Cinque terre i Toscana # 2 – Praznik rada

1.5.-4.5.2019.Prijavite se

Pisa – Viareggio – Cinque Terre – San Gimignano
Praznik rada

Cinque Terre naziv je za sela u Italiji na strmim liticama iznad mora kojima dominiraju šarene fasade. Pet ribarskih sela na obali Ligurskog mora; Rio Maggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza i Monterosso al Mare čine Nacionalni park na UNESCO-vom popisu svjetske baštine. Sela su povezana „plavom stazom“, kako ju nazivaju lokalci, koja je poznata i kao ljubavna, zbog mnogih prošnji koje su se dogodile prilikom šetnje. Pet sela, pet priča, pet doživljaja, pet nezaboravih vizura objedinjenih pod zajedničkim nazivom – pet zemalja, Cinque Terre. Fasade pastelnih boja, autentičnost, suživot s prirodom, mjestašca povezana vijugavim putevima, kupanje u kobaltnoplavom moru, uske uličice, ukusno pripremljena riba, miris procvalih limuna i naranči… budite i Vi dio ove bajke!

Cijena aranžmana: 1.200,00 kn po osobi

U cijenu uključeno:

 • prijevoz turističkim autobusom
 • obilasci prema programu
 • turistički pratitelj/vodič tijekom cijelog putovanja
 • 2 noćenja s doručkom u hotelu *** (Viareggio)
 • osiguranje od odgovornosti
 • osiguranje jamčevine
 • troškovi organizacije

U cijenu nije uključeno:

 • troškovi osobnih narudžbi
 • ulaznica i vožnja vlakom po Nacionalnom parku Cinque Terre 17€ za odrasle, djeca 4-10 godina 10€, plaćanje vodiču u autobusu u eurima
 • boravišna pristojba (1,5 euro po osobi po noćenju) – podložno promjenama
 • dodatno putno osiguranje

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 1.200,00 kn
INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 1.200,00 kn. Mogućnost plaćanja na rate: 1. rata 200,00 kn (za potvrdu rezervacije), 2. rata 250,00 kn, 3. rata 250,00 kn, 4. rata 250,00 kn, 5.rata 250,00 kn (putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 15.4.2019.)

KARTIČNO PLAĆANJE
American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata 1.290,00 kn.

Podaci za uplatu:
Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ
Model: 00
Poziv na broj: 01-05
Opis: Cinque terre i Toscana 1.5., ime i prezime

 

 

1

1. dan, 1.5.2019., srijeda | Osijek - Pisa

Polazak autobusa iz Osijeka u 21:00 s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Đakovu, Slavonskom Brodu i Zagrebu. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz povremene pauze zbog graničnih formalnosti i odmora.

2

2. dan, 2.5.2019., četvrtak | Pisa - Viareggio

U prijepodnevnim satima dolazak u Pisu. Nakon kratke šetnje i ulaska kroz gradske zidine, doći ćemo do Piazze dei Miracoli, tj. Polja čuda – livade s Kosim tornjem, Katedralom i Grobljem Svetitelja. Kosi toranj zapravo je zvonik katedrale koji je visok 56 metara, a ima sedam katova i jednako toliko crkvenih zvona. Danas je zvonik nakošen oko 4 metra od svoje vertikalne osi što je posljedica nepogodnog tla koje je počelo tonuti. Na zvonik se možete i popeti, no budite spremni na dugo čekanje u redu. Slijedi slobodno vrijeme za ručak i uživanje u gradu. Povratak u autobus. Dolazak u hotel u mjestu Viareggio. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

3

3. dan, 3.5.2019., petak | Cinque Terre

Doručak u hotelu. Vožnja autobusom do La Spezie odakle nastavljamo razgled koristeći željeznicu. Cjelodnevno uživanje – Cinque Terre: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola i Riomaggiore. Slobodno vrijeme za obilaske pet raznobojnih sela u stijenama. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

4

4. dan, 4.5.2019., subota | San Gimignano - Osijek

Doručak u hotelu. Po dolasku u San Gimignano „grad lijepih tornjeva“ oduševiti će vas mali utvrđeni srednjovjekovni grad na brdu. Najslavniji je po svojoj arhitekturi, a osobito po svojim tornjevima koji se mogu vidjeti na kilometrima udaljenosti, kojih je nekad bilo čak 72. Gradić je poznat i po svojem bijelom vinu, Vernaccia di San Gimignano, koje se dobiva samo od loze koja raste u okolici i najboljem sladoledu na svijetu koji možete naći u Gelateria Dondoli. Slobodno vrijeme za uživanje u pogledu s vidikovaca i srednjovjekovnih zidina grada. Polazak prema Hrvatskoj u ranim poslijepodnevnim satima. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske s usputnim zadržavanjima. Planirani povratak u Osijek u noćnim satima (oko 3 ujutro)

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba. Završno pismo s detaljima o polasku i planu putovanja šaljemo na Vaše e-mail adrese 2 dana prije polaska na putovanje.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu ili pozivom na broj 550-549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 200,00 kuna biti ćete zabilježeni na popis putnika.
U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.
Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.
Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Ovo putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency.
Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating