Evia – ljeto za mlade

11.7. – 22.7. 2019. – 9 noćenja

U srcu sezone dvokrevetna soba u hotelu za 23 € po osobi dnevno za smještaj i prijevoz do Grčke

Otok Evia najveći je u Egejskom moru. Smješten je 80 kilometara od Atene, a od kopna je odijeljen uskim Euriposovim kanalom u kojem morska struja smjer mijenja svakih 6 sati.

Evia se može pohvaliti svojim dugačkim plažama, toplim kristalnim morem, borovim šumama, nepreglednim plantažama maslina, smokvama te mirnim i svježim noćima s pogledom na predivni Skiathos.

Edypsos je glavni grad otoka Evie koji obiluje prirodnim ljepotama, plažama i kafićima. Poznat je po jednom od najstarijih grčkih termalnih izvora, koji se ulijeva direktno u more s temperaturom od 34 do 70° C. Prirodni bazeni s toplom vodom i vodopadi sa stijena koji se ulijevaju u more, čine ovo mjesto popularnim i izvan sezone zbog toplog mora. Grad pored ljekovitih izvora ima i vrlo bogat noćni život, veliki izbor restorana. Svojim pristupačnim cijenama pravi je turistički magnet za sve veći broj turista.

Cijena aranžmana uključuje:

 • Prijevoz autobusom prema programu (klima, TV, video, DVD, mikrofon) na relaciji Osijek – Beograd – Edypsos – Beograd – Osijek
 • Prijevoz trajektom na relaciji Glifa- Evia – Glifa
 • Smještaj u odabranom hotelu na bazi 9 noćenja u Edypsosu
 • Voditelja putovanja
 • Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja tijekom boravka
 • Jamčevinu i troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Boravišna pristojba (pristojbe su podložne promjenama i plaćaju se na licu mjesta (na dan dolaska) – 0,5 eura – 1 euro po osobi po danu)
 • Polupansion – 10 eura po danu – plaćanje na recepciji u hotelu
 • Fakultativne izlete – informacije u autobusu na dan polaska
 • Individualne troškove

Napomena:

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici, INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA

Trokrevetne, četverrokrevetne i peterokrevetne sobe koje nisu navedene u tablici, na upit.

TERMIN 11.7. – 22.7.2019.
SMJEŠTAJ/KREVETI 2 2+1 4
HOTEL EFSTRATIOS 2* 2.125 2.025 1.925
HOTEL GALINI 2* 2.075 —- —-
HOTEL AIDIPSOS 2* 2.075 —- —-

Mogućnost plaćanja na rate (putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 25.6.2019.)

KARTIČNO PLAĆANJE

American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata

TERMIN 11.7. – 22.7.2019.
SMJEŠTAJ/KREVETI 2 2+1 4
HOTEL EFSTRATIOS 2* 2.280,00 2.175,00 2.065,00
HOTEL GALINI 2* 2.225,00 —- —-
HOTEL AIDIPSOS 2* 2.225,00 —- —-

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 11-07

Opis: Evia za mlade, naziv hotela, ime i prezime

1

1.dan; 11.7.2019. četvrtak

Polazak autobusa iz Osijeka u jutarnjim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Vukovaru. Nastavak vožnje prema Bogradu. Kraća pauza u Beogradu. Okupljanje grupe u poslijepodnevnim satima. Početak party-ja i upoznavanja u autobusu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

2

2.-10. dan; 12.7.-20.7.2019.

U jutarnjim satima stiže se u luku Glifa (ovisno od zadržavanju na graničnim prijelazima). Slijedi ukrcavanje na trajekt te vožnja do otoka Evia s prosječnim trajanjem od 50 minuta, a zatim vožnja prema Edipsosu i smještaj u hotele. Tijekom boravka na Eviji bit će organiziran svakodnevni program: dnevni i noćni party-i u disco klubovima na otvorenom te noćnim klubovima. Pored zabave, posjetit ćemo Atenu te brojne otoke: Skiathos, Skopelos, Vulkanske otoke i mnogobrojne plaže na samom otoku (uz nadoplatu).

3

11.dan; 21.7.2019. nedjelja

Napuštanje hotela i soba. Slobodno vrijeme do poslijepodnevnih sati kada je polazak prema luci Glifa. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor i osvježenje…

4

12. dan; 22.7.2019. ponedjeljak

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u prijepodnevnim satima (ovisno o graničnim prijelazima). Nastavak vožnje prema Osijeku. Kraj usluge.

HOTEL EFSTRATIOS

Hotel Efstratios 2* idealan je za miran odmor. Nalazi se u blizini pješčane plaže s kristalno čistom vodom. U krugu od 20 metara nalaze se razne trgovine, suvenirnice i taverne. Luka Edipsos udaljena je 150 metara. Hotel raspolaže sa 27 smještajnih jedinica koje posjeduju kupaonicu s kadom ili tuš kabinom, fen, frižider, telefon, TV, klima, balkon ili terasu. Sadržaj: recepcija 24 sata, bar, lift, WiFi bez doplate, sef na recepciji bez doplate, sobna usluga. Plaža udaljena 50 metara.

HOTEL GALINI 

Hotel Galini 2* smješten je nekoliko metara od mora. U ponudi sadrži snack bar, a besplatan WiFi dostupan je u cijelom objektu. Sve sobe u hotelu jednostavnog su interijera. Opremljene su TV-om, klimatizirane su (klima je uključena u cijenu) te sadrže mini-hladnjak. Sadrže kupaonicu s tušem i vlastitim balkonom. U baru hotela poslužuje se kava, pića i lagani međuobroci s mogućnošću doplate za polupansion – 10 eura dan ili pojedinačnog obroka. Centar grada udaljen je oko 1 kilometar. Parovima se posebice svidjela lokacija te su je ocijenili s visokih 8,9.

HOTEL ADIPSOS

Hotel Adipsos 2* smješten je na 150 metara od plaže u gradu Edipsosu. U ponudi ima terasu za sunčanje s vrtom, a besplatan WiFi je dostupan u svim prostorijama. Sve sobe su klimatizirane (klima je uključena u cijenu). U ponudu je uključen TV, hladnjak i kupaonica s tušem. Različiti caffe bar-ovi i restorani udaljeni su 150 metara od hotela, a centar grada 500 metara. Mogućnost uplate polupansiona- 10 eura dan ili pojedinačnih obroka u hotelskom restoranu.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba. Putovanje je organizirano u suradnji s turističkom agencijom Puzzle.

Molimo putnike koji nisu multikulturalni da se ne prijavljuju na ovo putovanje. Po dolasku u Beograd, putnici prelaze u autobus turističke agencije Puzzle.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 300,00 kn po osobi bit ćete zabilježeni na popis putnika. U slučaju otkaza putovanja putnika rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete. Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Organizator putovanja zadržava pravo na osnovu posebne odluke odobriti popuste i prodati slobodne kapacitete po cijenama nižim od onih u cjenovniku. Putnici koji su platili aranžman po ovom cjenovniku u tom slučaju nemaju pravo potraživati nadoknadu za razliku u cijeni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji: First Minute, Last Minute, Popusti…

Tijekom vožnje pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je zabranjeno. Pauze tijekom putovanja prave se kod većih motela u razmacima od 3-4 sata.

Organizator putovanja ne može predvidjeti dužinu zadržavanja na granicama zbog graničnih formalnosti. Nakon dolaska autobusa u ljetovalište, zbog ograničenih uvjeta, uskih ulica i prometnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smještajnom objektu.

Mole se putnici da vode računa o putnim ispravama, novcu i stvarima tijekom putovanja i za vrijeme boravka. Ostavljanje vrijednih stvari u autobusu ili u hotelskim sobama nije preporučljivo niti agencija odgovara za iste.

Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (tuče, krađe…) – isključivoj nadležnosti lokalne policije.

U slučaju eventualne štete koju putnik počini u smještajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi osobno na licu mjesta.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating