Magični karneval u Veneciji i Noventa di Piave Designer Outlet

2.3.2019., subota

Doživite magični karneval u Veneciji!

 

Venecija je glavni grad istoimene talijanske pokrajine Venecija  s 271,367 stanovnika. Grad je poznat po kanalima, gondolama i bogatoj povijesti, većinom neovisnog grada koji je bio središte Mletačke Republike. Tada je bio poznat i kao “Dominantna”, “Presvijetla” (Serenissima), “Kraljica Jadrana”, “Grad vode”, “Grad mostova”, i “Grad svjetlosti”. S razlogom ga smatraju najljepšim gradom na svijetu. Grad se nalazi na 118 manjih otoka u močvarnoj venecijanskoj laguni u venecijanskom zaljevu na sjeveru Jadranskog mora. Laguna se prostire uz talijansku obalu između ušća rijeka Po na jugu i Piave na sjeveru. Vencija je jedan od rijetkih gradova na svijetu koji se mogu opisati kao jedinstveni. Umjetnost i arhitektura diljem grada slavile su neizmjerno gradsko bogatstvo. Najbolji način za razgledavanje Canala Grande, koji vijuga srcem grada, vožnja je vaporettom ili autobusom na vodi.

Cijena aranžmana za polazak Osijek, Đakovo, Slavonski Brod: 300,00 kn

Cijena aranžmana za Vinkovce i Vukovar: 330,00 kn

Cijena aranžmana za Valpovo i Belišće: 320,00 kn 

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • turistički pratitelj/vodič tijekom cijelog putovanja
  • obilasci prema programu
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškovi organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • povratna karta za brod – vaporetto (12 eura – 90,00 kn) – nadoplata u agenciji
  • ulaznice za kulturno – povijesne spomenike
  • dodatno putno osiguranje

 

Napomena:

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.
Polazak Đakovo – obilaznica. Polazak Slavonski Brod – pred naplatnim kućicama istok.
Minimalan broj prijavljenih putnika za Vinkovce ili Vukovar je 7 da bi polazak bio moguć.

Polazak Valpovo – dom zdravlja, polazak Belišće – Kazališna kavana.

Minimalan broj prijavljenih putnika za Belišće i Valpovo je 15 da bi polazak bio moguć.Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.
Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.
Nakon uplate rezervacije u iznosu od 150 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.
U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.
Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.
Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.
Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).
Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.
Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.
Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju.
Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.
Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.
Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 300,00 kn + 90,00 kn vaporetto – u poslovnici
INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – 300,00 kn + 90,00 kn vaporetto (putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 20.02.2019.)

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ
Model: 00
Poziv na broj: 02-03
Opis: Karneval Venecija, ime i prezime

 

0

1.3.2019., petak

Polazak autobusa iz Osijeka u 22:00 s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Đakovu i Slavonskom Brodu. Ili uz nadoplatu: Belišće, Valpovo, Vukovar, i Vinkovci.   Ugodna vožnja turističkim autobusom preko Zagreba i Slovenije uz povremene pauze zbog graničnih formalnosti i odmora.

1

2.3.2019., subota

Dolazak u Veneciju u ranim jutarnjim satima. Vožnja vaporettom do centra grada (uz nadoplatu). Po dolasku razgled uz stručno vodstvo: Trg svetog Marka, Bazilika svetog Marka, Duždeva palača, Most uzdaha, Prokurative, Rialto… Poslijepodne slobodno za šetnju ulicama, uživanje u karnevalskim povorkama, kupovinu…  U dogovoreno vrijeme slijedi polazak sa Trga sv. Marka te vaporettom dolazak u autobus (oko 17 sati). Stajanje u NOVENTA DI PIAVE OUTLETU (zadržavanje 1,5 h do 2h, ovisno o vremenu dolaska). Polazak kući u večernjim satima. Ugodna noćna vožnja uz usputna zaustavljanja i odmor tijekom puta. Dolazak kući u ranim jutarnjim satima u nedjelju.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating