Bled – Vintgar

11.5.2019.Prijavite se

Bled – biser slovenskih Alpi i jedna od najposjećenijih prirodnih ljepota Slovenije. Poznat još od prapovijesti otočić u sredini jezera privlačio je turiste svojom ljepotom i legendama. 130 metara iznad jezera nalazi se dvorac građen već u 12. stoljeću. Kaže se da na Bledu nisi bio ako se nisi vozio jezerom u tradicionalnom brodiću, pletnu. Do crkve svete Marije vodi Vas 99 stepenica, a jedna od priča koja se prenosi godinama je da mladoženja mora mladu nositi do crkve, a sam brak trajat će onoliko godina koliko mladoženja pokori stepenica. U crkvi preporučujemo da zazvonite zvonom jer ispunjava želje. Bled je također poznat i po termalnim izvorima vode, a okružen je bogatom borovom šumom i idealan za uživanje u predivnoj prirod i čistom zraku.

Vintgar – kanjon koji je oblikovala rijeka Radovna dug 1,6 kilometara. Smješten na istočnoj strani Nacionalnog parka Triglav očarava stijenama visine do 100 metara i šetnicom uz sami rub klisure. Ugodne temperature i kristalno čista voda te mnoštvo endemskih vrsta cvijeća ono su što Vintgar čini posebnim.

Cijena aranžmana: 255,00 kn

 U cijenu aranžmana uključeno:

 • Prijevoz turističkim autobusom
 • Obilasci prema programu
 • Voditelja putovanja
 • Osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
 • Troškovi organizacije i realizacije

U cijenu aranžmana nije uključeno:

 • Vožnja Bledskim jezerom – 13 eura
 • Crkva na Bledskom otočiću – 7 eura
 • Bledski Stari grad – 11 eura
 • Kanjon Vintgar – 4 eura
 • Troškovi osobnih narudžbi
 • Ulaznice za kulturno – povijesne spomenike
 • Dodatno putno osiguranje za inozemna putovanja

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 255,00 kn u poslovnici

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – 255,00 kn  (putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 01.05.2019.)

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 11-05

 

1

Subota, 11.05.2019.

Polazak iz Osijeka u 02:00 sata sa parkirališta između supermarketa Špar i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Đakovu i Slavonskom Brodu. Ugodna vožnja turističkim autobusom uz povremene pauze zbog odmora do BLEDA, bisera Slovenskih Alpa. Slobodno vrijeme za šetnju predivnom prirodom i odlazak na tradicionalne bledske kremšnite. Predlažemo vožnju tradicionalnim čamcem – PLETNOM  po jezeru (uz nadoplatu) do otočića u sredini jezera na kojem se nalazi barokna CRKVA SVETE MARIJE. U crkvi možete povući uže i zazvoniti zvoncem za sreću koje prema predaji ispunjava želje (ulaz u crkvu i zvono uz nadoplatu). U slobodnom vremenu preporučujemo individualni odlazak do Starog grada. Nakon obilaska nastavak vožnje do KANJONA VINTGAR, smještenog nekoliko kilometara od Bleda. Kanjon se nalazi u NP Triglav, a riječ je o tjesnacu ledene i bistre rijeke RADOVNE. Kanjon je pun slapova, a najveći slap je VINTGARSKI ŠUM. Krajem 19 stoljeća ovdje su izgrađene drvene staze i mostovi. Staza je dugačka oko 1600 metara i idealna za uživanje u predivnoj prirodi. Polazak prema Osijek u kasnim poslijepodnevnim satima. Dolazak u kasnim noćnim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 155 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating