Dubrovnik – Budva – Mostar – studentsko putovanje

23.5. – 26.5.2019.

Vrijednost više: puni pansion!

Dubrovnik je jedan od najvažnijih povijesno-turističkih središta Hrvatske. Prosperitet grada oduvijek se temeljio na pomorskoj trgovini. Dubrovnik je bio jedan od središta razvitka hrvatskog jezika i književnosti te su u njemu stvarali mnogi značajni hrvatski pjesnici, dramatičari, slikari, matematičari, fizičari i drugi učenjaci.  Godine 1979. grad Dubrovnik dodan je na UNESCO-ov popis Svjetske baštine. Ovaj magični kameni grad opasan je 1940 metara dugim kamenim zidinama. Najveće atrakcije za posjetitelje su Gradske zidine s tvrđavama, atraktivni muzej pod otvorenim nebom, tvrđava Lovrjenac, Stradun, Katedrala, palača Sorkočević…

Budva je jedinstveni turistički biser Jadrana. Prvi turisti stigli su još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i “metropolom turizma” jer je najposjećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposjećenijih na Jadranu. Ono što privlači putnike u Budvu je prije svega nešto što je priroda darovala ovom kraju; neponovljivu ljepotu sunca, mora i biserne plaže u podnožju gorostasnih planina.

Mostar je najveći grad u Hercegovini. Smješten je na obalama rijeke Neretve. Grad je ime dobio po čuvarima mostova, mostarima, na obalama rijeke Neretve. Ubraja se u jedan od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini. U njemu se nalazi Stari most, koji se zajedno sa starim gradom od 2005. godine nalazi na popisu zaštićene kulturne baštine UNESCO-a.

FIRST MINUTE cijena aranžmana: 750,00 kn do 25.2.2019. (uplata rezervacije samo 100 kn) – uz predočenje iksice

Cijena aranžmana nakon 25.2.2019. 850,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom
 • voditelja putovanja
 • lokalne turističke vodiče prema programu
 • dva noćenja u hotelu*** u Budvi na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera)
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
 • troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • troškove osobnih narudžbi
 • ulaznice za kulturno – povijesne spomenike
 • troškove javnog prijevoza
 • fakultativni izlet vožnja brodom – 12 eura po osobi
 • boravišna pristojba (cca 1,5 eura po noćenju po osobi – ukupno 3 eura po osobi)
 • dodatno osiguranje

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 750,00 kn u poslovnici

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – 750,00 kn (putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 10.5.2019.)

KARTIČNO PLAĆANJE

American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata – 805,00 kn.

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 25-04

Opis: Dubrovnik, Budva, Mostar, ime i prezime

1

1. dan; 23.5.2019. četvrtak

Polazak autobusa iz Osijeka u večernjim satima (oko 20:00) s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Đakovu i Slavonskom Brodu. Ugodna vožnja turističkim autobusom uz povremene pauze zbog graničnih formalnosti i odmora.

2

2. dan; 24.5.2019. petak

Po dolasku u Dubrovnik slijedi obilazak grada uz vodiča. Vrata od Pila, Onofrijeva česma, Samostan Male braće, Palača Sponza, Crkva sv. Vlaha, Knežev dvor. Nakon obilaska slobodno vrijeme za kavu i individualne obilaske u centru grada. Polazak prema Budvi. Budva, metropola crnogorskog turizma dobila je status najpoželjnije turističke destinacije u zemlji. Veliki broj prekrasnih plaža i bogati noćni život privlači sve više nove zaljubljenike Mediterana. Smještaj u hotel***. Slobodno poslijepodne. Večera u hotelu. Mogućnost organiziranog izlaska. Noćenje.

3

3. dan; 25.5.2019. subota

Doručak u hotelu. Obilazak Starog grada uz vodiča. Stari grad Budve, smješten na malom poluotoku, predstavlja riznicu kulturne baštine, a ispresijecan je nizom uličica i trgova ispred kojih se nalaze znamenite građevine poput crkve Sv. Trojice, crkve Sv. Ivana te brojnih samostana. Pored bogate kulturno – povijesne baštine Budva obiluje nevjerojatnim prirodnim ljepotama koje se ogledaju kroz uvale, otoke i prekrasne plaže u podnožju gorostasnih planina. Ručak u hotelu. Vrijeme za odmor. Poslijepodnevna vožnja brodom (uz nadoplatu). U vožnji brodom vidjet ćemo  jednu od najvećih atrakcija Budve – otok Sveti Nikola koji je prirodni rezervat jelena lopatara. Uživat ćemo u mirisu Mediterana, plavetnilu mora i toplim zrakama Sunca. Vidjet ćemo panoramski pogled na otok Sveti Stefan – srednjovjekovni utvrđeni grad koji je danas pretvoren u elitni grad – hotel. (Ovisno o vremenskim uvjetima mogućnost posjete party plaže Ploče). Večera u hotelu. Mogućnost organiziranog izlaska. Noćenje.

4

4.dan; 26.5.2019. nedjelja

Doručak u hotelu. Odjava. Polazak prema Mostaru. Orijentacijski obilazak starog grada Mostara i posjet Starom Mostu. Pauza za ručak. Slobodno vrijeme za šetnju i kupnju suvenira. Polazak kući u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Osijek u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 100 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

Ovo putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.