Hum – Motovun – Poreč

27.06.2020.Prijavite se

Već niz godina, Istra je jedna od najpopularnijih destinacija u Hrvatskoj. Istra je mjesto tradicije, autentičnih doživljaja, vrhunske gastronomske ponude, poviješću bogate unutrašnjosti i zelenog Mediterana. Pitoreskni gradovi na obali kao što su Umag, Poreč, Rovinj, Pula ili pak prepoznatljivi gradići na vrhovima brdašca kao što su Grožnjan, Motovun, Labin pružit će Vam potpuni doživljaj najvećeg hrvatskog poluotoka.

Cijena aranžmana po osobi: 290,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:prijevoz turističkim autobusom

  • prijevoz turističkim autobusom
  • voditelja putovanja
  • lokalnog vodiča u Poreču
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • osobni troškovi
  • ulaznice za kulturno – povijesne spomenike i muzeje

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici – 290 kn
INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 290 kn

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813
Model: 00, Poziv na broj: 27-06
Opis: Istra, ime i prezime

POSEBNA NAPOMENA: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti ZAŠTITNE MASKE! Na ulazu u autobus bit će postavljeno dezinfekcijsko sredstvo gdje je svaki putnik obvezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus. Raspored sjedenja putnika određuje agencija.

 

1

27.06.2020., subota| Osijek – Hum - Motovun - Poreč - Osijek

Polazak autobusa iz Osijeka u ranim jutarnjim satima (oko 02:00h) – točno vrijeme polaska dobit ćete u završnom pismu najkasnije 2 dana prije polaska. Mogućnost polaska iz Đakova i Sl. Broda.

Ugodna vožnja turističkim autobusom preko Zagreba i Rijeke. Naša prva točka bit će najmanji grad na svijetu – Hum. Na ulaznim vratima grada s prikazom osnovnih ljudskih djelatnosti po mjesecima završava 7 km duga Aleja glagoljaša koja se proteže od Roča do Huma. Zadržavanje oko sat vremena. Nastavak izleta prema slikovitom srednjovjekovnom gradu Motovunu. Stari spisi kažu da su podno Motovuna rijekom Mirnom plovili mitski Jason i Argonauti, a da su prvi stanovnici, koji su ostavili tragove, napučili su ovaj kraj između 3.500. i 2.200 godine pr. Kr. Nakon šetnje Motovunom, kraće slobodno vrijeme za kavu i fotografiranje te nastavak prema Poreču – tisućljetnom gradu u kojem se skriva Eufrazijeva bazilika. Razgled grada uz pratnju lokalnog vodiča: Stari grad, Decumanus, Peterokutna kula, Eufrazijeva bazilika, Trg Marafor… Slobodno poslijepodne do polaska prema Osijeku. Okvirno vrijeme polaska je 18:00h. Dolazak u noćnim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 100 kn.

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating