Čarolija adventa u Zagrebu

16.12.2018., nedjelja

Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu!

Posjetite naš glavni grad koji je nagrađen za najbolji božićni sajam u Europi već dvije godine za redom. Grad u kojem bajkovito božićno uređenje ostavlja bez daha! Zvuci božićnih zvončića, miris medenjaka i kuhanog vina čine zimu življom i toplijom. Glazbeni programi, odlična hrana, jedinstveni događaji, zabava, suveniri te istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. U zagrebačkoj bajci možete posjetiti: Ledeni park na Tomislavcu, Advent na Europskom trgu, Advent na Zrinjevcu, Fuliranje kod uspinjače, Advent na Strosu, Advent u Klovićevim dvorima, Caffe de Matoš i brojna druga mjesta koja pričaju božićnu priču.

 

Cijena aranžmana po osobi: 150,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • pratitelja/ vodiča tijekom putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • kartu za vožnju žičarom
  • dodatno zdravstveno osiguranje
  • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike

 

Napomena:

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Završno pismo s detaljima o polasku i planu putovanja šaljemo na Vaše e-mail adrese 2 dana prije polaska na putovanje.  Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, OIB, adresu stanovanja, broj mobitela i e mail. Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu ili pozivom na broj 091/155-05-49, 031/550-549. Putnik je na popisu putnika nakon uplatekuna. U slučaju otkaza putovanja putnika 30 dana prije polaska na putovanje agencija zadržava 50 % uplate. Od 29-og dana vrijede opći uvjeti putovanja. Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete. Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati. Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska. Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja. Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima.
Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 150,00 kn
INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 150,00 kn

Podaci za uplatu:

Podaci za uplatu:
Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ
Model: 00
Poziv na broj: 16-12
Opis: Advent u Zagrebu, ime i prezime

 

 

1

16.12.2018., nedjelja

Polazak autobusa u 05:10 iz Belišća ispred Kazališne kavane, adresa: Kralja Tomislava 194. Polazak autobusa u 05:20 iz Valpova ispred zgrade Općinskog suda, adresa: Ul. kralja Petra Krešimira IV 3. Polazak autobusa u 06:00 iz Osijeka s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Dolazak u Zagreb u prijepodnevnim satima. Slijedi obilazak grada u pratnji vodiča: Trg bana Josipa Jelačića – šetnja Ilicom do Uspinjače – advent na Štrosu – advent u Klovićevim dvorima i platou Gradec – Trg svetog Marka – Kamenita vrata – Dolac – žive jaslice na Kaptolu ispred zagrebačke katedrale. Vrijeme za ručak i odmor. U slobodnom vremenu posjetite Zrinjevac, veliko klizalište kralja Tomislava, Marićev prolaz, advent na Europskom trgu i brojne druge zanimljivosti koji Zagreb noću čine neopisivim. Opustite se uz čašu kuhanog vina i germknedle. Uživanje u večernjim čarima Zagreba. Polazak iz Zagreba u 18 ili 19 sati po dogovoru s grupom i vodičem. Povratak u kasnim večernjim satima.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating