Kefalonia – ljeto za mlade


Kefalonia
je najveći otok iz grupe Jonskih otoka. Dobila je ime zbog svog izgleda, otok s glavom (grč. kefalo – glava). Zanimljivu povijest najbolje je opisao Luis de Bernieres u svom bestselleru „Mandolina kapetana Corellija“. Istoimeni film s Nicolasom Cageom i Penelope Cruz u glavnim ulogama proslavio je otok širom svijeta.

Kefalonia ima oko 250 km plaža, a čuvena je u uvali Mitros, koja je jedna od 5 najljepših plaža na cijelom Mediteranu.U unutrašnjosti spilje Drogarati nalaze se staze kojima se može slobodno šetati. Puna je stalaktita i stalagmita. U njoj se ljeti održavaju koncerti i predstave, jer ima izvanrednu akustiku sličnu akustici grčkih amfiteatara.

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz autobusom prema programu (klima, TV, video, DVD, mikrofon) na relaciji Osijek – Beograd –Kefalonia– Beograd – Osijek
 • prijevoz trajektom
 • smještaj u odabranoj jedinici na bazi 9 noćenja u mjestu Poros (detalji u tablici)
 • voditelja putovanja
 • usluge predstavnika agencije na Kefaloniji
 • jamčevinu i troškove organizacije i realizacije putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • međunarodno dodatno putno osiguranje
 • boravišna pristojba (1 euro dnevno po osobi. Pristojbe su podložne promjenama i plaćaju se na licu mjesta – na dan dolaska)
 • fakultativne izlete
 • hranu
 • individualne troškove

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja po osobi:

Gotovina, opća uplatnica, internet bankarstvo.

Mogućnost plaćanja na rate u gotovini po dogovoru, zadnja rata mora biti uplaćena 10 dana prije polaska na putovanje.

Sve cijene u tablici su izražene u kunama. Sobe su dvokrevetne.

Cjenik je važeći od 20.02.2020.

TERMIN T1 T2 T3 T4 T5 T6 T7
ZANZA 1890 2200 2400 2400 2400 2200 2020
ZANZA FRONT 1990 2320 2500 2500 2500 2320 2125

*** trokrevetne i četverokrevetne sobe na upit!

 KARTIČNO PLAĆANJE: American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata

TERMIN T1 T2 T3 T4 T5 T6 T7
ZANZA 2020 2360 2575 2575 2575  2360 2170
ZANZA FRONT  2124 2490 2685 2685  2685  2490  2280

Termini: | T1: 21.06.-02.07.2020. | T2: 09.07.-20.07.2020. | T3: 18.07.-29.07.2020. | T4: 27.07.-07.08.2020. | T5: 05.08.-16.08.2020. | T6: 14.08.-25.08.2020. Direktan polazak iz Osijeka! | T7: 23.08.-03.09.2020. |

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: datum polaska na putovanje npr. 05-08

Opis: Kefalonia, termin putovanja, ime i prezime

1

1.dan Osijek - Beograd

Polazak autobusa iz Osijeka u prijepodnevnim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Vukovaru. Kraća pauza u Beogradu. Ugodna vožnja turističkim autobusom autoputom Beograd – Niš.  Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, uz povremene pauze zbog graničnih formalnosti i odmora. Party upoznavanja u autobusu. Noćna vožnja.

2

2.-11. dan; Poros

Dolazak na Kefaloniu. Smještanje u odabrane smještajne objekte u mjestu Poros. Tijekom boravka na Kefaloniji, svakodnevno će biti organizirani dnevni program – fakultativni izleti:  izleti do najljepših plaža, party-ji, obilazak spilja…. Bit će ovo još jedno nevjerojatno putovanje za pamćenje.

3

11. dan; Kefalonia

Napuštanje apartmana i soba. Slobodno vrijeme do poslijepodnevnih sati i polazak kući. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osvježenje…

4

12. dan; Beograd - Osijek

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u prijepodnevnim satima (ovisno o graničnim prijelazima). Nastavak vožnje prema Osijeku.

VILA ZANZA

Vila se nalazi na odličnoj lokaciji u Porosu, udaljena je 20 metara od plaže. Ako se želite probuditi uz šum morskih valova ovo je vila za Vas. Vila ima ukupno 10 apartmana od kojih 4 (Zanza front) imaju pogled na more, a 6 bočni pogled. Svaki apartman ima mini kuhinju s frižiderom, kupaonicu, WC… Apartmani s pogledom na more imaju veliku terasu.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi minimalno 8 osoba.

Ukoliko su putnici krenuli iz Osijeka istog datuma na dva različita putovanja npr. Zakynthos i Kefalonia, postoje moguće razlike u polasku iz Beograda i dolasku u Beograd, zbog organizacijskih stvari i gužvi na granicama. Molimo putnike za razumijevanje.

Putovanje je organizirano u suradnji s turističkom agencijom Puzzle.

Cjelokupni program je organiziran u suradnji s ostalim agencijama iz regije, te stoga molimo putnike koji nisu tolerantni prema multikulturalnosti da se ne prijavljuju za ovo putovanje.

Po dolasku u Beograd, putnici prelaze u autobus turističke agencije Puzzle.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 300 kn.

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete. Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Putnik će prihvatiti bilo koje sjedalo koje mu agencija dodijeli. Rezervacija sjedala nije moguća.

Organizator putovanja zadržava pravo na osnovu posebne odluke odobriti popuste i prodati slobodne kapacitete po cijenama nižim od onih u cjenovniku. Putnici koji su platili aranžman po ovom cjenovniku u tom slučaju nemaju pravo potraživati nadoknadu za razliku u cijeni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji: First Minute, Last Minute, Popusti…

Tijekom vožnje pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je zabranjeno.

Pauze tijekom putovanja prave se kod većih motela u razmacima od 3-4 sata.

Organizator putovanja ne može predvidjeti dužinu zadržavanja na granicama zbog graničnih formalnosti.

Nakon dolaska autobusa u ljetovalište, zbog ograničenih uvjeta, uskih ulica i prometnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smještajnom objektu.

Mole se putnici da vode računa o putnim ispravama, novcu i stvarima tijekom putovanja i za vrijeme boravka. Ostavljanje vrijednih stvari u autobusu ili u hotelskim sobama nije preporučljivo niti agencija odgovara za iste.

Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (tuče, krađe…) – isključivoj nadležnosti lokalne policije.

U slučaju eventualne štete koju putnik počini u smještajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi osobno na licu mjesta.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Ovo putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Puzzle dostupni na linku ili u poslovnici.