Belgrade Beer Fest

17.-18.8.2019.Prijavite se

Beograd je glavni grad Srbije, treći je najveći grad jugoistočne Europe, poslije Istanbula i Atene. U njemu živi nešto više od 1 700 000 stanovnika. Nalazi se na ušću Save u Dunav. Beograd je grad mladih koji su uvijek raspoloženi za zabavu i hedonističke razgovore o poznavanju dobre, hrane, vina i glazbe. Ulice, šetališta, kafići i restorani uvijek su puni ljudi. Kalemegdan, Knez Mihajlova, Skadarlija, Dorćol… samo su neke od lokacija u kojima ćete uživati.

Beer Fest u Beogradu najveći je pivski festival u jugoistočnoj Europi. Za 5 dana koliko traje, Festival posjeti preko 500.000 ljudi. Festival se održava na izuzetno atraktivnoj lokaciji, na ušću dvaju rijeka, Save i Dunava koje daju posebnu draž festivalu pružajući jedinstveni osjećaj spajanja s prirodom. Na Beer Fest-u do sada je predstavljeno preko 450 pivskih brendova. S velikim izborom različih pivskih stilova, festival predstavlja pravi raj za pivske sladokusce.  Ulaz je besplatan, a glazbeni program ima široku ponudu domaćih i stranih bendova. Elemental, Magnifico, Atheist Rap, Brkovi, Negative… samo su neki koji će Vas oduševiti! Detalje o Beer Festu možete pročitati na službenoj stranici: http://belgradebeerfest.com/.

Cijena aranžmana po osobi: 290,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • jedno noćenje u hostelu
  • troškovi organizacije
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • nadoplatu za dvokrevetnu i trokrevetnu sobu – 40 kn po osobi
  • boravišna pristojba – 160 RSD po putniku
  • dodatno zdravstveno osiguranje
  • osobne troškove 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 290,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 290,00 kn.
Mogućnost plaćanja na rate: 1. rata – 145,00 kn (za potvrdu rezervacije), 2. rata 145,00 kn (putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 1.8.2019.)

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ
Model: 00
Poziv na broj: 17-08
Opis: Beer Fest Beograd, ime i prezime

1

1. dan, 17.8.2019., subota

Polazak autobusa iz Osijeka u 05:00 s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Vukovaru. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja za odmor. Obilazak središta grada uz vodiča: Trg Republike – Narodno pozorište – Skadarlija – Dorćol – Kalemegdan – Saborna crkva – Kafana ? – knez Mihajlova. Odlazak u hostel. Vrijeme za odmor. Individualni posjet Beer festu. Noćenje.

2

2. dan, 18.8.2019., nedjelja

Vrijeme za razbuđivanje i kavu. Odjava iz hostela i ostavljanje putnih torbi u autobusu. Slobodno poslijepodne za ručak, odmor i shopping. Polazak prema Osijeku u poslijepodnevnim satima. Dolazak u večernjim satima.

Fotografije su vlasništvo Beograd Beer Festa te se kao takve ne smiju preuzimati bez dozvole.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.
Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, OIB, adresu stanovanja, broj mobitela i e-mail.
Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu ili pozivom na broj 031 550-549.
Prijava vrijedi nakon uplate rezervacije 150 kn po osobi.
Usljed otkaza putovanja rezervacija nepovratna.
Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju.
Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.
Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima.