Ljetovanje Budva 2020.

01.-08.08.2020.

VRIJEDNOST VIŠE: novoizgrađeni apart-hotel s 4*, gratis izleti u Dubrovnik i Mostar, mogućnost polupansiona

Budva je jedinstveni turistički biser Jadrana. Prvi turisti stigli su još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i “metropolom turizma” jer je najposjećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposjećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu je prije svega nešto što je priroda darovala ovom kraju; neponovljivu ljepotu sunca, mora i biserne plaže u podnožju gorostasnih planina. Iskoristite ovo ljeto i uživajte na predivnim budvanskim plažama – Slovenska plaža, Bečići, Dukley, Mogren i mnoge druge.

Cijena uključuje:

 • prijevoz autobusom prema programu
 • pratitelja putovanja tijekom cijelog puta
 • smještaj u odabranoj jedinici na bazi 6 noćenja u apart-hotelu BUDVA 219 4*
 • izlet u Dubrovnik i Mostar
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
 • troškove organizacije putovanja

Cijena ne uključuje:

 • dodatno putno zdravstveno osiguranje
 • obroke:
  • u sklopu objekta je moguće uzeti doručak ili uslugu polupansiona. Obroke možete uzeti za sve dane boravka ili prema vašoj želji. Nadoplata za doručak je 4 € te večeru 6 €. Prijava i plaćanje na licu mjesta kod vodiča.
 • boravišnu pristojbu 1,5 € po osobi/dan
 • fakultativne izlete
 • individualne troškove

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja po osobi:

Načini plaćanja: gotovina, internet bankarstvo, opća uplatnica

Dvokrevetni apartman: 1990,00 kn

Šesterokrevetni apartman: 1490,00 kn

Trokrevetni i četverokrevetni apartmani i cijene za djecu na upit!

 

Kartično plaćanje: Visa Premium, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata uz naknadu za kartično plaćanje.

 

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

OIB 47441869079

Model: 00

Poziv na broj: 01-08

Opis: Budva, ime i prezime

1

1. dan, 01.08.2020. | POLAZAK

Polazak autobusa iz Osijeka u večernjim satima (oko 21:00h) s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Đakovu i Slavonskom Brodu. Točno vrijeme polaska dobit ćete u završnom pismu najkasnije 2 dana prije polaska.

Ugodna vožnja turističkim autobusom uz povremene pauze zbog graničnih formalnosti i odmora.

2

2. dan, 02.08.2020. | Dubrovnik - Budva

Po dolasku u Dubrovnik u jutarnjim satima slijedi obilazak grada uz lokalnog vodiča. Vrata od Pila, Onofrijeva česma, Samostan Male braće, Palača Sponza, Crkva sv. Vlaha, Knežev dvor… Nakon obilaska slobodno vrijeme za kavu i individualne obilaske u centru grada. Polazak prema Budvi u ranim poslijepodnevnim satima. Budva, metropola crnogorskog turizma dobila je status najpoželjnije turističke destinacije u zemlji. Veliki broj prekrasnih plaža i bogati noćni život privlači sve više i više nove zaljubljenike Mediterana. Smještaj u apart-hotel. Slobodno poslijepodne. Noćenje.

3

3. - 6. dan, 03.-07.08.2020. | Boravak u Budvi

 

Uživanje u Budvi prema vlastitim sadržajima.

Za vrijeme boravka na destinaciji, organizirat će se dnevni izleti koje će Vam priuštiti potpuni doživljaj Crne Gore.

4

7. dan, 08.08.2020. | Povratak – Budva – Mostar - Osijek

Odjava iz hotela i spremanje putnih torbi u autobus. Polazak prema mjestima polaska. Na povratku ćemo se zaustaviti u Mostaru. Zajednička šetnja do Starog mosta te slobodno vrijeme za odmor i ručak. Vrijeme zadržavanja u Mostaru oko 2h. Polazak kući u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Osijek u kasnim večernjim satima.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Budva Walking Tour:

Odlazak pješice u obilazak Starog grada uz vodiča. Stari Grad Budve, smješten na malom poluotoku, predstavlja riznicu kulturne baštine, a ispresijecan je nizom uličica i trgova ispred kojih se nalaze znamenite građevine poput crkve Sv. Trojice, crkve Sv. Ivana te brojnih samostana. Pored bogate kulturno – povijesne baštine Budva obiluje nevjerojatnim prirodnim ljepotama koje se ogledaju kroz uvale, otoke i prekrasne plaže u podnožju gorostasnih planina. Nakon razgleda Starog grada, šetnja obalom do popularne Balerine te Mogren plaže.

 •  Budva by Boat:

Nakon pješačkog razgleda Budve, obavezno na grad morate pogledati i s mora. Jedinstven je prizor na planine koje se uzdižu iznad Budve. U vožnji brodom vidjet ćemo jednu od najvećih atrakcija Budve – otok sveti Nikola koji je prirodni rezervat jelena lopatara. Uživat ćete u mirisu Mediterana, plavetnilu mora i toplim zrakama Sunca. Vidjet ćemo panoramski pogled na otok Sveti Stefan – srednjovjekovni utvrđeni grad koji je danas pretvoren u elitni grad – hotel. Nastavak vožnje prema Party plaži Ploče. Plaža, bazeni, ležaljke, kokteli i odlična muzika čekaju na ludi provod.

 • Noćno krstarenje Bokom:
 •  Skadarsko jezero:

Polazak autobusom u jutarnjim satima. Dolazak u Virpazar. Ukrcaj na brod i obilazak uz vodiča: otok Grmozur (turska utvrda, kasnije zatvor). Pauza u kojoj ćete čuti karakteristike jezera te sve o flori i fauni… Panoramski pogled na ribarsko selo, manastir svetog Nikole iz 13. stoljeća i prolazak ispod željezničkog mosta na drugu stranu jezera prema rijeci Crnojevica odakle se može vidjeti utvrda Lesendro. Tijekom vožnje putnici su posluženi “crnogorskom dobrodošlicom” koja uključuje priganice (fritule), sir, med, domaću rakiju, vino, sok i mineralnu vodu. Povratak za Virpazar na ručak u lokalni restoran.

Apartmani BUDVA 219 novoizgrađen je objekt smješten na svega 300 metara od popularne Slovenske plaže.  Svi apartmani opremljeni su vlastitom kupaonicom, klima uređajem, besplatnim WiFi-em i TV-om ravnog ekrana. Tipovi apartmana: dvokrevetni, trokrevetni (bračni krevet + pomoćni ležaj), četverokrevetni (bračni krevet + kauč na razvlačenje), šesterokrevetni (bračni krevet + 2 kauča na razvlačenje).

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail te željeni smještaj.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Prilikom prijave potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 500 kn.

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.