Adventski vikend u Beču – 3 dana

13. - 15.12.2019.Prijavite se

Beč je grad s 1,6 milijuna stanovnika koji leži na obalama Dunava. Naziva se pravom europskom kulturnom prijestolnicom zbog nekadašnjeg sjedišta moćnog Habsburškog carstva. Najveći dio bečkih znamenitosti nalazi se u središtu grada oko Ringa. Trg ispred Vijećnice najpoznatiji je po tradicionalnom Božićnom sajmu, Christkindlmarktu, a posjeti ga nekoliko milijuna posjetitelja. Na Božićnom sajmu nalaze se štandovi s originalnim darovima poput ručno ukrašenih staklenih kuglica ili šalica, razne delicije i kuhano vino ili punč. Dvije najreprezentativnije građevine uz Ring su Parlament, iz čije je arhitekture vidljiva inspiracija starogrčkim hramovima te carska palača Hofburg. Glavni gradski simbol je gotička katedrala sv. Stjepana. Kao pravi carski grad, Beč ima i brojne dvorce, od kojih su najpoznatiji Belvedere sa svojim vrtovima, te Schönbrunn, koji je pod zaštitom UNESCO-a.

 

Cijena aranžmana po osobi: 1.190,00 kn

 

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*
  • razglede prema programu, pratitelja na putovanju
  • troškove organizacije putovanja i jamčevinu

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • doplatu za jednokrevetnu sobu 390 kn
  • putno osiguranje

Napomena:

3. ležaj (krevet na kat) u sobi je moguć isključivo za dijete do 11,99 god.

 

Cijena dodatnih sadržaja (doplate na licu mjesta):

  • ulaznica za dvorac Schönbrunn (Imperial tura) 16 €

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 1.190,00 kn u poslovnici

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje –1.190,00 kn.

  1. rata – 250,00 kn za potvrdu rezervacije
  2. rata do 30.10.2019. – 470,00 kn
  3. rata do 30.11.2019. – 470,00 kn

KARTIČNO PLAĆANJE –  American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata – 1.280,00 kn 

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: 13-12

Opis: Advent u Beču 3 dana, ime i prezime

1

1. dan, 13.12.2019., petak

Polazak iz Osijeka s Autobusnog kolodvora u 05:30 sati. (Mogućnost polaska iz drugih mjesta na upit). Vožnja autobusom kroz Mađarsku s kraćim usputnim zaustavljanjima. Po dolasku u Beč panoramski razgled jednog od najljepših gradova Europe. Smještaj u hotel. Kraći odmor. Odlazak do Vijećnice gdje se već stoljećima održava božićni sajam Christkindlmarkt. Slobodno vrijeme za kupovinu i uživanje u mnogobrojnim adventskim štandovima. Noćenje.

2

2. dan, 14.12.2019., subota

Doručak. Obilazak gradske jezgre: Ring, Hofburg, Graben, Stephansdom, Parlament, Vijećnica, Belvedere, Opera… Odmor uz kavu i kolače u nekoj od slavnih bečkih kavana-slastičarnica, te šetnja okićenim ulicama grada. Slobodno vrijeme za posjete brojnim muzejima i izložbama (Museumquartier, Carska riznica, Kunsthistorisches Museum, Muzej carice Sissy, Albertina, Kunstforum). Noćenje.

3

3. dan, 15.12.2019., nedjelja

Doručak. Odlazak prema dvorcu Schönbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca. Razgled dvorca uz doplatu ili šetnja velikim parkom i posjetom božićnog sajma ispred dvorca. Na odlasku, usputno kraće zadržavanje kod Hundertwasserhaus i Kunsthaus Wien, jednog od simbola moderne arhitekture Beča. Polazak iz Beča u poslijepodnevnim satima. Predviđeni dolazak u Osijek u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 250 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating