Beograd i koncert u Madlenianum-u

10.11.2019.Prijavite se

Beograd je glavni grad Srbije, uz Istanbul, Atenu i Sofiju prava metropola jugoistočne Europe. Nalazi se na ušću Save u Dunav. U njemu živi nešto više od 1 700 000 stanovnika. Beograđani su uvijek raspoloženi za zabavu i razgovore o poznavanju dobre hrane, vina i glazbe. Široki bulevari, prostrani zeleni parkovi, kafići i restorani uvijek su puni ljudi i zato ćete najbolje upoznati grad upoznavajući Beograđane. Kalemegdan, Knez Mihajlova, Kuća cveća, Stadion Crvene Zvezde, samo su neke od lokacija u kojima ćete uživati. Posebice će Vas očarati boemska četvrt Skadarlija u kojoj možete isprobati tradicionalne specijalitete uz zvuke glazbe. U kojem god smjeru da krenete Beograd nudi nešto zanimljivo i neobično…

Cijena aranžmana po osobi: 150,00 kn po osobi

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno putno zdravstveno osiguranje
  • troškove osobnih narudžbi
  • ulaznicu za gala koncert u Madlenianum-u – 100 kn – nadoplata u agenciji prilikom prijave

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

 

GOTOVINA – u poslovnici 150,00 kn.

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA  – 150,00 kn

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 10-11

Opis: Beograd izlet, ime i prezime

1

10.11.2019.,nedjelja

Polazak autobusa iz Osijeka u jutarnjim satima s parkirališta između supermarketa Špar (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Vukovaru. Ugodna vožnja preko Hrvatske i Srbije uz povremene pauze zbog graničnih formalnosti i odmora. Po dolasku u Beograd zaustavljanje kod hrama Sv. Save, jednog od najvećih pravoslavnih hramova u svijetu i obilazak kripte. Povratak u autobus i odlazak prema centru grada. Slijedi razgled grada u pratnji vodiča: Kalemegdan, Saborna crkva, Knez Mihajlova, Kafana ?, Trg Republike, Skadarlija… Slobodno vrijeme za uživanje u predivnom pogledu na ušće Save u Dunav s Kalemegdana,  poslijepodnevnu šetnju i ručak u boemskoj četvrti Skadarlija ili za samostalno istraživanje grada. U dogovoreno vrijeme odlazak u Kazalište Madlenianum, na gala koncert  Muzički biseri sa scene Madlenianuma s početkom u 19:30 sati. Program koncerta su najbolje izvedbe iz: opere Pajaci, Don Giovanni, Traviata, Madam Butterfly, Hofmanove priče…opereta Bečka krv, mjuzikli Jadnici i Rebeka, balet Krvava svadba, Bolero… Nastupaju solisti: Branislava Podrumac, Vladimir Andrić, Snežana Savičić Sekulić, Nikola Kitanovski, Jasmina Trumbetaš, Ana Pavlović, Jovan Veselinović… Polazak za Osijek u kasnim večernjim satima nakon završetka koncerta (oko 22:00). Putnici koji ne žele ići na koncert u 22:00 moraju biti ispred Kazališta Madlenianum (Ul. Glavna 32, Zemun, Beograd). Dolazak u Osijek u kasnim noćnim satima (poslije ponoći).

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Okvirno trajanje gala koncerta je 90 minuta a polazak iz Beograda predviđen je oko 22:00.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 150 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.