Beč i dvorac Schönbrunn

23.05.2020.Prijavite se

Beč je grad s 1,6 milijuna stanovnika koji leži na obalama Dunava. Naziva se pravom europskom kulturnom prijestolnicom zbog nekadašnjeg sjedišta moćnog Habsburškog carstva. Najveći dio bečkih znamenitosti nalazi se u središtu grada oko Ringa. Dvije najreprezentativnije građevine uz Ring su Parlament, iz čije je arhitekture vidljiva inspiracija starogrčkim hramovima te carska palača Hofburg. Glavni gradski simbol je gotička katedrala sv. Stjepana. Kao pravi carski grad, Beč ima i brojne dvorce, od kojih su najpoznatiji Belvedere sa svojim vrtovima te Schönbrunn, koji je pod zaštitom UNESCO-a.

Cijena aranžmana po osobi: 250,00 kn 

Cijena aranžmana sadrži:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu 
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije putovanja

Cijena aranžmana ne sadrži:

  • razgled dvorca Schönbrunn (Imperial tura – 22 sobe / 35 min.) – 18 € po osobi
  • ulaznica za ZOO – odrasli 20 € | djeca od 6-18. g. 10 € | djeca do 6 godina – GRATIS
  • ULAZ U VRT DVORCA SE NE NAPLAĆUJE!
  • dodatno putno zdravstveno osiguranje
  • troškove osobnih narudžbi 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 250,00 kn
INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 250,00 kn

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ
Model: 00
Poziv na broj: 23-05
Opis: Beč, ime i prezime

1

1.dan, 23.05.2020., subota

Polazak autobusa iz Osijeka u ranim jutarnjim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Belom Manastiru. 

Vožnja kroz Mađarsku i Austriju do Beča uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Po dolasku, posjet carskom dvorcu Schönbrunn, prema mnogima znamenitost br. 1 koja se treba posjetiti pri posjetu Beču. Zajednička šetnja do perivoja parka. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Posjetite dvorac, prekrasan perivoj, popnite se do vidikovca i ostakljene dvorane Gloriette ili uživajte u Zoološkom vrtu. Vrijeme zadržavanja kod dvorca je 3 sata. Povratak u autobus i nastavak vožnje do centra grada. Slijedi panoramski razgled grada kroz poznati bečki Ring. Odlazak u razgled grada u pratnji vodiča: Trg Marije Terezije, Hofburg, Stephansplatz, Katedrala, Kärtner Strasse, Albertina, Opera…  Slobodno vrijeme za samostalnu šetnju gradom. Polazak prema Osijeku u poslijepodnevnim satima. Vožnja uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 150 kn.

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating