Adventski vikend u Budimpešti

2.12. - 3.12.2023.Prijavite se

Budimpešta je jedan od najživopisnijih europskih bisera. Stvorena je stapanjem Budima i Pešte, koji su kroz povijest pa sve do današnjih dana povezani predivnim mostovima. Osim prekrasnih mostova, Budimpešta koja se naziva i „Kraljicom Dunava“ ima i brojne druge adute poput Zgrade mađarskog parlamenta, treće po veličini zgrade u svijetu, Budimskog dvorca, Ribarske tvrđave, Trga heroja, milenijske podzemne željeznice koja je najstarija u Europi, najveće Sinagoge u Europi, Kraljevske palače s čijeg vidikovca je najljepši pogled na Peštu…

Cijena aranžmana po osobi: 99,00 € (745,92 kn)

U cijenu uključeno:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • smještaj u hotelu Verdi Grand Hotel 4* na bazi 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi  https://verdigrandhotel.hu-budapest.com/en/
  • razgled Budimpešte u pratnji vodiča (bez ulaznica u objekte koje se posjećuju)
  • voditelja putovanja  (vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku)
  • troškove organizacije putovanja, osiguranje od odgovornosti, jamčevno osiguranje

U cijenu nije uključeno:

  • Doplata za jednokrevetnu sobu 40 EUR (301,38 kn)
  • Vožnja brodom po Dunavu uz čašu pjenušca 15 € (plaćanje na licu mjesta)
  • Troškovi osobnih narudžbi
  • Dodatno putno osiguranje

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA 99,00 € (745,92 kn)

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Sv.I.Krstitelja 35, Darda 31326

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: datum putovanja, 02-12 ili 09-12 ili 16-12

Opis: Vikend u Budimpešti, ime i prezime

1

1.dan, subota

Polazak iz Osijeka s Autobusnog kolodvora u 05:45 sata. (Mogućnost polaska iz drugih mjesta na upit.) Vožnja autocestom preko Szekszarda, Paksa do Budimpešte. Zaustavljanje na brdu Gellert s utvrdom – Citadelom sa koje se pruža fantastičan pogled na Budim, Peštu, Dunav. (Citadela je trenutno u rekonstrukciji.) Razgleda grada autobusom i pješice: Trg Heroja sa spomenikom milenija, Andrassy bulevar, Bazilika sv. Stjepana, Opera, Parlament… Odlazak do pješačke zone Vaci ulice, šetnja središtem grada do poznate slastičarnice Gerbaud i Vörösmarty Ter. Smještaj u hotelu. Slobodno vrijeme za uživanje na božićnom sajmu na glavnom trgu Vörösmarty, te u kuhanom vinu i mirisu predivnog Kürtőskalácsa. Predlažemo odlazak na večernju romantičnu vožnju brodom po Dunavu (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

2

2. dan, nedjelja

Nakon doručka nastavak razgleda povijesnog Budima s kraljevskom palačom, ribarskom utvrdom i Matijaševom crkvom… Slobodno vrijeme za ručak, šetnju živahnim ulicama, posjet muzejima kojima ovaj grad obiluje. Polazak iz Budimpešte u kasnim poslijepodnevnim satima. Planirani povratak u Osijek u večernjim satima.

Važno: zbog posebne regulacije prometa za vrijeme trajanja adventa, raspored razgleda  je podložan promjenama u dogovoru s voditeljem putovanja.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 35 osoba.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 0911550549.

Rok za uplatu rezervacije je 5 dana od datuma prijave uključujući vikende.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Iznos rezervacije za ovo putovanje: 30,00 € (226.04 kn)

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Agencija  može otkazati paket aranžman 7 dana prije polaska i o tome obavijestiti putnika te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 40.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Rezervacija sjedala za ovo putovanje nije moguća.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Arriva.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating