Dubrovnik – Budva – Mostar – 1.maj

30.04. - 03.05.2020.Prijavite se

(Prilikom prijave OBAVEZNO je u napomeni navesti željeni smještaj!)

Dubrovnik je jedan od najvažnijih povijesno-turističkih središta Hrvatske. Prosperitet grada oduvijek se temeljio na pomorskoj trgovini. Dubrovnik je bio jedan od središta razvitka hrvatskog jezika i književnosti te su u njemu stvarali mnogi značajni hrvatski pjesnici, dramatičari, slikari, matematičari, fizičari i drugi učenjaci. Godine 1979. grad Dubrovnik dodan je na UNESCO-ov popis Svjetske baštine. Ovaj magični kameni grad opasan je 1940 metara dugim kamenim zidinama. Najveće atrakcije za posjetitelje su Gradske zidine s tvrđavama, atraktivni muzej pod otvorenim nebom, tvrđava Lovrjenac, Stradun, Katedrala, palača Sorkočević…

Budva je jedinstveni turistički biser Jadrana. Prvi turisti stigli su još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i “metropolom turizma” jer je najposjećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposjećenijih na Jadranu. Ono što privlači putnike u Budvu je prije svega nešto što je priroda darovala ovom kraju; neponovljivu ljepotu sunca, mora i biserne plaže u podnožju gorostasnih planina.

Mostar je najveći grad u Hercegovini. Smješten je na obalama rijeke Neretve. Grad je ime dobio po čuvarima mostova, mostarima, na obalama rijeke Neretve. Ubraja se u jedan od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini. U njemu se nalazi Stari most, koji se zajedno sa starim gradom od 2005. godine nalazi na popisu zaštićene kulturne baštine UNESCO-a.

Cijena aranžmana po osobi: 750 kn (Hotel Loza 2*) / 950 kn (Hotel Slovenska plaža 3*)

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz autobusom
 • voditelja putovanja
 • lokalne turističke vodiče prema programu
 • dva noćenja u Hotelu Loza 2* ili dva noćenja s doručkom u Hotelu Slovenska plaža 3*
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
 • troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • troškove osobnih narudžbi
 • ulaznice za kulturno – povijesne spomenike
 • troškove javnog prijevoza
 • fakultativni izlet vožnja brodom – 12 eura po osobi
 • boravišnu pristojbu (cca 1,5 eura po noćenju po osobi – ukupno 3 eura po osobi)
 • dodatno osiguranje
 • nadoplatu za puni pansion – 6 eura po osobi

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 750,00 kn / 950,00 kn u poslovnici

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – 750,00 kn / 950,00 kn
Mogućnost plaćanja na rate. Putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno 10 dana prije puta.

KARTIČNO PLAĆANJE –

Visa Premium, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata – 805,00 kn / 1.020,00 kn.

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 30-04

Opis: Dubrovnik, Budva, Mostar, ime i prezime

1

1.dan 30.04.2020.; četvrtak - polazak

Polazak autobusa iz Osijeka u večernjim satima (oko 20:00 h) s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Đakovu i Slavonskom Brodu. Ugodna vožnja turističkim autobusom uz povremene pauze zbog graničnih formalnosti i odmora.

2

2. dan 01.05.2020.; petak

Po dolasku u Dubrovnik slijedi obilazak grada uz vodiča. Vrata od Pila, Onofrieva česma, Samostan Male braće, Palača Sponza, Crkva sv. Vlaha, Knežev dvor. Nakon obilaska slobodno vrijeme za kavu i individualne obilaske u centru grada. Polazak prema Budvi. Budva, metropola crnogorskog turizma dobila je status najpoželjnije turističke destinacije u zemlji. Veliki broj prekrasnih plaža i bogati noćni život privlači sve više nove zaljubljenike Mediterana. Smještaj u odabrani hotel. Slobodno poslijepodne. Noćenje.

3

3. dan 02.05.2020.; subota

Obilazak Starog grada uz vodiča. Stari grad Budve, smješten na malom poluotoku, predstavlja riznicu kulturne baštine, a ispresijecan je nizom uličica i trgova ispred kojih se nalaze znamenite građevine poput crkve Sv. Trojice te brojnih samostana. Pored bogate kulturno – povijesne baštine Budva obiluje nevjerojatnim prirodnim ljepotama koje se ogledaju kroz uvale, otoke i prekrasne plaže u podnožju gorostasnih planina. Vrijeme za odmor. Poslijepodnevna vožnja brodom (uz nadoplatu). U vožnji brodom vidjet ćemo  jednu od najvećih atrakcija Budve – otok Sveti Nikola koji je prirodni rezervat jelena lopatara. Uživat ćete u mirisu Mediterana, plavetnilu mora i toplim zrakama Sunca. Vidjet ćemo panoramski pogled na otok Sveti Stefan – srednjovjekovni utvrđeni grad koji je danas pretvoren u elitni grad – hotel. (Ovisno o vremenskim uvjetima mogućnost posjete party plaže Ploče). Noćenje.

4

4. dan 03.05.2020.: nedjelja

Odjava iz hotela. Polazak prema Mostaru. Orijentacijski obilazak starog grada Mostara i posjet Starom Mostu. Pauza za individualni ručak. Slobodno vrijeme za šetnju i kupnju suvenira. Polazak kući u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Osijek u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 250 kn.

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.