Vikend na Đerdapskoj klisuri

12.-13.09.2020Prijavite se

Đerdapska klisura jedan je od najljepših prizora u ovom dijelu Europe, gdje Dunav mijenja svoju širinu od par kilometara do par stotina metara, vijuga i juri, gradeći moćnu klisuru visokih stjenovitih litica. Spominje se još prije Nove ere kada su stari Grci tuda prevozili robu drvenim čamcima. Na važnosti dobiva za vrijeme Rimskog Carstva što dokazuju i natpisi cara Trajana koji je osigurao prolaz kroz klisuru. Ono najimpresivnije je svakako skulptura dačkog kralja Decebala – 40 m visoka skulptura isklesana u stijeni što ju čini najvećom takvom u Europi. Iskoristite ovaj vikend i krenite u otkrivanje čari Đerdapske klisure!

Cijena aranžmana po osobi: 590,00 kn

U cijenu uključeno:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • voditelja putovanja
 • 1 noćenje u hotelu **** na bazi polupansiona
 • korištenje spa centra hotela (zatvoreni bazen, otvoreni bazen (sezonski), sauna, hidromasažna kada, fitness centar)
 • troškovi organizacije
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

U cijenu nije uključeno:

 • dodatno puno osiguranje
 • nadoplata za jednokrevetnu sobu (120,00 kn)
 • nadoplata za ručak na imanju Mišin breg – 14 €
 • Fakultativni izlet: Vožnja Đerdapskom klisurom (2 h) – 16 €
 • boravišna taksa 1,5 € po osobi/noćenje
 • osobni troškovi

Mogućnosti plaćanja: osobno u poslovnici, putem Internet bankarstva/opće uplatnice – 590,00 kn

Kartično plaćanje: Visa Premium, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata – 635,00 kn

Podaci za uplatu:

Anima travel agency, Ivana Gundulića 32, Osijek

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00, Poziv na broj: 12-09

Opis: Đerdap, ime i prezime

 

1

1. dan, 12.09.2020., subota | Osijek – Golubac - Kladovo

Polazak autobusa iz Osijeka u ranim jutarnjim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Ugodna vožnja kroz Srbiju turističkim autobusom uz povremene pauze radi odmora i graničnih formalnosti do Golubca, gdje se nalazi jedna od najpoznatijih srpskih tvrđava Golubački grad. Slijedi obilazak info centra i šetališnog dijela. Ulazak u samu tvrđavu je moguć uz nadoplatu. Tvrđava je podignuta u 14. stoljeću, na samom ulazu u Đerdapsku klisuru. Golubačka tvrđava proglašena je spomenikom kulture od izuzetnog značaja. Saznat ćete nešto više o veličanstvenoj  povijesti i mistici Golubačke tvrđave. Slobodno vrijeme za uživanje u pogledu na Dunav. Nastavak vožnje prema Kladovu. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

2

2. dan, 13.09.2020., nedjelja | Kladovo - Đerdapska klisura - Osijek

Doručak i odjava iz hotela. Kratka vožnja autobusom do ukrcaja na brod. Odlazak na vožnju brodom po Đerdapskoj klisuri: Trajanova ploča –Tabula Traiana, natpis uklesan u stijenu 103. godine, skulptura posljednjeg kralja Dačana Decebela – skulptura visoka 40 m uklesana u stijenu, manastir Mraconia, Mali kazan, mjesto gdje je Dunav na cijelom svom toku najdubljiNakon vožnje brodom odlazak na etno imanje Kapetan Mišin Breg gdje ćete imati priliku ručati tradicionalne specijalitete. Polazak autobusa prema Hrvatskoj u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Osijek u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 190 kn.

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating