Ljetovanje u Egiptu

8 dana/7 noćenja – all inclusive – avionom!

Egipat se nalazi u sjeveroistočnom dijelu Afrike i dijelom u Aziji (Sinaj) na Sredozemnom i Crvenom moru, između Libije, Izraela i pojasa Gaze. Egipat zauzima teritorij od oko jedan milijun kvadratnih kilometara na sjeveru Afrike. Sadašnje granice Egipta malo se razlikuju od onih iz vremena faraona. Oko 5% zemlje je vegetacija, a ostalo pokriva pješčana pustinja Sahara. Dolina i delta Nila su i dalje kralježnica teritorija na kojoj je, prije pet tisuća godina, rođena egipatska civilizacija, a Sinaj i Nubija su samo dopuna. Egipat je dom za oko 83 milijuna ljudi te skoro 90% stanovništva živi u većim gradovima što uzrokuje veliku gužvu.

Stara izreka ,,Egipat je dar Nila“ govori o značaju rijeke Nil koja nosi mineralima bogato blato već tisućama godina i tako omogućava lokalnom stanovništvu da preživi baveći se poljoprivredom. Povijest Egipta je impresivna – vrijeme Faraona trajalo je čak trideset stoljeća prije Nove Ere. Za Egipat su se borili grčki i rimski vladari, a nešto kasnije se i ostale velike sile bore za ovo područje zbog bogatstva i Sueskog kanala. U trenutku kada je arapski svijet tražio da se oslobodi od europskih kolonija, Egipat je stajao na čelu borbe protiv kolonijalizma. Njegov mirovni sporazum s Izraelom utječe na političku situaciju širom Bliskog istoka.

Hurghada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 tisuća stanovnika, ali u ovom turističkom mjestu živi i oko 10 tisuća stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom ljepotom oduzimaju dah, u kombinaciji s lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad je pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta: Adventure Safari, Sunrise Safari, Luksor, Kairo, Rajsko otočje, Kuća delfina, Ronjenje…

Kada posjetiti Egipat?

Zbog svoje blage klime i vrlo visokih temperatura Egipat vrijedi posjetiti kroz gotovo cijelu godinu. Naravno, ako želite kupanje na obali Egipta onda trebate putovati između svibnja i listopada. Moramo upozoriti kako su temperature od lipnja do rujna vrlo visoke i dosežu i do 40°C. Ako želite ugodne temperature od oko 25°C putujte u travnju, svibnju, listopadu ili studenom.

 

Cijena aranžmana po osobi u HRK:

Resort – Termin T1 T2 T3 T4 T5
Desert Rose Resort 5* 4.915,00 kn 5.535,00 kn 5.535,00 kn 5.535,00 kn 5.535,00 kn
Royal Lagoon Resort 5* 3.900,00 kn 4.150,00 kn 4.410,00 kn 4.410,00 kn 4.410,00 kn
Seagull Resort 4* 4.510,00 kn 4.770,00 kn 5.160,00 kn 5.160,00 kn 5.160,00 kn
Sunny days Resort 4* 4.270,00 kn 4.530,00 kn 4.790,00 kn 4.935,00 kn 4.935,00 kn

 

Termini: T1 7.-14.06.2020. | T2 21.-28.06.2020. | T3 12.-19.07.2020. | T4 02.-09.08.2020. | T5 16.-23.08.2020.

 

Mogućnost plaćanja gotovinski u poslovnici, putem opće uplatnice ili internet bankarstva.

Kartično plaćanje: Visa Premium, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata – uz uvećanje cijene za 7,32%.

 

CIJENA ARANŽMANA JE SA URAČUNATIM ZRAKOPLOVNIM PRISTOJBAMA!

Za eventualne dodatne popuste molimo pošaljite upit!

Zbog svakodnevnih akcija i tečajnih razlika molimo da konačnu cijenu provjerite s našim prodajnim osobljem u poslovnici. Nakon potvrđenog termina i cijene, sklapa se ugovor s agencijom te putnik plaća 50% cijene aranžmana. Cjelokupan iznos mora biti uplaćen 20 dana prije polaska na putovanje.

 

U cijenu aranžmana uključeno:

 • transfer Osijek – Beograd Airport – Osijek (minimalno 8 prijavljenih osoba)
 • avionska karta (redovna linija aviokompanijom Air Cairo ili čarter linija Air Serbia) na relaciji Beograd – Hurghada – Beograd (s uključenom uslugom: jedno bezalkoholno piće i sendvič; prtljaga 23 kg)
 • transfer aerodrom Hurghada – hotel – aerodrom Hurghada
 • 7 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezerviranom i uplaćenom aranžmanu (avio kompanija Air Serbia)
 • avio takse trenutno:
  • 84 € (ukupno 22,40 € taksa aerodroma Nikola Tesla, 29,60 € taksa aerodroma u Hurghadi, YQ taksa trenutno 32 € – YQ taksa je promjenjiva i povećava se u slučaju povećanja cijene goriva pred realizaciju leta) – Air Serbia

***sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana prije putovanja (plaćaju se u kunskoj protuvrijednosti po aktualnom srednjem tečaju HNK, podložne su promjenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i djecu stariju od 2 godine.

 • troškovi organizacije putovanja
 • usluge predstavnika u Egiptu (u Hurghadi je gostima na raspolaganju predstavnik na srpskom i engleskom jeziku)

 

U cijenu aranžmana nije uključeno:

 • putno zdravstveno osiguranje (preporuka je da svi putnici uplate putno zdravstveno osiguranje. Troškovi pregleda i liječenja u inozemstvu su izuzetno visoki).
 • Egipatska viza: za državljane Hrvatske (više informaciju u napomeni ili na stranicama veleposlanstva http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/vize/egipat,57.html)
 • Fakultativni izleti i individualni troškovi

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency, Ivana Gundulića 32, Osijek

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00, Poziv na broj: termin putovanja (npr. 14-06)

Opis: Egipat, termin, ime i prezime

1

1. dan | POLAZAK – Osijek – Beograd - Hurghada

Polazak iz Osijeka prema vremenu leta. Sastanak s ostalim putnicima na zračnoj luci „Nikola Tesla“ u Beogradu dva sata prije leta. Dolazak u Egipat. Transfer do hotela. Smještaj u hotel prema hotelskim pravilima check in-a. Slobodno vrijeme (ovisno o vremenu leta). Noćenje.

2

2.-7. dan | HURGHADA

Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vrijeme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

3

8. dan | POVRATAK – Hurghada – Beograd – Osijek.

Doručak. Napuštanje hotela prema informacijama predstavnika agencije na destinaciji. Vrijeme povrataka ovisi o pravilima check out-a hotela (najkasnije do 12:00h) te vremenu letenja. Slobodno vrijeme. Transfer do aerodroma. Dolazak u Beograd. Transfer do Osijeka.

INFORMACIJE O LETU:

POLAZAK 18:00 h BEG – NIKOLA TESLA

DOLAZAK 21:20 h HRG – HURGHADA INTERNATIONAL

POLAZAK (8. dan)  22:10 h HRG – HURGHADA INTERNATIONAL

DOLAZAK (9. dan) 01:40 h BEG – NIKOLA TESLA

Aviokompanije zadržava pravo promjene termina letova.

DESERT ROSE RESORT 5*

ROYAL LAGOONS AQUA PARK RESORT & SPA 5*

SEAGULL BEACH RESORT HURGHADA 4*

SUNNY DAYS RESORT SPA & AQUA PARK 4*

DESERT ROSE RESORT 5*

Lokacija

Nalazi se u južnom dijelu Hurghade na svojoj plaži, oko 10km od centra i aerodroma.

Opći podaci

Hotelski kompleks zauzima površinu od oko 300.000m2.Hotel je poznat po vrhunskoj usluzi, dobrom sadržaju i prelijepoj plaži dugoj oko 1km u obliku lagune koja je idealna za obitelji s djecom. Kompleks se sastoji od 6 blokova i u ponudi ima 912 smještajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko à la carte restorana i barova.

Za djecu tu su dječji klub (4-12 godina), igralište, bazen, mini disko i razne animacije.

Plaža

Pješčana plaža je lijepo uređena dužine oko 1km u obliku lagune koja je idealna za obitelji sa djecom. Pored glavne plaže u laguni, hotel ima i dvije manje plaže na otvorenom moru kao i ponton. Jedan mali dio je s koraljnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet. Ima dva bara koji služe piće i užinu, a gosti hotela mogu bez doplate koristiti ručnike, ležaljke i suncobrane.

Smještaj

Kompleks raspolaže sa 912 smještajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, sef, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu.
Standardne sobe su veličine oko 32m2 i mogu imati pogled na vrt, bazen ili bočni pogled na more.
Superior sobe su renovirane i veličine su oko 32m2, u ovim sobama Wi-Fi internet je besplatan i mogu imati pogled na vrt ili bazene.

Obiteljske sobe s pogledom na vrt po površini su malo veće od standardne sobe, sastoje se od jedne sobe i imaju tri ležaja.
Deluxe club sobe su veličine oko 32m2 i nalaze se na laguni sa direktnim pogledom na more.
Suite deluxe club sobe su veličine oko 64m2 i nalaze se na laguni s direktnim pogledom na more, sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana hotel ima 4 à la carte restorana (gosti mogu više puta u toku boravka da koriste ručak ili večeru uz prethodnu rezervaciju bez doplate) – La Dolce Vita – talijanski restoran, Il Delfino – riblji restoran, Fattoosh – libanski restoran i El Ranchero – meksički restoran. Gostima su na raspolaganju i barovi – Tropicana, Club Soda, Sunset Bar, Blue Lagoon, Sand Bar, Sea Breeze, Rose Bar, Harry’s Bar, The Dance Club, Bella Vista i Ali Baba. U konceptu su i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Ali Baba bar,  doručak u restoranu IL Delfino, sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Frizerski salon, ljekar, shuttle bus prijevoz do centra Hurghade, dvije konferencijske sale, bankomat.

Sport i zabava

Hotel ima tri velika bazena (bazen bez aktivnosti, olimpijski bazen i otvoren bazen s animacijama), dio u bazenu predviđen za mlađu djecu s dva tobogana, aqua park sa 6 tobogana. Bazen sa animacijama i aqua park se griju tokom zimske sezone (što je promjenljivo ovisno od vremenskih uvjeta i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: stolni tenis, tereni za razne sportove: nogomet, boćanje, košarku, tenis i odbojku, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, zumba, step aerobik, karaoke, satovi trbušnog i latino plesa, kao i mnoge dnevne i večernje animacije, besplatan internet u superior sobama i javnim prostorijama hotela.

Plaća se: osvjetljenje teniskih terena i oprema za tenis, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gostima je na raspolaganju korištenje teretane besplatno.

Plaća se: sauna, parna kupelj, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uvjetima i drugim relevantnim čimbenicima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

ROYAL LAGOONS AQUA PARK RESORT & SPA 5*

Lokacija

Nalazi se u južnom dijelu Hurghade na svojoj plaži, oko 10km od centra i aerodroma.

Opći podaci

Hotelski kompleks zauzima površinu od oko 300.000m2.Hotel je poznat po vrhunskoj usluzi, dobrom sadržaju i prelijepoj plaži dugoj oko 1km u obliku lagune koja je idealna za obitelji s djecom. Kompleks se sastoji od 6 blokova i u ponudi ima 912 smještajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko à la carte restorana i barova.

Za djecu tu su dječji klub (4-12 godina), igralište, bazen, mini disko i razne animacije.

Plaža

Pješčana plaža je lijepo uređena dužine oko 1km u obliku lagune koja je idealna za obitelji sa djecom. Pored glavne plaže u laguni, hotel ima i dvije manje plaže na otvorenom moru kao i ponton. Jedan mali dio je s koraljnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet. Ima dva bara koji služe piće i užinu, a gosti hotela mogu bez doplate koristiti ručnike, ležaljke i suncobrane.

Smještaj

Kompleks raspolaže sa 912 smještajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, sef, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu.
Standardne sobe su veličine oko 32m2 i mogu imati pogled na vrt, bazen ili bočni pogled na more.
Superior sobe su renovirane i veličine su oko 32m2, u ovim sobama Wi-Fi internet je besplatan i mogu imati pogled na vrt ili bazene.

Obiteljske sobe s pogledom na vrt po površini su malo veće od standardne sobe, sastoje se od jedne sobe i imaju tri ležaja.
Deluxe club sobe su veličine oko 32m2 i nalaze se na laguni sa direktnim pogledom na more.
Suite deluxe club sobe su veličine oko 64m2 i nalaze se na laguni s direktnim pogledom na more, sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana hotel ima 4 à la carte restorana (gosti mogu više puta u toku boravka da koriste ručak ili večeru uz prethodnu rezervaciju bez doplate) – La Dolce Vita – talijanski restoran, Il Delfino – riblji restoran, Fattoosh – libanski restoran i El Ranchero – meksički restoran. Gostima su na raspolaganju i barovi – Tropicana, Club Soda, Sunset Bar, Blue Lagoon, Sand Bar, Sea Breeze, Rose Bar, Harry’s Bar, The Dance Club, Bella Vista i Ali Baba. U konceptu su i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Ali Baba bar,  doručak u restoranu IL Delfino, sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Frizerski salon, ljekar, shuttle bus prijevoz do centra Hurghade, dvije konferencijske sale, bankomat.

Sport i zabava

Hotel ima tri velika bazena (bazen bez aktivnosti, olimpijski bazen i otvoren bazen s animacijama), dio u bazenu predviđen za mlađu djecu s dva tobogana, aqua park sa 6 tobogana. Bazen sa animacijama i aqua park se griju tokom zimske sezone (što je promjenljivo ovisno od vremenskih uvjeta i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: stolni tenis, tereni za razne sportove: nogomet, boćanje, košarku, tenis i odbojku, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, zumba, step aerobik, karaoke, satovi trbušnog i latino plesa, kao i mnoge dnevne i večernje animacije, besplatan internet u superior sobama i javnim prostorijama hotela.

Plaća se: osvjetljenje teniskih terena i oprema za tenis, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gostima je na raspolaganju korištenje teretane besplatno.

Plaća se: sauna, parna kupelj, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uvjetima i drugim relevantnim čimbenicima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

SEAGULL BEACH RESORT HURGHADA 4*

Lokacija

Nalazi se na plaži u Sakali, od aerodroma je udaljen oko 10km.

Opći podaci

Seagull Beach Resort se nalazi u oblasti Sakala, u Sheraton ulici, u blizini marine u kojoj se nalaze poznati restorani, shoping centri, bazari i diskoteke. Posljednji put je djelomično renoviran 2017. godine. Resort u svojoj ponudi ima i dva à la carte restorana, osam barova, aqua park s toboganima za djecu i odrasle.

Za djecu tu su mini klub (4-11 godina), dva bazena, dva igrališta, mini zoo, aqua park.

Plaža

Hotel posjeduje dvije privatne pješčane plaže. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ručnike, ležaljke i suncobrane. Hotel posjeduje svoju privatnu marinu. Ručnici se dobiju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smještaj

Hotel posjeduje ukupno 711 soba, od toga 520 standardnih, 84 obiteljske, 48 superior soba (djelomični pogled na more, max. 2 osobe u sobi), 18 superior soba s direktnim pogledom i 16 junior apartmana, 7 apartmana i 7 spojenih soba.

Sve sobe imaju balkon ili prozor sa pogledom na bazen, more ili vrt, TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, mini bar (voda), sef, fen za kosu.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel poseduje glavni restoran Cleopatra u kojem se služi doručak, ručak, večera, kasna večera, Nefertiti restoran – samo doručak, Food court gdje se služi ručak 13.00 – 15.00 i kineska, talijanska, orijentalna i indijska hrana, riblji restoran à la carte  (besplatno jednom u toku boravka od min. 5 noći), kineski a’ la carte restoran, Captain Nemo’s pub – večera.

Barovi: Oasis beach barMarc Anthony pool bar,  Ramsis bar,  Buddha, Scooby Doo pool bar,  Relax Pool Bar, Delphin Beach Bar. U koncept su uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, užine i sladoled u određeno vreme tokom dana na određenim lokacijama. Za vrijeme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja.  Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama.

Plaća se: kineski à la carte restoran, Captain Nemo’s pubKing Tut Disco (ulaz besplatan), cijeđeni sokovi, turska kava, cappuccino, espreso, uvozna alkoholna pića, hrana i piće van predviđenih termina i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promijeni detalje usluge ovisno od sezone (vrijeme, sadržaj).

Ostali sadržaji

Doktor, ljekarna, trgovački centar, frizer, servis za pranje rublja, konferencijska sala.

Sport i zabava

Hotel u svom sklopu ima pet bazena i aqua park s 3 tobogana za odrasle i 8 tobogana za djecu. Tokom zimske sezone se griju dva bazena i aqua park (što je promjenljivo ovisno od vremenskih uvjeta i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih sadržaja tu su: bilijar 2 sata tokom boravka besplatno, stolni tenis, tenis i skvoš dva sata tokom boravka besplatno, nogometni teren, odbojka na pijesku, aerobik, gimnastika u vodi, kao i druge dnevne i večernje animacije. Besplatan internet u food court-u od 08.00-18.00.

Plaća se: internet u lobiju hotela, ronjenje, vodeni sportovi, osvjetljenje teniskih terena, egipatski orijentalni šator, nargila i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru Health Club-a gosti mogu koristiti teretanu 30 minuta dnevno bez doplate.

Plaća se: turska kupelj, jacuzzi, parna kupelj, sauna, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uvjetima i drugim relevantnim čimbenicima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

SUNNY DAYS RESORT SPA & AQUA PARK 4*

Lokacija

Nalazi se oko 4 km od centra Hurghade i oko 10km od aerodroma u dijelu između starog centra Dahar i nove marine.

Opći podaci

Hotel je otvoren 1991. a poslednji put djelomično renoviran 2018. godine. Od 2019. godine hoteli Sunny Days  El Palacio i Sunny Days Palma De Mirette čine jedan hotelski kompleks pod nazivom Sunny Days Resort Spa & Aqua Park. Zauzima površinu od 145.643m². U sklopu hotela nalaze se 2 bazena, lobi, sala za sastanke, glavni i 6 à la carte restorana, nekoliko barova i oriental cafe. Pored dobre lokacije, hotel se može pohvaliti i novim Aqua parkom (otvoren 2017. godine), te se osim mlađoj populaciji preporučuje i obiteljima s djecom.

Plaža

Hotel posjeduje dvije plaže Laguna sandy beach i Coral beach. Laguna je lijepo uređena za plivanje, dok je Coral beach plaža predviđena za snorkling i ronjenje (potrebna je obuća za plivanje). Na kraju lagune se nalazi koraljni greben u dubokoj vodi i odličan je za snorkling koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet. Gosti hotela mogu bez doplate koristiti ručnike, ležaljke i suncobrane.

Smještaj

Hotel ima ukupno 1220 smještajnih jedinica, većina ima pogled na more, a ostale su sa djelomičnim pogledom na more/bazen/dio ispred recepcije. Sve sobe posjeduju: mini bar (flaša vode dnevno, po osobi), klima uređaj, TWC, telefon, fen za kosu, SAT TV, sef, terasu/balkon.

Standardne sobe su površine oko 30m2, smještene su u dijelu hotela “Palacio”, mogu imati pogled na more, pogled na lagunu, a sobe sa zadnje strane hotela pogled na ulicu i na dio hotela “Palma”. U svim sobama je kupaonica s kadom.

Premium sobe su površine oko 32m2, smještene su u dijelu hotela “Palma”, mogu imati pogled na more ili vrt. U svim sobama je kupaonica s tuš kabinom.

Plaća se: telefon, room service, mini bar.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).  Hotel posjeduje tri glavna restorana – Mirette, Andalusia i Dana i 6 à la carte restorana – Orca, Al Dente i Layalina, Chopsticks, Seasons Terrace i Tacos (besplatni jednom u toku boravka), dio za djecu u glavnom restoranu, tri lobby bara (dva rade 24h), fresh corner, tri beach bara (dva na Laguna plaži i jedan na Coral plaži), Splash Pool Bar, Space Pool Bar, Pergola Pool Bar, Water World Aqua Bar, Light Blue Bar, Marina Disco And Bar (otvoren isključivo u ljetnoj sezoni), Cacao Bar, Billiard Bar, disco u blizini bazena (gdje se održavaju animacije i predstave u toku zimskog perioda) i internet cafe. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. U koncept su uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, užine i obroci u određeno doba dana na određenim mjestima.

Plaća se: nargila, turska kava, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promijeni detalje usluge ovisno od sezone (vrijeme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Suvenirnica, butik, market, ljekarna, bankomat, doktor, frizer, servis za pranje rublja, rent a car, limuzina.

Sport i zabava

U okviru hotela nalaze se 4 bazena: dječji bazen s toboganima, bazen s animacijama, infinity bazen i otvoreni bazen za odrasle. Tokom zimske sezone se griju svi bazeni osim bazena s animacijama (što je promjenljivo ovisno od vremenskih uvjeta i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Gosti hotela mogu koristiti i aqua park u hotelu Mirette Aqua park koji ima nekoliko bazena i ukupno oko 15 tobogana za djecu i odrasle .Od ostalih animacija tu su:  stolni tenis, dva terena za odbojku, dva terena za skvoš, jutarnja gimnastika, gimnastika u vodi, joga, odbojka na plaži, satovi plesa, trbušni ples, step aerobik, zumba, boćanje i večernje animacije.  Wi-Fi internet je besplatan u lobiju.

Plaća se: game centar, bilijar, osvjetljenje teniskih terena i oprema za tenis, sportovi na vodi, internet café i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate koristiti teretanu.

Plaća se: jacuzzi, sauna, parna kupelj, masaža i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uvjetima i drugim relevantnim čimbenicima, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Za ovaj aranžman vrijede Opći uvjeti turističke agencije 1A kao glavni i odgovorni organizator putovanja: (pdf) OUP-01-10-2019-1-A-Travel.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je provjeriti raspoloživost i točnu cijenu putovanja u poslovnici, putem inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 091 1550 549.

Nakon potvrđenog termina i cijene, sklapa se ugovor s agencijom te putnik plaća 50% cijene aranžmana. Cjelokupan iznos mora biti uplaćen 20 dana prije polaska na putovanje.

Cijena aranžmana definira se u ugovoru na dan plaćanja rezervacije zbog tečajne razlike između dolara i eura. 

Rezervacija je nepovratna uslijed otkaza putovanja. Preporučamo uzeti policu osiguranja od otkaza putovanja. Cijena police se dobiva na upit ovisno o iznosu cijelog aranžmana. Polica osiguranja od otkaza putovanja pokriva do 90% uplaćene cijene uz valjani razlog (bolest, smrt…). Uvjete za ostvarivanje prava otkazanog putovanja možete potražiti u agenciji ili putem maila info@animatravel.eu.

Transfer Osijek – Beograd – Osijek uključen je u cijenu aranžmana. Minimalan broj prijavljenih putnika za garantiranje polaska je 8. Transfer je organiziran kombi prijevozom.

Ukoliko polazak nije moguće garantirati iz Osijeka, Anima travel agency je putniku dužna vratiti novac za prijevoz Osijek – Beograd (aerodrom) – Osijek u iznosu od 300 kn, a putnik je dužan osigurati prijevoz do Beograda u samostalnom aranžmanu.

Ako je broj prijavljenih putnika veći od 16 transfer će biti organiziran mini busom ili autobusom od 49 sjedećih mjesta.

Ukoliko je organiziran transfer kombi prijevozom agencija ne osigurava pratitelja putovanja na relaciji Osijek – Beograd – Osijek.

Žalbe se podnose predstavniku agencije na destinaciji za vrijeme ljetovanja. Ukoliko žalbu niste podnijeli predstavniku agencije, nedostatak se nije mogao popraviti i daljnje žalbe nakon povratka s putovanja ne uvažavamo.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Ako putnik nije ugovorio policu dodatnog zdravstvenog osiguranja sam snosi troškove posjeta liječniku i liječenja. Polica putnog zdravstvenog osiguranje ne pokriva troškove transfera do bolnice/ambulante.

Mole se putnici da vode računa o putnim ispravama, novcu i stvarima tijekom putovanja i za vrijeme boravka. Ostavljanje vrijednih stvari u autobusu ili u hotelskim sobama nije preporučljivo niti agencija odgovara za iste.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

INFORMACIJE O VIZI: 

Za putovanje je potrebna važeća putovnica koja mora biti važeća više od 6 mjeseci po ulasku u Egipat.

Moguće izdavanje vize pri dolasku u AR Egipat samo ako je riječ o organiziranom turističkom putovanju. Kao dokaz potreban je vaučer turističke agencije, putovanje treba biti organizirano charter letom te destinacija mora biti isključivo turističko odredište (ne Kairo niti Aleksandrija).

Vizu je moguće zatražiti i u veleposlanstvu Egipta u Zagrebu na adresi Babonićeva 58, 10 000 Zagreb (tel: +385 1 23 10 781, 23 10 798; mail: veleposlanstvoegipat@gmail.com)

** Viza se u svrhu turizma može ishoditi i putem sustava E-viza na visa2egypt.gov.eg. Pristojba turističke vize za jedan ulazak je 25 USD, a za višekratne ulaske 60 USD. Za sve detaljnije informacije molimo da kontaktirate Veleposlanstvo Egipta u Zagrebu.

Više informacija na: http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/vize/egipat,57.html

***Ukoliko agencija posreduje u izdavanju viza za putnike, usluga se naplaćuje 50,00 kn po vizi.