Adventski vikend u Opatiji

05.-06.12.2020.Prijavite se

„Čuj serenadu Opatijo bajna biseru ti našeg mora…“ dobro su nam poznati stihovi koje je otpjevao Ivo Robić. Upravo je Opatija, prekrasan primorski grad na Jadranskom moru, popularna destinacija za turiste iz cijelog svijeta. Zbog blage i ugodne klime te geografskog položaja, cjelogodišnja je turistička destinacija kako za ljubitelje relaksacije i wellnessa tako i avanturiste i planinare. Već 1889. godine ovaj grad je proglašen službenim lječilištem tadašnje aristokracije, a i danas ga krasi zanimljiva arhitektura s raskošnim vilama iz habsburškog doba.

Cijena aranžmana po osobi: 690,00 kn

Cijena aranžmana za dijete do 12 godina s 2 odraslih u sobi: 620 kn

 

Cijena paket-aranžmana uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji

 • smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu Ambasador 5* u Opatiji na bazi 1 noćenja s buffet doručkom  https://www.liburnia.hr/hr/hotel-ambasador

 • boravišnu pristojbu

 • sve razglede prema programu

 • voditelja putovanja

 • troškove organizacije putovanja, zakonsku jamčevinu i osiguranje od odgovornosti

 

Cijena paket-aranžmana ne uključuje:

 • troškove osobnih narudžbi

 • osiguranje od otkaza putovanja 50 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji)

 • doplatu za jednokrevetnu sobu 130 kn

 

Otplata paket-aranžmana: transakcijskom uplatom po sklapanju ugovora

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813
Model: 00, Poziv na broj: 05-12
Opis: Opatija, ime i prezime

 

1

1.dan, 05.12.2020., subota| Osijek – Opatija

Polazak autobusom iz Osijeka (autobusni kolodvor) u 7:00h, iz Đakova (autobusni kolodvor) u 7:45h, iz Sl. Broda (parking Plodine) u 8:30h, iz Požege (autobusni kolodvor) u 8:30h (privoz putnika do Nove Gradiške i priključenje grupi), iz N. Gradiške (autobusni kolodvor) u 9 :30h.

Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15. minuta prije naznačenog vremena.

Ugodna vožnja autocestom uz usputne odmore do Opatije. Predviđen dolazak  u ranim popodnevnim satima. Po dolasku slijedi obilazak ovog šarmantnog primorskog grada bogate povijesti i kulture. Prošećite prekrasnom šetnicom Lungomare, posjetite Ljetnu pozornicu- dom brojnih glazbenih spektakala i otkrijte simbol Opatije –  kip Djevojke s Galebom. Raskošna crkva u centru Opatije, prekrasan Park Angiolina i istoimena vila, jedinstveni kipovi talentiranih umjetnika i mnogo više čeka vas u bajnoj Opatiji. Uživajte u otkrivanju prekrasne Opatije, njenih jedinstvenih crkvi, vila i skladno uređenh parkova. Upoznajte šarm nezaobilazne Ulice slavnih i omiljene uvale zvane Portić. Posjetite Amerikanske vrtove, zelenu oazu mira skrivenu usred gradske gužve, odakle se pruža jedinstven pogled na Kvarner. Smještaj u hotel. U ranim večernjim satima doživite najljepši Advent uz more u bajkovitnoj atmosferi grada Opatije:  Umjetnički paviljon Juraja Šporera, bogat glazbeni program, klizalište, manifestacija Christmas Tree Lighting – svečano paljenje lampica na velikom božićnom drvcu…. U večernjim satima odlazak u hotel u centru. Noćenje.

2

2. dan, 06.12.2020., nedjelja | Opatija - Osijek

Doručak. Napuštenje hotela. Prijepodne je predviđeno vrijeme za slatkoljupce. Posjetite Festival čokolade na kojem se okupljaju vrhunski proizvođači čokolade. Ovaj festival održava se preko 10 godina i svake godine nadmašuje sva očekivanja. Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je u centru Gervais gdje svaki proizvođač u svom prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama i izložbenim paviljonima. Oni koji nisu ljubitelji čokolade mogu nastaviti uživati u ostaloj bogatoj adventskoj ponudi. Nastavak vožnje prema kućama oko 15:00h. Predviđen dolazak u kasnim večernjim satima.

Organizator putovanja: Arriva Travel / Panturist

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Panturist d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja.

Putno osiguranje:

Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, dobrovoljno zdravstveno osiguranje tijekom puta i boravka u inozemstvu, troškove pomoći povratka u polazište, oštećenja i gubitka prtljage, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

 

Napomene:

 • Za državljane RH  potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

 • Agencija može otkazati paket-aranžman i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 6 dana prije početka putovanja te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 30

 • Turistička agencija zadržava pravo izmjene vremena polaska i redoslijeda razgleda ovisno o prometnoj situaciji, vremenskim prilikama, itd.

 • Ovo putovanje nije prikladno za osobe za smanjenom pokretljivošću.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating