Adventski vikend u Beču – 2 dana

21.12.2019 - 22.12.2019Prijavite se

Beč je grad s 1,6 milijuna stanovnika koji leži na obalama Dunava. Naziva se pravom europskom kulturnom prijestolnicom zbog nekadašnjeg sjedišta moćnog Habsburškog carstva. Najveći dio bečkih znamenitosti nalazi se u središtu grada oko Ringa. Trg ispred Vijećnice najpoznatiji je po tradicionalnom Božićnom sajmu, Christkindlmarktu, a posjeti ga nekoliko milijuna posjetitelja. Na Božićnom sajmu nalaze se štandovi s originalnim darovima poput ručno ukrašenih staklenih kuglica ili šalica, razne delicije i kuhano vino ili punč. Dvije najreprezentativnije građevine uz Ring su Parlament, iz čije je arhitekture vidljiva inspiracija starogrčkim hramovima te carska palača Hofburg. Glavni gradski simbol je gotička katedrala sv. Stjepana. Kao pravi carski grad, Beč ima i brojne dvorce, od kojih su najpoznatiji Belvedere sa svojim vrtovima, te Schönbrunn, koji je pod zaštitom UNESCO-a.

 

Cijena aranžmana po osobi: 690,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • 1 noćenje s doručkom u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama u hotelu A&O Hauptbahnhof 2*
  • razglede prema programu, pratitelja na putovanju
  • troškove organizacije putovanja i jamčevinu

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • putno osiguranje
  • doplata za 1/1 sobu 320 kn

 

Cijena dodatnih sadržaja (doplate na licu mjesta):

  • ulaznica za dvorac Schönbrunn (Imperial tura) 16 €

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 690,00 kn u poslovnici

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA  – 690,00 kn

  1. rata – 250,00 kn za potvrdu rezervacije
  2. rata do 30.10.2019. – 220,00 kn
  3. rata do 30.11.2019. – 220,00 kn

KARTIČNO PLAĆANJE –  American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata – 740,00 kn 

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: 21-12

Opis: Advent u Beču 2 dana, ime i prezime

1

1. dan, 21.12.2019., subota

Polazak iz Osijeka s autobusnog kolodvora (peron 15) u 01.00 sati (iz ostalih gradova na upit). Vožnja kroz Mađarsku s kraćim usputnim zaustavljanjima. Jutarnji dolazak u Beč. Po dolasku slijedi razgled grada: dvorac Belvedere, Opera, Gradska vijećnica, Parlament, te u nastavku šetnja centrom grada: Hofburg, Graben, katedrala Sv. Stjepana, Kärtnerstrasse… Odlazak do Vijećnice gdje se već stoljećima održava božićni sajam Christkindlmarkt. Slobodno vrijeme za kavu i kolač u nekoj od tradicionalnih bečkih kavana. Smještaj u hotel. Noćenje.

2

2. dan, 22.12.2019., nedjelja

Nakon doručka odjava iz hotela. Vožnja prema dvorcu Schönbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca. Razgled dvorca uz doplatu ili šetnja velikim parkom i posjetom božićnog sajma ispred dvorca. Slobodno vrijeme za ručak ili ako više volite atmosferu bečkih kavana, uživanje uz melange i Sacher tortu. U ranim popodnevnim satima odlazak iz Beča, usputno zadržavanje kod kuće čuvenog arhitekta Hundertwassera. Očekivani povratak u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 250 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating