Kusadasi, Turska – Ljeto za mlade

Kusadasi je jedno od najljepših i najpoznatijih mjesta za zabavu i odmor u Turskoj. Nalazi se u prekrasnom zaljevu u Egejskoj regiji Turske i u prijevodu znači “otok ptica”. Ovaj lijepi gradić privlači na tisuće mladih iz cijelog svijeta zbog brojnih Beach barova i čuvenog noćnog života u klubovima u centru grada. Pored toga može se uživati u bezbroj ribljih restorana, povijesnim lokalitetima i shopping centrima u okolici. Tijekom ljetovanja krstarit ćemo kristalno čistim morem uz zalazak sunca, uživati u aqua parku i na plažama u srcu netaknute prirode, a posjeti ćemo i Efes te Pamukkale. Efes je jedan od najpoznatijih drevnih antičkih gradova u kojem se nalazi jedno od sedam svjetskih čuda starog svijeta – Artemidin hram. Pamukkale, u prijevodu “pamučna tvrđava”, je kompleks kaskadnih terasa s bazenima kalcij-karbona nastalih aktivnošću podzemnih vulkana.

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz autobusom prema programu (klima, TV, video, DVD, mikrofon) na relaciji Osijek – Beograd – Kusadasi – Beograd – Osijek
 • smještaj u odabranoj jedinici na bazi 9 noćenja s doručkom
 • voditelja putovanja
 • usluge predstavnika agencije u Kusadasiju
 • jamčevinu i troškove organizacije i realizacije putovanja

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • međunarodno dodatno putno osiguranje
 • boravišnu pristojbu – 9 TL (oko 1,5 €) po noćenju po osobi – plaćanje na recepciji hotela
 • turska viza (potrebna putovnica koja vrijedi još min. 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju)
  • cijena vize je oko 234,00 kn – više informacija na stranicama turskog veleposlanstva 
 • fakultativne izlete na destinaciji i usluge koje nisu predviđene programom
 • individualne troškove

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja: 

Gotovina, opća uplatnica, internet bankarstvo.

Mogućnost plaćanja na rate u gotovini po dogovoru, zadnja rata mora biti uplaćena 10 dana prije polaska na putovanje.

Napomena: sve cijene u tablici su izražene u kunama

 

TERMIN T1 T2 T3 T4
HOTEL CAGDAS 1/2  1900 2125 2165 2125
HOTEL CAGDAS 1/3 1825 2055 2095 2055

 

KARTIČNO PLAĆANJE: Visa Premium, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata

 

TERMIN T1 T2 T3 T4
HOTEL CAGDAS 1/2  2040 2280 2325 2280
HOTEL CAGDAS 1/3 1960 2205 2250 2205

 

TERMINI: | T1: 07.-18.07.2020. |  T2: 16.-27.07.2020. | T3: 25.07.-05.08.2020.| T4: 03.-14.08.2020.

Vrsta sobe: 1/2 – dvokrevetna standard soba, 1/3 – trokrevetna standard soba

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: datum polaska na putovanje npr. 27-07

Opis: Kusadasi, termin putovanja, ime i prezime

1

1.dan POLAZAK Osijek – Beograd - Kusadasi

Polazak autobusa iz Osijeka u prijepodnevnim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Vukovaru. Kraća pauza u Beogradu. Ugodna vožnja turističkim autobusom autoputom.  Nastavak putovanja preko Srbije, Bugarske i Turske, uz povremene pauze zbog graničnih formalnosti i odmora. Party upoznavanja u autobusu. Noćna vožnja. 

2

2.-10.dan; Kusadasi

Dolazak u Kusadasi (vrijeme dolaska ovisi od situacije na graničnim prijelazima i cestama). Smještaj u sobe. Tijekom boravka u Kusadasiju bit će organizirani svakodnevni fakultativni programi: dnevni i noćni partyji u klubovima i beach barovima. Pored zabave u samom Kusadasiju, posjetit ćemo fakultativno i Efes, Pamukkale, kupati se u netaknutoj prirodi na plaži Nacionalni park, krstariti brodom uz zalazak sunca, uživati u aqua parku, kupovati u outlet centru Soke i još mnogo toga. Bit će ovo još jedno nevjerojatno putovanje koje ćete pamtiti.

3

11.dan;POVRATAK

Napuštamo sobe u jutarnjim satima. Povratak prema Hrvatskoj kroz Tursku, Bugarsku i Srbiju uz usputne pauze za odmor i osvježenje.

4

12.dan; Beograd - Osijek

Dolazak u Beograd u prijepodnevnim satima (ovisno o graničnim prijelazima). Nastavak vožnje prema Osijeku

HOTEL CAGAS

Hotel Cagdas nalazi se u samom centru Kusadasija. Udaljen je oko 3 min od najbliže plaže. Sve sobe su dvokrevetne ili trokrevetne s vlastitim kupaonicama.  Sve standard sobe imaju vlastitu kupaonicu, terasu te klimu uz doplatu. Na krovu hotela se nalazi bazen i restoran gdje možete uživati u prelijepom pogledu na more i centar Kusadasija. Hotel posjeduje lift i Wi-Fi. Doručak je na bazi švedskog stola (tradicionalni turski – kruh, kuhana jaja, svježi sir, maslac, krastavci, rajčice, voćni pekmez, čaj, kava).

Cijena ponude kalkulirana je na bazi minimalno 8 osoba.

Putovanje je organizirano u suradnji s turističkom agencijom Puzzle.

Cjelokupni program je organiziran u suradnji s ostalim agencijama iz regije, te stoga molimo putnike koji nisu tolerantni prema multikulturalnosti da se ne prijavljuju za ovo putovanje.

Po dolasku u Beograd, putnici prelaze u autobus turističke agencije Puzzle.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 300 kn. 

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete. Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Putnik će prihvatiti bilo koje sjedalo koje mu agencija dodijeli. Rezervacija sjedala nije moguća.

Organizator putovanja zadržava pravo na osnovu posebne odluke odobriti popuste i prodati slobodne kapacitete po cijenama nižim od onih u cjenovniku. Putnici koji su platili aranžman po ovom cjenovniku u tom slučaju nemaju pravo potraživati nadoknadu za razliku u cijeni. Posebna odluka bit će istaknuta u agenciji: First Minute, Last Minute, Popusti…

Tijekom vožnje pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je zabranjeno.

Pauze tijekom putovanja prave se kod većih motela u razmacima od 3-4 sata.

Organizator putovanja ne može predvidjeti dužinu zadržavanja na granicama zbog graničnih formalnosti.

Nakon dolaska autobusa u ljetovalište, zbog ograničenih uvjeta, uskih ulica i prometnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smještajnom objektu.

Mole se putnici da vode računa o putnim ispravama, novcu i stvarima tijekom putovanja i za vrijeme boravka. Ostavljanje vrijednih stvari u autobusu ili u hotelskim sobama nije preporučljivo niti agencija odgovara za iste.

Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (tuče, krađe…) – isključivoj nadležnosti lokalne policije.

U slučaju eventualne štete koju putnik počini u smještajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi osobno na licu mjesta.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Ovo putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Puzzle dostupni na linku ili u poslovnici.

INFORMACIJE O VIZI: 

Za putovanje je potrebna važeća putovnica koja mora biti važeća više od 6 mjeseci po ulasku u Tursku.

Vizu je moguće zatražiti u veleposlanstvu Turske u Zagrebu na adresi Ulica Andrije Hebranga 32-34, 10 000 Zagreb (tel: +385 1 48 64 660; mail: embassy.zagreb@mfa.gov.tr)

** Viza se u svrhu turizma može ishoditi i putem sustava Turkey e-Visa na https://turkish-evisa.com. Pristojba turističke vize za jedan ulazak je oko 234 kn. Za sve detaljnije informacije molimo da kontaktirate Veleposlanstvo Turske u Zagrebu.

Više informacija na: http://www.mvep.hr/hr/predstavnistva/veleposlanstva-stranih-drzava-u-rh/turska-zagreb,2520.html#p

***Ukoliko agencija posreduje u izdavanju viza za putnike, usluga se naplaćuje 50,00 kn po vizi.