Adventski vikend u Beču

Grad na lijepom plavom Dunavu
15. i 16.12.2018.

 

Beč je grad s 1,6 milijuna stanovnika koji leži na obalama Dunava. Naziva se pravom europskom kulturnom prijestolnicom zbog nekadašnjeg sjedišta moćnog Habsburškog carstva. Najveći dio bečkih znamenitosti nalazi se u središtu grada oko Ringa. Trg ispred Vijećnice najpoznatiji je po tradicionalnom Božićnom sajmu, Christkindlmarktu, a posjeti ga nekoliko milijuna posjetitelja. Na Božićnom sajmu nalaze se štandovi s originalnim darovima poput ručno ukrašenih staklenih kuglica ili šalica, razne delicije i kuhano vino ili punč. Dvije najreprezentativnije građevine uz Ring su Parlament, iz čije je arhitekture vidljiva inspiracija starogrčkim hramovima, te carska palača Hofburg. Glavni gradski simbol je gotička katedrala sv. Stjepana. Kao pravi carski grad, Beč ima i brojne dvorce, od kojih su najpoznatiji Belvedere sa svojim vrtovima, te Schönbrunn, koji je pod zaštitom UNESCO-a.

 

Cijena aranžmana po osobi: 650,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • pratitelja/vodiča tijekom putovanja
  • 1 noćenje u hotelu 2+* u Beču u dvokrevetnim sobama
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • jednokrevetna soba – 240 kn po osobi
  • dodatno zdravstveno osiguranje
  • ulaznicu za dvorac Schönbrunn (Imperial tura) 15 €
  • osobne troškove
  • ulaznice za kulturno – povijesne spomenike

 

Napomena:

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba. Završno pismo s detaljima o polasku i planu putovanja šaljemo na Vaše e-mail adrese 2 dana prije polaska na putovanje.
Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.
Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu ili pozivom na broj 0922845950.
Putnik je na popisu putnika nakon uplate 250 kn.
U slučaju otkaza putovanja putnika 30 dana prije polaska na putovanje agencija zadržava 50 % uplate.
Od 29-og dana vrijede opći uvjeti putovanja.
Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.
Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.
Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…
Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju.
Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.
Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja. Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima.
Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 650,00 kn
INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 650,00 kn. Mogućnost plaćanja na rate: 1. rata 250,00 kn (za potvrdu rezervacije), 2. rata 200,00 kn, 3. rata 200,00 kn (putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 1.12.2018.)

KARTIČNO PLAĆANJE
American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata 698,00 kn

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ
Model: 00
Poziv na broj: 15-12
Opis: Vikend u Beču, ime i prezime

 

1

Subota, 15.12.2018.

Polazak iz Osijeka nakon ponoći (kasni večernji/rani jutarnji sati) – vrijeme i mjesto polaska u završnoj obavijesti. (Mogućnost polaska iz drugih mjesta na upit.) Vožnja kroz Mađarsku s kraćim usputnim zaustavljanjima. U prijepodnevnim satima dolazak u Beč. Po dolasku slijedi razgled grada: dvorac Belvedere, Opera, gradska vijećnica, Parlament te u nastavku šetnja centrom grada: Hofburg, Graben, katedrala Sv. Stjepana, Kärtnerstrasse… Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak do Vijećnice gdje se održava božićni sajam Christkindlmarkt. Slobodno vrijeme. Predlažemo odlazak u zabavni park Prater. Noćenje.

2

Nedjelja, 16.12.2018.

Nakon doručka odjava iz hotela. Vožnja prema dvorcu Schönbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca. Razgled dvorca uz doplatu ili šetnja velikim parkom i posjetom Božićnog sajma ispred dvorca. Slobodno vrijeme za ručak ili za ljubitelje bečkih kavana, uživanje uz Sacher tortu. U ranim poslijepodnevnim satima odlazak iz Beča, usputno zadržavanje kod kuće čuvenog arhitekta Hundertwassera. Očekivani povratak u Osijek u večernjim satima.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating