Budimpešta i ZOO vrt

16.6.2024.Prijavite se

Budimpešta je jedan od najživopisnijih europskih bisera. Stvorena je stapanjem Budima i Pešte, koji su kroz povijest pa sve do današnjih dana povezani predivnim mostovima. Osim prekrasnih mostova Budimpešta, koja se naziva i „Kraljicom Dunava“ ima i brojne druge adute poput Zgrade mađarskog parlamenta, treće po veličini zgrade u svijetu, Budimskog dvorca, Ribarske tvrđave, Trga heroja, milenijske podzemne željeznice koja je najstarija u Europi, najveće Sinagoge u Europi, Kraljevske palače s čijeg vidikovca je najljepši pogled na Peštu

Budimpeštanski ZOO Vrt osnovan je prije više od 150 godina i jedan je od najstarijih ZOO Vrtova u Europi. Nalazi se u prekrasnom gradskom parku.

Cijena aranžmana po osobi: 38,00 EUR 

Cijena aranžmana uključuje: 

  • prijevoz turističkim autobusom
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije i realizacije puta

Cijena aranžmana ne uključuje: 

  • ulaznice za individualne posjete
  • putno osiguranje
  • individualne troškove
  • ULAZNICE ZA ZOO VRT: Odrasli: 5000 FT, djeca 3500 Ft ( detalji na: http://www.zoobudapest.com/en)

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – 38,00 EUR 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Sv.I.Krstitelja 35, Darda 31326

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: 16-06

Opis: Budimpešta i ZOO, ime i prezime

1

16.6.2024.; nedjelja

Polazak autobusa iz Osijeka u  05:30 h s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Bilju, Dardi i Belom Manastiru. Vožnja autobusom do Budimpešte uz pauze za odmor. Dolaskom u grad odlazimo posjetiti prekrasni vidikovac na brdu Gellert s kojeg se pruža panorama mađarske prijestolnice. Šetnja uz vojnu utvrdu Citadela i kraće zadržavanje za fotografiranje (Citadela je trenutno u rekonstrukciji). Odlazak na Budimsko brdo i razgled pješice: Ribarska utvrda, Krunidbena crkva, Kraljevska palača … Zatim slijedi povratak u autobus i panoramski razgled grada: Elizabetin most, Crkva starog centra-Belvaroši, Dunavski korzo, Szechenyi ter, Mađarska akademija znanosti i umjetnosti, Bazilika Sv. Stjepana, Opera… Dolazak na Trg heroja – legendarni trg podignut povodom milenijske proslave doseljenja Mađara. Iskrcaj za putnike koji idu u ZOO vrt.

Ostatak putnika koji ne žele ići u ZOO vrt slobodni su u centru grada u Vaci ulici – turistička zona prepuna trgovina, restorana, kafića…

Slobodno vrijeme za individualne programe. Polazak će biti i iz centra grada i iz ZOO vrta (oko 17:30/18h). Dolazak u večernjim satima.

Napomena:

Planirano zadržavanje u ZOO vrtu je oko 3 sata. Dosadašnje iskustvo kaže da je 3 sata dovoljno za obilazak ZOO vrta.

Putnici koji žele cijeli dan provesti u ZOO vrtu, trebaju na početku putovanja najaviti vodiču da će izaći kod ZOO vrta i zapamtiti vrijeme i mjesto na kojem će se ukrcati u autobus za povratak u Osijek.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 0911550549.

Vremenski period za izvršenje uplate u cijelosti za jednodnevne izlete: 5 dana (uključujući vikende).

Ako niste uplatili cjelokupan iznos u roku od 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

U slučaju otkaza jednodnevnog izleta od strane putnika, uplaćeni iznos je nepovratan. 

Putnik koji je spriječen ići na putovanje treba naći zamjenu te javiti agenciji promjenu imena do 12 sati prije polaska na putovanje. Promjenu imena putnika agencija ne naplaćuje. 

U slučaju da putnik ne može naći zamjenu, agencija se obvezuje napisati obavijest o slobodnim mjestima na društvenim mrežama (do 48 sati prije polaska na putovanje). Ako agencija pronađe zamjenu putniku koji otkazuje putovanje, agencija vraća novac u cijelosti na IBAN uplatitelja putovanja.  Ako agencija ne pronađe zamjenu, uplaćeni iznos je nepovratan. 

Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 6 EUR  po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. 

Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Završno pismo s vremenom i mjestom polaska šaljemo najkasnije 2 dana prije polaska na putovanje. Ljubazno Vas molimo da ne zovete agenciju prije nego što Vam pošaljemo završno pismo. 

E-mail sa završnim pismom često bude primljen u neželjenu poštu (spam) pa Vas molimo da prije zvanja agencije prvo provjerite neželjenu poštu. 

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu.