Festival cvijeća u Debrecenu

20.8.2019.Prijavite se

Debrecen je drugi najveći grad u Mađarskoj, odmah poslije Budimpešte. Nalazi se na istoku Mađarske i važan je sveučilišni grad. Važno je turističko središte zbog znamenitosti gradskog centra i parka Nagyerdő, blizine Nacionalnog Parka Hortobágy, a i zbog termalnih toplica grada. Od znamenitosti izdvajamo Reformatsku veliku crkvu, Staru gradsku kuću, Reformatski kolegij, Županijsku kuću, Kip Lajosa Kossutha, Katedralu Svete Ane…

Debrecen Virágkarnevál jedan je od najpoznatijih događaja u Mađarskoj. Održava se od 14.-21. kolovoza u Debrecenu. U tom periodu grad postaje cvjetna oaza. Festival posjećuju ljudi iz cijelog svijeta, kao i razne umjetničke skupine. Narodna glazba, kazališne predstave, koncerti klasične glazbe, lutkarske predstave, dječji sajmovi, festival piva događaji su koje možete očekivati tokom festivala.

Cijena aranžmana po osobi: 260,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • pratitelja putovanja
  • obilasci prema programu
  • troškovi organizacije
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno zdravstveno osiguranje
  • posjet kulturno-povijesnim znamenitostima i muzejima koji su uključeni prema programu
  • troškovi osobnih narudžbi

Podaci za uplatu:

Anima travel agency | Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 20-08

Opis: Debrecen, ime i prezime

1

20.8.2019.; utorak

Osijek – Debrecen – Osijek

0.dan, 19.8.2019., ponedjeljak

Polazak autobusa iz Osijeka 19.8.2019., ponedjeljak u kasnim večernjim satima (oko 22:00 h) s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Bilju, Dardi i Belom Manastiru. Ugodna noćna vožnja turističkim autobusom u smjeru Debrecena.

1.dan, 20.8.2019., utorak

Po dolasku u Debrecen slijedi odlazak u centar grada i praćenje povorke Debreceni Virágkarnevál. Slobodno vrijeme za ručak i poslijepodnevni obilazak grada. Savjetujemo posjetiti: Staru gradsku kuću, Reformatski kolegij, Županijsku kuću, Kip Lajosa Kossutha, Katedralu Svete Ane.  Polazak u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Osijek u kasnim večernjim satima.

Debrecen Virag Festival – uvjeti

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Ulaz na Debreceni Virágkarnevál je besplatan za stajaća mjesta. Ukoliko želite rezervirati sjedeće mjesto prema određenoj lokaciji, molimo Vas da to učinite individualno prema uputama na ovom linku: http://debreceniviragkarneval.hu/jegyarak/.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete  putem web stranice, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 160 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Fotografije su u vlasništu  Debreceni Virágkarnevál.