Advent u Budimpešti

12.12.2020.Prijavite se
19.12.2020.Prijavite se

Budimpešta je jedan od najživopisnijih europskih bisera. Stvorena je stapanjem Budima i Pešte, koji su kroz povijest pa sve do današnjih dana povezani predivnim mostovima. Osim prekrasnih mostova, Budimpešta koja se naziva i „Kraljicom Dunava“ ima i brojne druge adute poput Zgrade mađarskog parlamenta, treće po veličini zgrade u svijetu, Budimskog dvorca, Ribarske tvrđave, Trga heroja, milenijske podzemne željeznice koja je najstarija u Europi, najveće Sinagoge u Europi, Kraljevske palače s čijeg vidikovca je najljepši pogled na Peštu…

 

Cijena aranžmana po osobi: 180,00 kn

Cijena izleta  uključuje: 

  • prijevoz turističkim autobusom
  • pratitelja grupe
  • sve razglede prema programu
  • troškove jamčevine i organizacije putovanja

 Cijena izleta ne uključuje:

  • troškove osobnih narudžbi
  • osiguranje od otkaza putovanja 50 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji)
  • putno zdravstveno osiguranje (moguće zaključiti do 2 dana prije početka putovanja)

 Otplata aranžmana: transakcijskom uplatom najkasnije 10 dana prije polaska

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: datum putovanja

Opis: Advent u Budimpešti, datum polaska, ime i prezime

1

1.dan, 12.12./19.12.2020., subota | OSIJEK – BUDIMPEŠTA - OSIJEK

Polazak autobusom iz Osijeka (autobusni kolodvor) u 5:45h, iz Belog Manastira  (ulaz u grad kod benzinske crpke) u 6:30h .

Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15. minuta prije naznačenog vremena.

Vožnja autocestom preko Szekszarda, Paksa do Budimpešte. Zaustavljanje na brdu Gellert s utvrdom – Citadelom sa koje se pruža fantastičan pogled na Budim, Peštu, Dunav… Nastavak razgleda povijesnog Budima s kraljevskom palačom, ribarskom utvrdom i Matijaševom crkvom… Razgled grada autobusom i pješice: Trg Heroja sa spomenikom milenija, Andrassy bulevar, Bazilika sv. Stjepana, Opera, Parlament… Odlazak do pješačke zone Vaci ulice, šetnja središtem grada do poznate slastičarnice Gerbaud i Vorosmarty Ter. Slobodno vrijeme za kavu, kolač, uživanje na božićnom sajmu… Polazak iz Budimpešte u večernjim satima. Planirani povratak u Hrvatsku u noćnim satima.

Organizator putovanja: Arriva Travel / Panturist

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Panturist d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja.

Putno osiguranje: Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Za ostale uvjete vrijede Opći uvjeti usluga putovanja koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane. Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 48 sati prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 30.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating