Austrijska jezera i Festival Narcisa

31.05.-02.06.2019.Prijavite se

Hallstatt – Bad Ischl –Bad Aussee

Kristalno čista jezera, slikovita prirodna kulisa, zelene šume i zadivljujuća planinska panorama – sve su to obilježja austrijskih jezera i Salzkammerguta! Ova čarobna regija proteže se kroz tri austrijske savezne države: Gornju Austriju, Štajersku i Salzburg. Iako je ova regija sve do 19. stoljeća bila industrijsko područje, zahvaljujući svojim prirodnim ljepotama danas je turistička regija, koja se u brojnim svjetskim časopisima nalazi u TOP 10 destinacija vrijednih posjeta. Još u srednje brončano doba ovdje su nastali prvi rudnici soli, po čemu regija i nosi ime, a ta je djelatnost razlog bogatstvu ovdašnjeg pučanstva. Osim prirode, otkrijte i privlačnu arhitekturu s tipičnim ukrasima od drveta i osjetite snagu drevnih običaja koji su ovdje i danas živi. Festival Narcisa počeo se održavati još u 50-im godinama prošlog stoljeća. Biti dio parade s povorkom prekrasnih skulptura obloženih tisućama narcisa, uživati u tradicionalnoj glazbi i plesu te gastronomskim specijalitetima jedinstven je doživljaj koji možete doživjeti samo u mjestu Bad Aussee. Budite dio ove avanture i provjerite zašto je ova regija bila omiljena carska rezidencija.

Cijena aranžmana po osobi: 790,00 kn

U cijenu uključeno:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • turističkog pratitelja tijekom cijelog putovanja
 • 1 noćenje u hotelu *** na bazi noćenje-doručak
 • troškovi organizacije
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

U cijenu nije uključeno:

 • dodatno zdravstveno osiguranje
 • troškove osobnih narudžbi
 • boravišna pristojba 1,5 € po osobi
 • večera u hotelu – 11 € po osobi
 • ulaznice za kulturno-povijesne znamenitosti
 • ulaznica za Rudnik soli Hallstatt (27 € po osobi – minimalan broj prijavljenih je 20 osoba)
 • ulaznica za Festival narcisa (15 €, djeca do 15 g. gratis) cijene su informativnog karaktera i podložne su promjenama.

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 790,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA –. Mogućnost plaćanja na rate: 1. rata 190,00 kn (za potvrdu rezervacije), 2. rata 200,00 kn, 3. rata 200,00 kn, 4. rata 200,00 kn (putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 20.05.2019.)

KARTIČNO PLAĆANJE
American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata 850,00 kn
Podaci za uplatu:
Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ
Model: 00
Poziv na broj: 01-06
Opis: Festival Narcisa, ime i prezime

0

0. dan, 31.5.2019., petak | Osijek – Đakovo – Slavonski Brod – Zagreb- Hallstatt

Polazak autobusa iz Osijeka u večernjim satima (22:00 h) s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Đakovu, Slavonskom Brodu i Zagrebu (točna vremena i mjesta polaska primit ćete u završnoj obavijesti na e-mail adresu 2 dana prije polaska na putovanje). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz povremene pauze zbog graničnih formalnosti i odmora.

1

1. dan, 1.6.2019., subota | Hallstatt - Bad Ischl

U prijepodnevnim satima dolazak u bajkoviti Hallstatt, jedan od najstarijih ljudskih naselja, danas pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme za šetnju obalom do glavnog trga, uličicama do katoličke crkve s vidikovcem i poznatim grobljem… Kako biste ponijeli dašak ove regije kući, posjetite medičarski obrt gdje možete kupiti tradicionalne medenjake, išlere ili likere. Fakultativno moguć odlazak u rudnik soli uz nadoplatu (uz nadoplatu i prijavu agenciji prilikom rezervacije). Nastavljamo prema Bad Ischlu, poznatom ljetovalištu još iz carskih vremena. Upravo u ovom slikovitom i otmjenom gradiću se car Franjo Josip I. zaručio sa svojom Sisi. Prošetat ćemo središtem grada uz župnu crkvu, vile na rijeci Traun, Kurparka… Nedaleko od središta grada nalazi se i poznata carska vila iz koje još uvijek odiše duh prošlih vremena. Koliko je car bio privržen uz ovaj gradić pokazuje i njegova poznata rečenica „Oh, kako čeznem za dragim, dragim Ischlom”. I dan danas se u Bad Ischlu u kolovozu slavi rođendan Franje Josipa na tzv. Kaiserfestu. U slobodnom vremenu svakako preporučamo posjetiti slavnu austrijsku slastičarnicu Zauner, koja je sama po sebi poznata kao i Ischl. U njoj možete probati i autentične išlere koji su upravo po Bad Ischlu i dobili ime! Smještaj u hotel. Noćenje.

2

2. dan, 2.6.2019., nedjelja | Bad Aussee – Osijek

Doručak i odjava iz hotela. Vožnja prema Bad Aussee – poznatom termalnom odredištu u kojem se već 60. godinu za redom održava najveći festival cvijeća u Austriji – festival Narcisa (uz nadoplatu). Prošetat ćemo ovim tradicionalnim austrijskim mjestom do središta grada gdje se odvija festival. Ovaj šareni događaj zabavlja svoje goste jednako kao i mještane. Vrhunac samog festivala su gradska parada u Bad Ausseeu i parada na Grundlseeu. Uživajte i divite se mirisnim i maštovitim ručno rađenim figurama od narcisa! Vožnja prema Hrvatskoj kroz Austriju i Sloveniju s usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. Planirani povratak u Osijek u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu ili pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 190,00 kuna bit ćete zabilježeni na popis putnika. U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju.

Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.
Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency.

Ovo putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating