Jajce i skokovi s Plivskog vodopada

17.8.2019. Prijavite se

Cijena aranžmana po osobi: 180,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • obilasci prema programu
  • voditelj putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškovi organizacije i realizacije

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • Vodopad – 5 KM
  • Tvrđava – 5 KM
  • Katakombe – 4 KM
  • Mitrej – 2 KM
  • Etno zbirka – 2 KM

Cijene su informativnog karaktera i podložne su promjenama. 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici – 180,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 180,00 kn.

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 17-08

Opis: Jajce, ime i prezime

1

17.8.2019.; subota

Polazak autobusa u ranim jutarnjim satima (04:00 h) iz Osijeka s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14.  Točna obavijest o polasku u završnom pismu. Mogućnost ulaska putnika u Đakovu i Slavonskom Brodu. Ugodna vožnja turističkim autobusom uz pauze prema potrebi. Po dolasku u Jajce u pratnji vodiča odlazak u razgled grada kojeg zovu i muzej na otvorenom – Katakombe, Stari Grad, Sahat Kula (izvana)… Nakon obilaska slobodno vrijeme za osobne programe i ručak. Posjet Plivskim jezerima i srednjovjekovnim vodenicama.  Dvadeset vodenica, izgrađenih na sedrenoj pregradi između Velikog i Malog plivskog jezera, daju veliki doprinos ambijentu povijesnog grada Jajca i izraz su lokalne tesarske vještine i tradicionalnog načina građenja. Zbog prirodne, povijesne, arhitektonske, geološke i naučne vrijednosti Kulturni krajolik-Plivska jezera sa kompleksom vodenica (mlinova) na rijeci Plivi. 2009. godine proglašen je nacionalnim spomenikom Bosne i Hercegovine. Odlazak do Vodopada koji je poseban po tome što se jedini u svijetu nalazi u centru grada. Osim što živopisni brzaci rijeke Plive padaju niz sedrene stijene stvarajući vodopad, na istom mjestu Pliva se ulijeva u Vrbas.  Skokovi s vodopada Plive predstavljaju jedne od najzanimljivijih i najatraktivnijih u ovom dijelu Europe.  Polazak za Osijek u poslijepodnevnim satima. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijavu na putovanje vršite putem linka Prijavite se koji stoji na stranicama objavljenog programa.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 180 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Prošle godine skokovi nisu održani zbog sigurnosnih razloga, jer se ispod vodopada nataložila velika količina pijeska, kamenja i mulja. Anima turistička agencija nije odgovorna za neodržavanje skokova. Posjet vodopadu je sastavni dio jednodnevnog izleta bez obzira na održavanje ili ne održavanje natjecanja u skokovima.