Majčin dan u Beogradu i večera u restoranu Tri šešira

12.5.2024.Prijavite se

Beograd je glavni grad Srbije, treći je najveći grad jugoistočne Europe, poslije Istanbula i Atene. Nalazi se na ušću Save u Dunav. U njemu živi nešto više od 1 700 000 stanovnika. Beograđani su uvijek raspoloženi za zabavu i razgovore o poznavanju dobre hrane, vina i glazbe. Široki bulevari, prostrani zeleni parkovi, kafići i restorani uvijek su puni ljudi i zato ćete najbolje upoznati grad upoznavajući Beograđane. Kalemegdan, Knez Mihajlova, Dorćol… samo su neke od lokacija u kojima ćete uživati. Posebice će Vas očarati boemska četvrt Skadarlija u kojoj možete isprobati tradicionalne specijalitete uz zvuke glazbe. U kojem god smjeru da krenete Beograd nudi nešto zanimljivo i neobično…

Cijena aranžmana po osobi: 35,00 EUR

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • turističkog pratitelja tijekom cijelog putovanja
  • troškovi organizacije
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • večera u restoranu “Tri šešira” – ćevapi, leskovački uštipak, roštiljska kobasica, pileći ražnjić u slanini, svinjska rebra, svinjski vrat, pileći batak, vrhnje, šopska salata, proljetna salata, pečena paprika, somun, integralni kruh, bijeli kruh, štapići s bijelim lukom – 17 EUR po osobi nadoplata na licu mjesta (ne na račun agencije)
  • dodatno zdravstveno osiguranje
  • osobne troškove
 Vegetarijanci/vegani molimo da upišu u napomeni, a po dolasku na večeru će dobiti odgovarajući meni. 

 Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA  – 35,00 EUR

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Sv.I.Krstitelja 35, Darda 31326

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: 12-05

Opis: Majcin dan u Beogradu, ime i prezime

1

Nedjelja, 12.05.2024.

Polazak autobusa iz Osijeka u 05:30 s parkirališta između supermarketa Špar (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Vukovaru i Tovarniku. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja za odmor.

Po dolasku u Beograd slijedi razgled grada uz turističkog vodiča: Saborna crkva  –  Knez Mihajlova – Trg Republike – Narodno pozorište – Kalemegdan… Kalemegdan je najveći beogradski park i ujedno jedna od brojnih zanimljivih promenada u gradu. Parkom dominira poznata tvrđava Kalemegdan. Razgled najvažnijih dijelova parka izvana uz pratnju vodiča: Zvonik – Stari Bunar – Barokna vrata – Srednjovjekovna kula Nebojša – Sahat Kula – Crkva Ružica – Crkva Svete Petke. Spomenik Pobednik djelo je čuvenog Ivana Meštrovića kao simbol pobjede srpske vojske nad Otomanskim i Austrougarskim carstvom i u ratovima od 1912. do 1918. godine. Ovdje ćemo uživati u pogledu na Ratno ostrvo i mjesto gdje Sava utječe u Dunav. Slobodno vrijeme za ručak, odmor i shopping.

U 18:00 svi putnici koji žele ići na večeru u restoran Tri šešira nalaze se u restoranu. Večera uz živu glazbu. U 21:00 polazak prema Osijeku. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 0911550549.

Vremenski period za izvršenje uplate u cijelosti za jednodnevne izlete: 5 dana (uključujući vikende).

Ako niste uplatili cjelokupan iznos u roku od 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

U slučaju otkaza jednodnevnog izleta od strane putnika, uplaćeni iznos je nepovratan.

Putnik koji je spriječen ići na putovanje treba naći zamjenu te javiti agenciji promjenu imena do 12 sati prije polaska na putovanje. Promjenu imena putnika agencija ne naplaćuje.

U slučaju da putnik ne može naći zamjenu, agencija se obvezuje napisati obavijest o slobodnim mjestima na društvenim mrežama (do 48 sati prije polaska na putovanje). Ako agencija pronađe zamjenu putniku koji otkazuje putovanje, agencija vraća novac u cijelosti na IBAN uplatitelja putovanja.  Ako agencija ne pronađe zamjenu, uplaćeni iznos je nepovratan.

Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 6 EUR (45,20 kn) po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete.

Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Završno pismo s vremenom i mjestom polaska šaljemo najkasnije 2 dana prije polaska na putovanje. Ljubazno Vas molimo da ne zovete agenciju prije nego što Vam pošaljemo završno pismo.

E-mail sa završnim pismom često bude primljen u nežljenu poštu (spam) pa Vas molimo da prije zvanja agencije prvo provjerite neželjenu poštu.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review