Advent u Trakošćanu i Varaždinu

13.12.2020.Prijavite se

Od svog osnutka pa sve do danas, Varaždin je bio grad kojeg su domaći stanovnici voljeli, a gosti mu se divili. Što čini Varaždin drugačijim od ostalih? Grad je to koji živi kulturu i tradiciju, koji poštuje svoju izuzetnu spomeničku i umjetničku baštinu s najočuvanijom i najbogatijom baroknom urbanom cjelinom, grad koji svakome pruža toplu dobrodošlicu. Varaždin svoj urbani identitet gradi na svojoj raskošnoj baroknoj arhitekturi, ali i romantičnim ulicama i živopisnim trgovima.

Cijena aranžmana po osobi: 195,00 kn

Cijena izleta  uključuje: 

  • prijevoz turističkim autobusom
  • pratitelja grupe
  • sve razglede prema programu
  • troškove jamčevine i organizacije putovanja

Cijena izleta ne uključuje: 

  • troškove osobnih narudžbi
  • osiguranje od otkaza putovanja 50 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji)
  • cijena dodatnih sadržaja (doplate na licu mjesta): ulaznica u dvor Trakošćan 40 kn

Otplata aranžmana:  transakcijskom uplatom najkasnije 10 dana prije polaska

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813
Model: 00, Poziv na broj: 13-12
Opis: Varaždin, ime i prezime

 

 

1

13.12.2020., nedjelja | Osijek - Trakošćan - Varaždin - Osijek

Polazak autobusom iz Osijeka (autobusni kolodvor) 7:00h . Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15. minuta prije naznačenog vremena. Ugodna vožnja Podravskom magistralom u smjeru Koprivnice. Kraća šetnja Trgom Zrinski i Gradskim parkom, s posebnim adventskim ugođajem. Nastavak vožnje u smjeru dvorca Trakošćan i posjet drugačijem Adventu: glazbeni nastupi, bogata gastro ponuda, autohtoni proizvodi i suveniri lokalnih OPG-a, vožnja kočijom do dvorca, degustacija „biciklina“ u Dvorskoj kuhinji; tradicijske pogače bednjanskog kraja, čaj s groficom Drašković; animacijski program, najam krinolina i časničkih odora i/ili mogućnost fotografiranja s časnicima i damama; prezentacija stilova oblačenja i manira ponašanja Trakošćana 19. stoljeća. Slobodno vrijeme za objed u vlastitoj organizaciji. U ranim poslijepodnevnim satima napuštanje Trakošćana i vožnja prema Varaždinu. Varaždinski Advent je uvijek poseban i čaroban! Ne propustite uživati u ugođaju „bijelog“ Korza na Trgu kralja Tomislava,  adventu na Stančiću na Trgu Miljenka Stančića, bajkovitom ugođaju na Starom gradu, šetnji po Uskoj ulici… U večernjim satima odlazak prema Osijeku (povratak pitoresknom Podravskom magistralom uz usputna zaustavljanja). Predviđen dolazak u kasnim noćnim satima.

Organizator putovanja: Arriva Travel / Panturist

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Panturist d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja.

Putno osiguranje: Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Napomene:

  • Za ostale uvjete vrijede Opći uvjeti usluga putovanja koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane. Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 48 sati prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 30.
  • Turistička agencija zadržava pravo izmjene vremena polaska ovisno o prometnoj situaciji, vremenskim prilikama, itd.

Ovo putovanje nije prikladno za osobe za smanjenom pokretljivošću.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating