Bratislava i međunarodna izložba cvijeća Flora 2020

03.05.2020.Prijavite se

Bratislavu nazivaju ljepoticom na Dunavu. Na svojoj istočnoj strani bogata je povijesnom gradskom jezgrom s kulturno-povijesnim građevinama. Sa zapadne strane noviji dio grada, poznat kao Petržalka, prepoznaje se po brojnim neboderima i stambenim blokovima. Najveći je grad Slovačke s oko 460 000 stanovnika. Kao središte višestoljetne kulture, Bratislava obiluje brojnim kulturno povijesnim građevinama koje su većinom smještene u starom dijelu grada, glavnim mjestom bogatih kulturnih događanja tijekom cijele godine. Od znamenitosti Bratislave, Vašu pozornost će na prvu uzeti Bratislavsky hard, prelijep dvorac na brdašcu. Dvorac potječe iz 15. stoljeća, izvorno kao kraljevska rezidencija, a zatim sjemenište i na posljetku vojarna. Odmah uz dvorac nalazi se zgrada slovačkog parlamenta koja će vam pružiti predivan pogled na Dunav.

U travnju se u Bratislavi održava 41. sajam cvijeća i vrtlarstva. Više od 169 izlagača i trgovaca iz Slovačke, Češke, Italije, Poljske, Mađarske i drugih zemalja predstavit će svoje proizvode na preko 11.000 četvornih metara izložbenog i prodajnog prostora… Ovo proljeće po inspiraciju za vaše balkone i vrtove otiđite u Bratislavu!

Cijena aranžmana po osobi: 230,00 kn

U cijenu uključeno:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelj putovanja
  • troškovi organizacije
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

U cijenu nije uključeno:

  • dodatno putno osiguranje
  • troškove osobnih narudžbi
  • ulaznica na sajam cvijeća i vrtlarstva Flora 2020 (6 € odrasli, 4 € djeca od 6 – 15 godina)

cijene su informativnog karaktera i podložne su promjenama.

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 230,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA  230,00 kn

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32, Osijek

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 03-05

Opis: Bratislava, ime i prezime

1

1.dan, 03.05.2020.; nedjelja; Osijek - Bratislava - Osijek

Polazak autobusa iz Osijeka u 03:00h s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Ugodna vožnja turističkim autobusom uz povremene pauze radi odmora do glavnog grada Slovačke – Bratislave. Po dolasku u Bratislavu slijedi obilazak – Trg slobode, Vrata sv. Michaela, Katedrala sv. Martina, Glavni trg, Gradska vijećnica, Nacionalno kazalište… Slobodno vrijeme za ručak i osobne programe. Za sve putnike koji žele, slijedi organizirani odlazak na sajam cvijeća i vrtlarstva Flora 2020. Polazak iz Bratislave u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Osijek u kasnim večernjim satima.

NAPOMENA

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 130 kn. 

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.