Budapest Spring Festival

05.04.2020.Prijavite se

Budimpešta je jedan od najživopisnijih europskih bisera. Stvorena je stapanjem Budima i Pešte, koji su kroz povijest pa sve do današnjih dana povezani predivnim mostovima. Osim prekrasnih mostova Budimpešta, koja se naziva i „Kraljicom Dunava“ ima i brojne druge adute poput Zgrade mađarskog parlamenta, treće po velični zgrade u svijetu, Budimskog dvorca, Ribarske tvrđave, Trga heroja, milenijske podzemne željeznice koja je najstarija u Europi, najveće Sinagoge u Europi, Kraljevske palače s čijeg vidikovca je najljepši pogled na Peštu

Springfest u Budimpešti održava se svake godine krajem ožujka ili početkom travnja, a obuhvaća događaje s klasičnom glazbom, operom, jazzom, svjetskom glazbom, plesom, suvremenim cirkusom, kazalištem i likovnom umjetnosti. Ove godine održava se 40. Spring festival. Uz brojne izložbe i koncerte, oduševit će vas i ulični izvođači te gastronomska ponuda!

Cijena aranžmana po osobi: 150,00 kn

U cijenu uključeno:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • razgledi prema programu
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti
  • osiguranje jamčevine i troškovi organizacije

U cijenu nije uključeno:

  • troškovi osobnih narudžbi
  • Javni prijevoz
  • Dodatno putno osiguranje

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 150,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje –150,00 kn.

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 05-04

Opis: Budapest Spring Fest, ime i prezime

1

05.04.2020.; subota; Osijek - Budimpešta - Osijek

Polazak autobusa iz Osijeka u 05:30 h s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Belom Manastiru. Ugodna vožnja turističkim autobusom uz pauze prema potrebi. Po dolasku u Budimpeštu, glavni grad Mađarske odlazimo prvo na Citadelu, vidikovac s kojeg se pruža predivan pogled na Budimpeštu, Kraljicu Dunava“. Šetnja uz razgled i slobodno vrijeme za fotografiranje. Slijedi obilazak Ribarske utvrde i Kraljevske palače. Nastavak vožnje preko Elizabetinog mosta kroz Peštu uz panoramski razgled – Astorija, Trg Blahe Lujze – najpoznatije mađarske operne pjevačice, Keleti kolodvor, Spomenik Gaboru Barossu, Arena… Dolazimo do Trga heroja, monumentalnog spomenika dolasku Mađara na ova područja. Razgled Trga heroja. Nastavak vožnje preko najpoznatije ulice – Andrassy Avenije uz panoramski razgled – Spomenik Nikoli Šubiću Zrinskom, Oktogon, Opera, Bazilika Svetog Stjepana, Budapest Eye… Nakon razgleda odlazak u centar grada – Vaci ulicu u kojoj je smješteno mnoštvo trgovina, suvenirnica, restorana i kafića. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u događajima Springfesta. Planirani polazak prema Osijeku u 19:00 ili po dogovoru s vodičem. Dolazak u kasnim večernjim satima.

NAPOMENA

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 150 kn. 

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.