazak u u kasnim večernjim satima.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating