Ljubljana i PRIMARK

19.10.2019.Prijavite se

Ljubljana je glavni i najveći grad Slovenije koji leži na rijeci Ljubljanici. Jedna od glavnih odlika Ljubljane je da sve možete obići pješice. U gradu se nalaze brojne znamenitosti, galerije, kazališta, muzeji, parkovi, vrtovi i prekrasne šetnice uz rijeku. Najpopularniji i najljepši most je Tromostovje, koji je zapravo tri mosta u jednom. Staru gradsku jezgru posjeti više od milijun turista svake godine. Zadivljujuća arhitektura, rijeka sa predivnim mostovima, restorani s tradicionalnom kuhinjom, popločane ulice, stare zgrade, širok izbor dućana, tržnice… popis je beskrajan.

Primarkova prva trgovina otvorena je u Dublinu 1969. godine i zvala se Penney’s. Danas imaju više od 360 dućana u 11 zemalja u Europi i Americi. Ne propustite posjetiti ovaj ljubljanski shoppingholičarski raj koji se prostire na 4250 četvornih metara, a ima 44 blagajne i 48 kabina!

Cijena aranžmana po osobi: 250,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • troškovi organizacije
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno zdravstveno osiguranje
  • troškove osobnih narudžbi
  • ulaznicu u LJUBLJANSKI GRAD (uspinjača + dvorac) – 8 eura

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 250,00 kn u poslovnici

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 250,00 kn.

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813
Model: 00
Poziv na broj: 19-10
Opis: Ljubljana, Ime i Prezime

1

19.10.2019.; subota

Polazak autobusa u ranim jutarnjim satima iz Osijeka s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Đakovu (na benzinskoj postaji Petrol) i Slavonskom Brodu (istok, benzinska postaja APIOS). Vožnja modernim turističkim autobusom do glavnog grada Slovenije, uz povremena zaustavljanja radi odmora. Po dolasku u Ljubljanu stajanje u shopping centar City park u kojem možete pronaći mnoštvo trgovina (Adidas, Bambini, Calzedonia, CCC, Comma, Desigual, Humanic, Mango, MAC, Reserved, Pandora… ) i jednu od najdražih trgovina koja nudi sve što srce poželi po odličnim cijenama- PRIMARK -shoppingholičarski raj koji se prostire na 4250 četvornih metara, a ima 44 blagajne i 48 kabina! PAUZA u shopping centru je DVA I POL SATA od stajanja autobusa na parking. Nakon toga slijedi odlazak do centra grada i razgled – barokna zgrada Gradske vijećnice, Katedrala Sv.Nikole, Tromostovje, Zmajski most, Prešernov trg, Franjevačka crkva, Glavna tržnica, Tivoli park, Kongresni trg, itd. Slijedi slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Polazak za Osijek prema dogovoru s vodičem. Dolazak u kasnim noćnim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 150 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.