Ljubljana i Logarska dolina

28.03.2020.Prijavite se

Ljubljana je najveći i glavni grad Slovenije koja leži na rijeci Ljubljanici. Glavni simbol grada je Ljubljanski zmaj koji prema legendi kaže kako je čudovište iz jezera napalo Argonaute, grčke mitske junake. Nakon dugotrajne borbe, čudovište je svladao Jazon, jedan od junaka. Stoga je čudovište s vremenom dobilo naziv „Ljubljanski zmaj“ te postao simbolom grada. Uživat ćete šetajući ulicama i trgovima poput Prešernova trga, Tromostovja, Kongresnog trga, Starog trga…

Logarska dolina smještena u Sloveniji, ledenjačka je dolina u Kamniškim Alpama oblikovana od glečera još za vrijeme ledenog doba. Atraktivno je mjesto za sve putoholičare, a svojim prekrasnim bojama i prirodnim ljepotama diči se tijekom cijele godine. Prosječna nadmorska visina je 750 metara dok se vrhovi sa svih strana izdižu i do nevjerojatnih 2.000 metara. Dolina se prostire dugačkih 7 kilometara sa širinom od 250 metara, a podijeljena je na tri dijela; Log, Plest i Kot. Ispunjena je šarolikim krajolikom i dinamičnim terenom od dugačkog travnatog pa sve do šumovitog i šljunčanog. Dolinu krase brojni potoci, slapovi, šume, bogata fauna i impozantna ljepota. Poznata je kao klimatsko lječilište baš zahvaljujući svom geografskom položaju i bujnim zelenilom koje ju okružuje

 

Cijena aranžmana po osobi: 255,00 kn

 

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti, osiguranje jamčevine i troškove organizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • troškove osobnih narudžbi
  • ulaznice za kulturno – povijesne spomenike
  • dodatno putno osiguranje za inozemna putovanja

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 255,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: 28-03

Opis: Ljubljana i Logarska dolina, ime i prezime

1

1.dan, 28.03.2020., subota | Osijek – Ljubljana – Logarska dolina - Osijek

Polazak autobusa iz Osijeka u  ranim jutarnjim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost polaska iz Đakova i Slavonskog Broda.

Ugodna vožnja turističkim autobusom uz povremene pauze zbog graničnih formalnosti i odmora prema Zagrebu te Sloveniji. Dolazak u Ljubljanu, glavni i najveći grad Slovenije. Razgled grada uz stručno vodstvo: Gradska vijećnica, Katedrala svetog Nikole, Tromostovje, Prešernov trg, Zmajski most, Tivoli park, Kongresni trg, barokne i secesijske zgrade te brojna arhitektonska djela Jože Plečnika… Nakon razgleda slobodno vrijeme za šetnju i ručak. Slijedi odlazak do Logarske doline. Po dolasku upoznavanje s Logarskom dolinom uz vodiča. Slobodno vrijeme za fotografiranje, osvježenje i šetnju dolinom. Nastavak putovanja prema Osijeku u kasnim poslijepodnevnim satima. Dolazak u Osijek u večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 155 kn.

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.