Izložba Picassa u Milanu i Valentinovo u Veroni

Romantika, shopping i umjetnost – da, sve je to moguće doživjeti na ovom putovanju!

Milano – Verona

15.2.2019. – 17.2.2019.

Vodimo Vas u jedinstveni Milano; Milanska katedrala, rezidencija obitelji Sforza, Palazzo Reale koji je ugostio izložbu poznatog španjolskog slikara Pabla Picassa i neizostavni shopping. Nakon uživanja u umjetnosti i modi uputit ćemo se prema gradu najpoznatijih ljubavnika. Nije slučajno Verona izabrana za grad ljubavi… Zasigurno su Vam poznati Shakespeareovi ljubavnici Romeo i Julija pa zašto ne posjetiti balkon s kojeg je Julija zavapila slavne riječi: “Romeo, o Romeo zašto si Romeo.” Prepustite se čarobnoj atmosferi ovih romantičnih gradova i uživajte!

Cijena aranžmana po osobi: 850,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom
 • obilasci prema programu
 • turistički pratitelj/vodič tijekom cijelog putovanja
 • 1 noćenje s doručkom u hotelu ***
 • osiguranje od odgovornosti
 • osiguranje jamčevine
 • troškovi organizacije

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • troškovi osobnih narudžbi
 • ulaznice za razgled kulturno-povijesnih spomenika
 • ulaznica za izložbu Pabla Picassa (14 €)
 • boravišna pristojba
 • nadoplata za jednokrevetnu sobu
 • nadoplata za večeru u hotelu
 • dodatno putno osiguranje

Napomena:

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba. Završno pismo s detaljima o polasku i planu putovanja šaljemo na Vaše e-mail adrese 2 dana prije polaska na putovanje.
Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.
Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu ili pozivom na broj 091/155-05-49 ili 031/550-549
Putnik je na popisu putnika nakon uplate 250 kn.
U slučaju otkaza putovanja putnika 30 dana prije polaska na putovanje agencija zadržava 50 % uplate.
Od 29-og dana vrijede opći uvjeti putovanja.
Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.
Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.
Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju.
Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja. Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima. 
Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 850,00 kn
INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 850,00 kn. Mogućnost plaćanja na rate: 1. rata 250,00 kn (za potvrdu rezervacije), 2. rata 300,00 kn, 3. rata 300,00 kn (putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 1.2.2019.)

KARTIČNO PLAĆANJE
American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata 915,00 kn

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ
Model: 00
Poziv na broj: 15-2
Opis: Verona i Milano, ime i prezime

 

1

15.2.2019., petak | Osijek - Milano

Polazak autobusa iz Osijeka u kasnim večernjim satima (oko 22:00) s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Đakovu, Slavonskom Brodu i Zagrebu. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz povremene pauze zbog graničnih formalnosti i odmora

2

16.2.2019., subota | Milano

Dolazak u Milano. Slijedi razgled povijesne jezgre glavnog grada Lumbardije uz pratnju vodiča: katedrala, Teatro alla Scala, galerija Vittorio Emanuele, dvorac Sforzesco, Accademia i četvrt Brera – stari dio grada s labirintom malih uličica u kojima se nalazi pregršt odličnih restorana, kafića, ali i Pinacoteca di Brera – glavna galerija umjetnosti u gradu. Slijedi slobodno vrijeme za kupovinu u talijanskoj modnoj prijestolnici ili odlazak do Palazzo Reale gdje može posjetiti izložbu poznatog španjolskog slikara Pabla Picassa (uz nadoplatu). Ne zaboravite kušati poznate talijanske specijalitete kao što su Osso bucco a la milanese ili Panzerotte. Smještaj u hotel. Noćenje

3

17.2.2019., nedjelja | Verona - Osijek

Doručak u hotelu i odjava. Krećemo prema Veroni – gradu ljubavi poznatom po tragičnoj ljubavi Romea i Julije. Odlazimo u šetnju gradom uz pratnju vodiča. Vidjet ćemo: Piazza dei Signori, Piazza delle Erve, Julijina kuća, Piazza Bra, Arena. Nakon razgleda slobodno vrijeme za uživanje u gradu. Polazak prema Osijeku u poslijepodnevnim satima. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske s usputnim zadržavanjima. Planirani povratak u Osijek u kasnim večernjim satima.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating