Advent u Zagrebu

05.12.2020.Prijavite se
13.12.2020.Prijavite se
20.12.2020.Prijavite se

Posjetite naš glavni grad koji je nagrađen za najbolji božićni sajam u Europi već tri godine za redom. Grad u kojem bajkovito božićno uređenje ostavlja bez daha! Zvuci božićnih zvončića, miris medenjaka i kuhanog vina čine zimu življom i toplijom. Glazbeni programi, odlična hrana, jedinstveni događaji, zabava, suveniri te istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. U zagrebačkoj bajci možete posjetiti: Ledeni park na Tomislavcu, Advent na Europskom trgu, Advent na Zrinjevcu, Fuliranje kod uspinjače, Advent na Strosu, Advent u Klovićevim dvorima, Caffe de Matoš i brojna druga mjesta koja pričaju božićnu priču.

 

Cijena aranžmana po osobi: 195,00 kn

150 kn iz Požege, Slavonskog Broda i Nove Gradiške

Cijena izleta  uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • pratitelja grupe
  • sve razglede prema programu
  • troškove jamčevine i organizacije putovanja

Cijena izleta ne uključuje:

  • troškove osobnih narudžbi
  • osiguranje od otkaza putovanja 50 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji)
  • cijena dodatnih sadržaja (doplate na licu mjesta): jednosmjerna vožnja uspinjačom 5 kn

Otplata aranžmana:  transakcijskom uplatom najkasnije 10 dana prije polaska

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: datum putovanja

Opis: Advent u Zagrebu, datum polaska, ime i prezime

 

1

1.dan, 05.12./13.12./20.12.2020.| OSIJEK – ZAGREB - OSIJEK

Polazak autobusom iz Osijeka (autobusni kolodvor) u 9:00h, iz Đakova (autobusni kolodvor) u 9:15h, iz Sl. Broda (parking Plodine) u 10:00h, iz Požege (autobusni kolodvor) u 10:00h (privoz putnika do Nove Gradiške i priključenje grupi), iz N. Gradiške (autobusni kolodvor) u 11:00h .

Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15. minuta prije naznačenog vremena.

Ugodna vožnja autocestom uz usputne odmore do Zagreba. Kraći razgled grada uz stručno vodstvo (pješice) ZGRADA HRVATSKOG SABORA – KULA LOTRŠĆAK – MARKOV TRG – CRKVA SV. MARKA – KATEDRALA – TRG BANA JELAČIĆA – ILICA…. Uživanje u čarobnoj zimskoj idili i adventskom ugođaju na božićnom sajmu uz mirisne i slasne gastrodelicije, originalne suvenire i predstavljanje vinara, kreativaca,  vrhunskih hrvatskih restoratera… Sve to, a i više od toga ćete vidjeti, čuti i okusiti na Adventu u Zagrebu. Ova tradicionalna predblagdanska manifestacija se održava na više lokacija u središtu grada s bogatoim kulturno-zabavnim programom. Zadržavanje u Zagrebu do cca 19:00.

Nastavak vožnje prema kućama, kamo stižemo u kasnim noćnim satima.

Napomena: Fotografije su u vlasništvu autora: J.Duval, H.Pili i S.Kaštelan

Organizator putovanja: Arriva Travel / Panturist

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Panturist d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja.

Putno osiguranje: Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Napomene:

  • Za ostale uvjete vrijede Opći uvjeti usluga putovanja koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane. Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 48 sati prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 30.
  • Turistička agencija zadržava pravo izmjene vremena polaska ovisno o prometnoj situaciji, vremenskim prilikama, itd.

Ovo putovanje nije prikladno za osobe za smanjenom pokretljivošću.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating