Ljubljana i PRIMARK

7.9.2019.Prijavite se

Ljubljana je glavni i najveći grad Slovenije koji leži na rijeci Ljubljanici. Jedna od glavnih odlika Ljubljane je da sve možete obići pješice. U gradu se nalaze brojne znamenitosti, galerije, kazališta, muzeji, parkovi, vrtovi i prekrasne šetnice uz rijeku. Najpopularniji i najljepši most je Tromostovja, koji je zapravo tri mosta u jednom.  Staru gradsku jezgru posjeti više od milijun turista svake godine. Zadivljujuća arhitektura, rijeka sa predivnim mostovima, restorani s tradicionalnom kuhinjom, popločane ulice, stare zgrade, širok izbor dućana, tržnice… popis je beskrajan.

Primarkova prva trgovina otvorena je u Dublinu 1969. godine i zvala se Penney’s. Danas imaju više od 360 dućana u 11 zemalja u Europi i Americi. Ne propustite posjetiti ovaj ljubljanski shoppingholičarski raj koji se prostire na 4250 četvornih metara, a ima 44 blagajne i 48 kabina!

Cijena aranžmana po osobi: 250,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • troškovi organizacije
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno zdravstveno osiguranje
  • troškove osobnih narudžbi

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 250,00 kn u poslovnici

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 250,00 kn.

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813
Model: 00
Poziv na broj: 07-09
Opis: Ljubljana, Ime i Prezime

1

07.09.2019.; subota

Polazak autobusa u 04:00 iz Osijeka s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Đakovu i Slavonskom Brodu. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja za odmor do Ljubljane, glavnog i najvećeg grada Slovenije. Razgled grada uz stručnog vodstvo – barokna Gradska vijećnica, Katedrala svetog Nikole, Tromostovje, Prešernov trg i spomenik najpoznatijem slovenskom pjesniku, Zmajski most, Franjevačka crkva, Glavna gradska tržnica, Tivoli park, Kongresni trg, barokne i secesijske zgrade te mnoga arhitektonska djela Jože Plečnika… Nakon razgleda slobodno vrijeme za samostalno istraživanje grada, šetnju vijugavim uličicama, ručak i shopping. Savjetujemo odlazak u shopping centar City park u Ljubljani u kojem možete pronaći mnogima jednu od najdražih shopping trgovina koja nudi sve što srce poželi po odličnim cijenama – naravno PRIMARK! Polazak za Osijek je u večernjim satima. Dolazak u kasnim noćnim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 150 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.