Advent u Krakowu

12. - 15.12.2019.Prijavite se

1.TERMIN, 05. – 08.12.2019. – RASPRODANO

2.TERMIN, 12. – 15.12.2019. – OTVORENE PRIJAVE!

Krakow je nekoć bio glavni grad Poljske. Grad koji je s jedne strane bogat povijesnim spomenicima i kulturnim znamenitostima, a s druge strane zabavom, romantično uređenim kafićima i restoranima. Grad koji spaja tradicionalno i suvremeno. Grad koji odiše energijom i mladošću. Prekrasni i prelijepi parkovi u centru grada ispunjeni su mladim ljudima i pozitivnom energijom.

Cijene su izuzetno niske zbog velikog broja studenata (polovina od ukupnog broja stanovnika grada).  Krakow je dom čuvenog Jagelonskog sveučilišta osnovanog 1364. godine, među prvim sveučilištima u Europi. Fasade zgrada iz prošlosti, pejzaž te gostoljubivi narod najbolji su sinonimi za Krakow.

Tijekom Adventa trg Rynek Główny obiluje mnoštvom aktivnosti, uličnih zabavljača i predstava. Na brojnim štandovima mogu se kupiti  tradicionalni božićni darovi i slastice, te kušati razni specijaliteti i neizostavno kuhano vino.

 

Cijena aranžmana po osobi: 890,00 kn

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • 2 noćenja s buffet doručkom u hotelu City SM Business & SPA*** u Krakowu
  (dvokrevetne i trokrevetne sobe)
 • razgled Krakowa i Budimpešte u pratnji vodiča
 • troškove organizacije putovanja i jamčevinu

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike (plaćanje na licu mjesta)
 • putno osiguranje

 

Cijena dodatnih sadržaja:

 • nadoplata za jednokrevetnu sobu – 230 kn
 • doplata za 2 večere u 3 slijeda u hotelu (na upit) – 180 kn
 • izlet u rudnik soli s ulaznicama za rudnik soli Wieliczka uz stručno vodstvo – 180 kn (potrebno min. 20 osoba)

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

 

GOTOVINA – 890,00 kn u poslovnici

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA  kao i za gotovinsko plaćanje – 890,00 kn.

 • 1. rata – 250,00 kn za potvrdu rezervacije
 • 2. rata – 320,00 kn
 • 3. rata – 320,00 kn (do 30.11.2019.)

KARTIČNO PLAĆANJE –  American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata – 960,00 kn

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: 12-12

Opis: Advent u Krakowu, 12. – 15.12., ime i prezime

1

1. dan, 12.12.2019., četvrtak

Polazak iz iz Osijeka (autobusni kolodvor) u 21:30 sati (iz ostalih gradova na upit). Vožnja autobusom kroz Mađarsku i središnju Slovačku ka Poljskoj uz usputne odmore.

2

2. dan, 13.12.2019., petak

U prijepodnevnim satima dolazak u Krakow, grada koji je do 17. stoljeća bio glavni grad Poljske a naziva se još i „četvrti Rim“. Razgled znamenitosti u pratnji vodiča: Trg glavne tržnice – jedan od najvećih srednjovjekovnih trgova u europi, utvrda Barbican, Toranj i Crkva sv. Djevice Marije – poznata po svom oltaru i zvuku trube svakog sata, Palača Krzystofory – danas povijesni muzej sa stalnim postavom, Crkva svete Ane – poznata po grobu Janu Kantyu koji se smatra jednim od najljepših baroknih grobova u svijetu, Jagelonsko sveučilište, Florijanska vrata, Dvorac Wawel s utvrdama, Katedrala sv. Stanislava i Vaclava – središnje svetište u Poljskoj. Odlazak u hotel u poslijepodnevnim satima. Smještaj u sobe. Nakon odmora javnim prijevozom odlazimo do središta grada i poznatog glavnog trga Rynek Główny s popularnim katakombama koje su danas većinom pretvorene u izrazito atmosferičan dio s mnogobrojnim restoranima, pivnicama i kavanama. Noćenje.

3

3. dan, 14.12.2019., subota

Nakon doručka fakultativno predlažemo poludnevni izlet u rudnik soli Wieliczka. Skriven ispod grada, rudnik datira još iz srednjeg vijeka, a prostire se na 9 razina i doseže dubinu od 327 metara. Podzemlje Wieliczke sastoji se od gotovo 300 kilometara tunela i oko 3000 prostorija. Za putnike koji ostaju u Krakowu, slobodno vrijeme za shopping, samostalno istraživanje grada. Slobodno vrijeme za uživanje u prekrasnom božićnom sajmu na trgu Rynek Główny, najvećem gradskom trgu u Europi, površine 40.000 m², gotovo nepromijenjena izgleda od 13. st. sa čuvenom gotičkom Bazilikom Djevice Marije. Tijekom Adventa ovaj trg ima čarobnu atmosferu uz mnoštvo aktivnosti, uličnih zabavljača, te različitih predstava i festivala na otvorenom; na mnogobrojnim štandovima možete kupiti sve tradicionalne božićne darove i slastice, te kušati različite specijalitete kao i neizostavno kuhano vino u različitim varijantama. Povratak u hotel. Noćenje.

4

4. dan, 15.12.2019., nedjelja

Raniji doručak i odjava iz hotela. Vožnja kroz središnju Slovačku u smjeru Budimpešte. Dolazak u poslijepodnevnim satima. Kraći panoramski razgled Pešte: Andrassy Avenija – Opera – Trg Heroja – Bazilika sv. Stjepana. Šetnja poznatom Vaci ulicom, glavnom shopping ulicom s brojnim dućanima, suvenirnicama i kafićima. Posjet najvećem božićnom sajmu u Budimpešti na Vörösmarty Tér; glavnom gradskom trgu. Uživajte u čarobnoj predbožićnoj atmosferi, tradicionalnim slasticama i kuhanom vinu. Nastavak puta ka Hrvatskoj uz dolazak u vrlo kasnim noćnim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 250 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating