Evia – ljeto za mlade

Otok Evia najveći je u Egejskom moru. Smješten je 80 kilometara od Atene, a od kopna je odijeljen uskim Euriposovim kanalom u kojem morska struja smjer mijenja svakih 6 sati.

Evia se može pohvaliti svojim dugačkim plažama, toplim kristalnim morem, borovim šumama, nepreglednim plantažama maslina, smokvama te mirnim i svježim noćima s pogledom na predivni Skiathos.

Edypsos je glavni grad otoka Evie koji obiluje prirodnim ljepotama, plažama i kafićima. Poznat je po jednom od najstarijih grčkih termalnih izvora, koji se ulijeva direktno u more s temperaturom od 34 do 70° C. Prirodni bazeni s toplom vodom i vodopadi sa stijena koji se ulijevaju u more, čine ovo mjesto popularnim i izvan sezone zbog toplog mora. Grad pored ljekovitih izvora ima i vrlo bogat noćni život, veliki izbor restorana. Svojim pristupačnim cijenama pravi je turistički magnet za sve veći broj turista.

Cijena aranžmana uključuje:

 • Prijevoz autobusom prema programu (klima, TV, video, DVD, mikrofon) na relaciji Osijek – Beograd – Edypsos – Beograd – Osijek
 • Prijevoz trajektom na relaciji Glifa- Evia – Glifa
 • Smještaj u odabranom hotelu na bazi 9 noćenja u Edypsosu
 • Voditelja putovanja
 • Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja tijekom boravka
 • Jamčevinu i troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Boravišna pristojba (pristojbe su podložne promjenama i plaćaju se na licu mjesta (na dan dolaska) – 0,5 eura – 1 euro po osobi po danu)
 • Polupansion – 10 eura po danu – plaćanje na recepciji u hotelu
 • Fakultativne izlete – informacije u autobusu na dan polaska
 • Individualne troškove

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja po osobi:

Gotovina, opća uplatnica, internet bankarstvo.

Mogućnost plaćanja na rate u gotovini po dogovoru, zadnja rata mora biti uplaćena 10 dana prije polaska na putovanje.

Sve cijene u tablici su izražene u kunama.

TERMIN T1 T2 T3
VRSTA SOBE 1/2 1/3 1/2 1/3 1/2 1/3
GALINI 1700 1630 1820 1700 1820 1700
AIDIPSOS 1700 1630 1820 1700 1820 1700
EFSTRATIOS / / 1860 / 1860 /

KARTIČNO PLAĆANJE

American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata

TERMIN T1 T2 T3
VRSTA SOBE 1/2 1/3 1/2 1/3 1/2 1/3
GALINI 1830 1750 1960 1830 1960 1830
AIDIPSOS 1830 1750 1960 1830 1960 1830
EFSTRATIOS / / 2000 / 2000 /

 

Termini: | T1: 11.07.-22.07.2020. | T2: 20.07.-31.07.2020. | T3: 29.07.-09.08.2020. |

Vrsta sobe: 1/2 – dvokrevetna soba, 1/3 – trokrevetna soba

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: datum polaska, npr. 20-07

Opis: Evia, termin putovanja, ime i prezime

1

1.dan Osijek - Beograd

Polazak autobusa iz Osijeka u jutarnjim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Vukovaru. Nastavak vožnje prema Beogradu. Kraća pauza u Beogradu. Okupljanje grupe u poslijepodnevnim satima. Početak party-ja i upoznavanja u autobusu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

2

2.-10. dan Evia

U jutarnjim satima stiže se u luku Glifa (ovisno od zadržavanju na graničnim prijelazima). Slijedi ukrcavanje na trajekt te vožnja do otoka Evia s prosječnim trajanjem od 50 minuta, a zatim vožnja prema Edipsosu i smještaj u hotele. Tijekom boravka na Eviji bit će organiziran svakodnevni program: dnevni i noćni party-i u disco klubovima na otvorenom te noćnim klubovima. Pored zabave, posjetit ćemo Atenu te brojne otoke: Skiathos, Skopelos, Vulkanske otoke i mnogobrojne plaže na samom otoku (uz nadoplatu).

3

11.dan Evia - Beograd

Napuštanje hotela i soba. Slobodno vrijeme do poslijepodnevnih sati kada je polazak prema luci Glifa. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor i osvježenje…

4

12. dan Beograd - Osijek

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u prijepodnevnim satima (ovisno o graničnim prijelazima). Nastavak vožnje prema Osijeku.

HOTEL EFSTRATIOS

Hotel Efstratios 2* idealan je za miran odmor. Nalazi se u blizini pješčane plaže s kristalno čistom vodom. U krugu od 20 metara nalaze se razne trgovine, suvenirnice i taverne. Luka Edipsos udaljena je 150 metara. Hotel raspolaže sa 27 smještajnih jedinica koje posjeduju kupaonicu s kadom ili tuš kabinom, fen, frižider, telefon, TV, klima, balkon ili terasu. Sadržaj: recepcija 24 sata, bar, lift, WiFi bez doplate, sef na recepciji bez doplate, sobna usluga. Plaža udaljena 50 metara.

HOTEL GALINI 

Hotel Galini 2* smješten je nekoliko metara od mora. U ponudi sadrži snack bar, a besplatan WiFi dostupan je u cijelom objektu. Sve sobe u hotelu jednostavnog su interijera. Opremljene su TV-om, klimatizirane su (klima je uključena u cijenu) te sadrže mini-hladnjak. Sadrže kupaonicu s tušem i vlastitim balkonom. U baru hotela poslužuje se kava, pića i lagani međuobroci s mogućnošću doplate za polupansion – 10 eura dan ili pojedinačnog obroka. Centar grada udaljen je oko 1 kilometar. Parovima se posebice svidjela lokacija te su je ocijenili s visokih 8,9.

HOTEL ADIPSOS

Hotel Adipsos 2* smješten je na 150 metara od plaže u gradu Edipsosu. U ponudi ima terasu za sunčanje s vrtom, a besplatan WiFi je dostupan u svim prostorijama. Sve sobe su klimatizirane (klima je uključena u cijenu). U ponudu je uključen TV, hladnjak i kupaonica s tušem. Različiti caffe bar-ovi i restorani udaljeni su 150 metara od hotela, a centar grada 500 metara. Mogućnost uplate polupansiona- 10 eura dan ili pojedinačnih obroka u hotelskom restoranu.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi minimalno 8 osoba.

Ukoliko su putnici krenuli iz Osijeka istog datuma na dva različita putovanja npr. Zakynthos i Kefalonia, postoje moguće razlike u polasku iz Beograda i dolasku u Beograd, zbog organizacijskih stvari i gužvi na granicama. Molimo putnike za razumijevanje.

Putovanje je organizirano u suradnji s turističkom agencijom Puzzle.

Cjelokupni program je organiziran u suradnji s ostalim agencijama iz regije, te stoga molimo putnike koji nisu tolerantni prema multikulturalnosti da se ne prijavljuju za ovo putovanje.

Po dolasku u Beograd, putnici prelaze u autobus turističke agencije Puzzle.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 300 kn. 

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete. Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Putnik će prihvatiti bilo koje sjedalo koje mu agencija dodijeli. Rezervacija sjedala nije moguća.

Organizator putovanja zadržava pravo na osnovu posebne odluke odobriti popuste i prodati slobodne kapacitete po cijenama nižim od onih u cjenovniku. Putnici koji su platili aranžman po ovom cjenovniku u tom slučaju nemaju pravo potraživati nadoknadu za razliku u cijeni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji: First Minute, Last Minute, Popusti…

Tijekom vožnje pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je zabranjeno.

Pauze tijekom putovanja prave se kod većih motela u razmacima od 3-4 sata.

Organizator putovanja ne može predvidjeti dužinu zadržavanja na granicama zbog graničnih formalnosti.

Nakon dolaska autobusa u ljetovalište, zbog ograničenih uvjeta, uskih ulica i prometnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smještajnom objektu.

Mole se putnici da vode računa o putnim ispravama, novcu i stvarima tijekom putovanja i za vrijeme boravka. Ostavljanje vrijednih stvari u autobusu ili u hotelskim sobama nije preporučljivo niti agencija odgovara za iste.

Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (tuče, krađe…) – isključivoj nadležnosti lokalne policije.

U slučaju eventualne štete koju putnik počini u smještajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi osobno na licu mjesta.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Ovo putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Puzzle dostupni na linku ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating