Eger i Miskolctapolca povodom Dana žena

 09.03.2019.-10.03.2019.

Grad Eger i termalno kupalište Miskolctapolca nalaze se u planinskoj regiji Bükk i Mátra na samom sjeveru Mađarske. Ova regija dom je brojnih jedinstvenih bogatstava, kako prirodnih tako i materijalnih. Zahvaljujući ugodnoj alpskoj klimi, regija je raj za turiste u svim godišnjim dobima. Barokni grad Eger, za kojeg mnogi kažu da pripada najljepšim europskim gradovima, mađarski je simbol hrabrosti i patriotizma zbog velike pobjede nad Turcima 1552. godine. Zasigurno će vas osvojiti svojim mirnim, uskim ulicama, ali i očaravajućim građevinama. Za svega nekoliko minuta, laganom šetnjom stići ćete i do doline Szépasszony  – Dolina lijepe žene – u kojoj možete istraživati i uživati u regionalnim vinima u gotovo 200 vinskih podruma isklesanih u vulkanskim stijenama. Jeste li ikad zamislili da se možete kupati u špilji? Da, moguće je i to u toplicama Barlangfürdő koje se nalaze u špilji Miskolctapolca. Nekoliko stotina tisuća godina stare prirodne špiljske prolaze puni prirodno topla voda koja dolazi iz same unutrašnjosti planine. Jednostavno se prepustite čarima ove regije i uživajte u romantičnom vikendu!

Cijena aranžmana po osobi: 490,00 kn

U cijenu uključeno:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • turistički pratitelj tijekom cijelog putovanja
 • 1 noćenje u hotelu *** na bazi noćenje-doručak
 • troškovi organizacije
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

U cijenu nije uključeno:

  • troškove osobnih narudžbi
  • dodatno putno osiguranje
  • boravišna pristojba 1,70 €/osoba/noć
  • nadoplata za večeru u hotelu (7 €/osoba)
  • ulaznica u dvorac Eger (800 HUF)
  • ulaznica u termalne banje Eger (1900 HUF)
   • turski spa (1300 HUF uz kupnju ulaznice za termalne banje)
   • turski spa Wellness (vrijedi 2,5 h – 2200 HUF)
  • ulaznica u toplice Berlangfürdő (2600 HUF)
   • ulaznica sa Saune (1000 HUF) – doplata na licu mjesta – cijene su informativnog karaktera i podložne su promjenama.

Napomena:

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba. Završno pismo s detaljima o polasku i planu putovanja šaljemo na Vaše e-mail adrese 2 dana prije polaska na putovanje.
Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.
Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu ili pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.
Nakon uplate rezervacije u iznosu od 190,00 kuna bit ćete zabilježeni na popis putnika.
U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.
Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete. Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.
Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…
Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.
Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency.
Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:
GOTOVINA – u poslovnici 490,00 kn
INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA –. Mogućnost plaćanja na rate: 1. rata 190,00 kn (za potvrdu rezervacije), 2. rata 150,00 kn, 3. rata 150,00 kn, (putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 25.02.2019.)
KARTIČNO PLAĆANJE
American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata 526,00 kn

Podaci za uplatu:
Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ
Model: 00
Poziv na broj: 09-02
Opis: Eger i Miskolctapolca, ime i prezime

1

1. dan, 09.03.2019., subota | Osijek - Eger

Polazak autobusa u 04:30h iz Osijeka s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Ugodna vožnja prema sjeveru Mađarske uz usputna zaustavljanja za odmor. Po dolasku u Eger slijedi razgled grada uz pratnju vodiča. Ono po čemu se ovaj mađarski grad ističe su druga najveća bazilika u Mađarskoj, impozantna nadbiskupska palača te dvorac Eger. Slobodno vrijeme za uživanje u ovom baroknom gradu. Preporučamo šetnju do Doline lijepe žene ili posjet termalnoj banji Eger u kojoj možete uživati u izvornoj turskoj kupelji i isprobati tradicionalnu hamam masažu (uz nadoplatu). Smještaj u hotel. Noćenje.

2

2. dan, 10.03.2019., nedjelja | Miskolctapolca – Osijek

Doručak i odjeva iz hotela. Odlazak u toplice Berlangfürdő. Kupanje u starim špiljskim prolazima je posebno iskustvo, a ono postaje još uzbudljivije zahvaljujući golemim vodenim toboganima ugrađenima u planinu. Na raspolaganju imate 6 unutarnjih bazena, finske i infracrvene saune, parnu kupelj. Bazen u staroj špilji (29-30°C), termalni bazeni (33-35°C), bazen u rimskoj dvorani (32°C), dvorana zvijezda (32°C)… izbor je na vama! Polazak prema Osijeku u popodnevnim satima. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating