Malinska – otok Krk

Smještena samo 15 kilometara od grada Krka, Malinska je jedno od najpoznatijih turističkih destinacija otoka Krka. Svjetski je poznata po svojim predivnim plažama, a može se pohvaliti s 260 sunčanih dana godišnje te s povoljnim geografskim položajem koji ju zaštićuje od vjetra. Najpoznatije plaže u Malinskoj su Rajska plaža i šljunčano-pješčana plaža Rupa, koje će vas oduševiti svojom čistoćom i bistrinom mora. Riva u Malinskoj za vrijeme ljetnih mjeseci obiluje turistima. Riječ je o prekrasnoj šetnici s predivnom, održavanom vegetacijom, gdje ćete lako pronaći mjesto za nešto pojesti i nadoknaditi energiju utrošenu u vodene aktivnosti. Kada posjetite Malinsku rivu shvatit ćete zašto je prava cvjetna ljepotica.

Cijena aranžmana po osobi: 229,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • turističkog pratitelja tijekom putovanja
  • troškovi organizacije
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • troškovi osobnih narudžbi

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 229,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje –  229,00 kn.

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: termin putovanja (npr. 19-07)

Opis: Malinska, termin, ime i prezime

1

JEDNODNEVNO KUPANJE - Malinska

Termini: 09.08.2020.

Polazak autobusa  iz Osijeka u noćnim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Đakovu i Sl. Brodu. Točno vrijeme polaska dobit ćete u završnom pismu najkasnije 2 dana prije polaska. 

Ugodna vožnja autobusom uz pauze za odmor. Nastavak vožnje prema otoku Krku. Po dolasku u Malinsku u jutarnjim satima slobodno vrijeme za kupanje. Polazak iz Malinske u poslijepodnevnim satima (oko 18:00 sati). Vožnja kući uz usputna zaustavljanja za odmor. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 150 kn.

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Organizator putovanja: Os line

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating