Budimpešta i ZOO vrt

26.04.2020.Prijavite se

Budimpešta je jedan od najživopisnijih europskih bisera. Stvorena je stapanjem Budima i Pešte, koji su kroz povijest pa sve do današnjih dana povezani predivnim mostovima. Osim prekrasnih mostova Budimpešta, koja se naziva i „Kraljicom Dunava“ ima i brojne druge adute poput Zgrade mađarskog parlamenta, treće po velični zgrade u svijetu, Budimskog dvorca, Ribarske tvrđave, Trga heroja, milenijske podzemne željeznice koja je najstarija u Europi, najveće Sinagoge u Europi, Kraljevske palače s čijeg vidikovca je najljepši pogled na Peštu

Budimpeštanski ZOO Vrt osnovan je prije više od 150 godina i jedan je od najstarijih ZOO Vrtova u Europi. Nalazi se u prekrasnom gradskom parku.

Cijena aranžmana po osobi: 150,00 kn

Djeca do 18 godina: 120,00 kn

Aranžman uključuje: 

  • prijevoz turističkim autobusom
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije i realizacije puta

Aranžman ne uključuje: 

  • ulaznice za individualne posjete
  • putno osiguranje
  • individualne troškove
  • ULAZNICE ZA ZOO VRT: Odrasli: 3000 FT, djeca i studenti 2000 Ft ( detalji na:  http://www.zoobudapest.com/en)

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 150,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – 150,00 kn

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 26-04

Opis: Budimpešta ZOO, ime i prezime

1

26.04.2020.; nedjelja

Polazak autobusa iz Osijeka (SPAR –Trpimirova 14) u 05:30 h. Mogućnost ulaska putnika u Belom Manastiru. Vožnja autobusom do Budimpešte uz pauze za odmor. Dolaskom u grad odlazimo posjetiti prekrasni vidikovac na brdu Gellert s kojeg se pruža panorama mađarske prijestolnice. Šetnja uz vojnu utvrdu Citadela i kraće zadržavanje za fotografiranje. Odlazak na Budimsko brdo i razgled pješice: Ribarska utvrda, Krunidbena crkva, Kraljevska palača … Zatim slijedi povratak u autobus i panoramski razgled grada: Elizabetin most, Crkva starog centra-Belvaroši, Dunavski korzo, Szechenyi ter, Mađarska akademija znanosti i umjetnosti, Bazilika Sv. Stjepana, Opera… Dolazak na Trg heroja – legendarni trg podignut povodom milenijske proslave doseljenja Mađara. Iskrcaj za putnike koji idu u ZOO vrt.

Ostatak putnika koji ne žele ići u ZOO vrt biti će slobodni u centru grada u Vaci ulici – turistička zona prepuna trgovina, restorana, kafića…

Slobodno vrijeme za individualne programe. Polazak kući prema dogovoru vodiča i grupe – Polazak će biti i iz centra grada i iz ZOO vrta (oko 17:30/18h). Dolazak u večernjim satima.

NAPOMENA

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 150 kn. 

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.