Budapest Spring Festival

13.4.2019.Prijavite se

Budimpešta je jedan od najživopisnijih europskih bisera. Stvorena je stapanjem Budima i Pešte, koji su kroz povijest pa sve do današnjih dana povezani predivnim mostovima. Osim prekrasnih mostova Budimpešta, koja se naziva i „Kraljicom Dunava“ ima i brojne druge adute poput Zgrade mađarskog parlamenta, treće po velični zgrade u svijetu, Budimskog dvorca, Ribarske tvrđave, Trga heroja, milenijske podzemne željeznice koja je najstarija u Europi, najveće Sinagoge u Europi, Kraljevske palače s čijeg vidikovca je najljepši pogled na Peštu

Springfest u Budimpešti održava se svake godine krajem ožujka ili početkom travnja, a obuhvaća događaje s klasičnom glazbom, operom, jazzom, svjetskom glazbom, plesom, suvremenim cirkusom, kazalištem i likovnom umjetnosti. Ove godine održava se 39. Spring festival. Uz brojne izložbe i koncerte, oduševit će vas i ulični izvođači te gastronomska ponuda!

Budapest Art Week izložba je u sklopu Spring festivala, a ujedno je i  jedino takvo događanje vezano uz umjetnost u Mađarskoj koje okuplja galerije, muzeje i izložbene dvorane. Ljubitelji umjetnosti mogu uživati u gotovo 90 izložbi i srodnim programima kao što su vođene ture, radionice, diskusije, projekcije i izložbe – u šest dana na gotovo 70 mjesta. Tema ovogodišnjeg Art Weeka je suvremena ruska umjetnost. U suradnji s moskovskim muzejom suvremene umjetnosti, predstavit će se rad priznatih ruskih umjetnika koji dosad još nisu bili vidljivi u Mađarskoj.

Cijena aranžmana po osobi: 150,00 kn

U cijenu uključeno:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • razgledi prema programu
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti
  • osiguranje jamčevine i troškovi organizacije

U cijenu nije uključeno:

  • dnevna ulaznica za Budapest Art Week (2000 HUF – ca. 50 kn) – plaćanje na licu mjesta na blagajnama muzeja; dnevna karta vrijedi za neograničen posjet muzeja

program dostupan na službenim stranicama festivala https://btf.hu/events

Popis muzeja koje možete posjetiti:

*posjet muzejima i galerijama je samostalan i u slobodnom vremenu

  • Troškovi osobnih narudžbi
  • Vožnja brodom po Dunavu – 10 eura po osobi
  • Javni prijevoz
  • Dodatno putno osiguranje

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 150,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje –150,00 kn.

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 13-04

Opis: Budapest Spring Fest, ime i prezime

1

13.4.2019.; subota; Osijek - Budimpešta - Osijek

Polazak autobusa iz Osijeka u 05:30 h s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Belom Manastiru. Ugodna vožnja turističkim autobusom uz pauze prema potrebi. Po dolasku u Budimpeštu, glavni grad Mađarske odlazimo prvo na Citadelu, vidikovac s kojeg se pruža predivan pogled na Budimpeštu, Kraljicu Dunava“. Šetnja uz razgled i slobodno vrijeme za fotografiranje. Slijedi obilazak Ribarske utvrde i Kraljevske palače. Nastavak vožnje preko Elizabetinog mosta kroz Peštu uz panoramski razgled – Astorija, Trg Blahe Lujze – najpoznatije mađarske operne pjevačice, Keleti kolodvor, Spomenik Gaboru Barossu, Arena… Dolazimo do Trga heroja, monumentalnog spomenika dolasku Mađara na ova područja. Razgled Trga heroja. Nastavak vožnje preko najpoznatije ulice – Andrassy Avenije uz panoramski razgled – Spomenik Nikoli Šubiću Zrinskom, Oktogon, Opera, Bazilika Svetog Stjepana, Budapest Eye… Nakon razgleda odlazak u centar grada – Vaci ulicu u kojoj je smješteno mnoštvo trgovina, suvenirnica, restorana i kafića. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u događajima Springfesta. Fakultativna vožnja brodom po Dunavu (uz nadoplatu). Planirani polazak prema Osijeku u 19:00 ili po dogovoru s vodičem. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba. Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 150 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika. U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.