Interliber u Zagrebu i Shopping

14.11.2020.Prijavite se

Zagreb  je glavni i najveći grad Republike Hrvatske. Povijesno gledajući, grad je izrastao iz Gradeca i Kaptola – dva naselja na susjednim brežuljcima koji čine jezgru današnjeg grada. Kao najveći i glavni grad, Zagreb je ujedno kulturno, znanstveno, gospodarsko i upravno središte Hrvatske.

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj i platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja koja okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare. Paviljone Interlibera više od 300 izlagača popunit će knjigama najrazličitijih žanrova i za sve uzraste. Brojni naslovi svjetski poznatih bestselera i književne spisateljske zvijezde samo su komadić  slasnog kolača koji se nudi na najboljem književnom sajmu u okruženju, a rado ga posjećuju i svoj interes i zadovoljstvo na njemu pronalaze jednako i djeca i poslovni ljudi i umirovljenici.

Cijena aranžmana po osobi: 180,00 kn

140,00 kn iz Sl. Broda, N. Gradiške i Požege

 

Cijena izleta  uključuje: 

  • prijevoz turističkim autobusom
  • pratitelja grupe
  • sve razglede prema programu
  • troškove jamčevine i organizacije putovanja

 Cijena izleta ne uključuje:

troškove osobnih narudžbi

osiguranje od otkaza putovanja 50 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji)

 

Otplata aranžmana: transakcijskom uplatom najkasnije 10 dana prije polaska

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 14-11

Opis: Interliber, ime i prezime

 

 

1

1.dan, 14.11.2020.,subota | OSIJEK – ZAGREB - OSIJEK

 Polazak autobusom iz Osijeka (autobusni kolodvor) u 7:30h, iz Đakova (autobusni kolodvor) u 8:15h, iz Sl. Broda (parking Plodine) u 9:00h, iz Požege (autobusni kolodvor) u 9:00h (privoz putnika do Nove Gradiške i priključenje grupi), iz N. Gradiške (autobusni kolodvor) u 10:00h .

Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15. minuta prije naznačenog vremena.

Ugodna vožnja autocestom uz usputne odmore do Zagreba. Odlazak do Velesajma. Obilazak najvažnijeg i najposjećenijeg hrvatskog sajma knjiga, nacionalnog centra promocije knjige, čitanja i znanja za sve generacije. Odlazak do trgovačkog centra Designer Outlet Rugvica i Ikea. Slobodno vrijeme za objed (u vlastitoj organizaciji) i shopping. Polazak kućama u 19:00 h. Predviđen dolazak u večernjim satima.

Organizator putovanja: Arriva Travel / Panturist

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Panturist d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja.

Putno osiguranje: Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Napomene:

  • Za ostale uvjete vrijede Opći uvjeti usluga putovanja koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane. Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 48 sati prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 30.
  • Turistička agencija zadržava pravo izmjene vremena polaska ovisno o prometnoj situaciji, vremenskim prilikama, itd.

Ovo putovanje nije prikladno za osobe za smanjenom pokretljivošću.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating