Čarobni Graz uz shopping u TC Seiersberg

28.09.2019.Prijavite se

Graz je glavni grad Štajerske. Ime mu dolazi od riječi ‘gradec, što znači ‘mali dvorac na vrhu brda’, današnji Schlossberg koji je najvažniji simbol Graza. Drugi je grad po veličini i broju stanovnika u Austriji. Graz se razvio uz važnu prometnicu između talijanskog i panonskog prostora na prijelazu preko rijeke Mure koja prolazi kroz grad. Oko središta grada, Hauptplatza nalaze se Gradska vijećnica iz 19. stoljeća, fontana posvećena Štajerskom princu, Landhaus, renesansa palača pokrajinskog parlamenta, zgrada Opere, Katedrala i brojne znamenitosti koje potvrđuje 2003. godina kada je Graz proglašen Europskim gradom kulture.

Cijena aranžmana po osobi: 200,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno putno zdravstveno osiguranje
  • troškove osobnih narudžbi


Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 200,00 kn. 

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA  – 200,00 kn

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 28-09

Opis: Graz, ime i prezime

 

1

28.09.2019.; subota

Polazak iz Osijeka u 03:00 s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Vožnja MAGISTRALOM (VALPOVO – DONJI MIHOLJAC -SLATINA – VIROVITICA – KOPRIVNICA -mogućnost ulaska putnika u navedenim mjestima…) do GRAZA.  Po dolasku posjet shopping centru  Seiersberg s mnoštvom trgovina svjetski poznatih marki (zadržavanje za shopping – 3 sata od dolaska u shopping centar).  Odlazak u centar grada i razgled uz stručnog vodiča: GLAVNI TRG – GRADSKA VIJEĆNICA – OPERA – GLOCKENSPIEL ZVONO – KAŠTEL – STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE – KATEDRALA I MAUZOLEJ. Slobodno vrijeme za individualne programe. Polazak kući po dogovoru s vodičem (oko 17:30/18:00 h).

NAPOMENA: Za putnike koji žele provesti cijeli dan u shoppingu obavezno se na početku putovanja moraju vodiču javiti da ostaju. Putnici koji ostaju u shopping centru moraju ući u autobus na mjestu iskrcaja u vrijeme koje vodič odredi za povratak iz shopping centra.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 100 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.