Mostar i slapovi Kravice

23.-24.05.2020.Prijavite se

Mostar je najveći grad u Hercegovini. Smješten je na obalama rijeke Neretve. Grad je ime dobio po čuvarima mostova, mostarima. Ubraja se u jedan od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini. U njemu se nalazi Stari most, koji se zajedno sa starim gradom od 2005. godine nalazi na popisu zaštićene kulturne baštine UNESCO-a. Vodopadi Kravice mala su oaza prirode, smještena nedaleko Ljubuškog i svega 40-tak kilometara od Mostara. Nastali su radom sedronosne rijeke Trebižat, pa je ovaj fenomen prirode, danas pod zaštitom države. Visina slapa kreće se od 26 do 28 metara, s vodenim amfiteatrom ispod slapa promjera 120 metara. 

Cijena aranžmana po osobi: 450,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • lokalnog vodiča za razgled Mostara
  • 1 noćenje na bazi noćenje – doručak u Mostaru u hotelu 3*
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • ulaznicu za posjet franjevačkom samostanu i muzeju na Humcu te slapovima Kravice (10 KM – nadoplata vodiču u autobusu)
  • ulaznice za kulturno-povijesne znamenitosti koje nisu uključene po programu
  • dodatno putno zdravstveno osiguranje (40,00 kn po osobi)
  • troškove osobnih narudžbi

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 450,00 kn 

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA  – 450,00 kn

KARTIČNO PLAĆANJE –  American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata – 485,00 kn

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 23-05

Opis: Mostar i Kravice, ime i prezime

1

1. dan, 23.05.2020., subota | Osijek – Mostar

Polazak autobusa iz Osijeka u ranim jutarnjim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Ugodna vožnja turističkim autobusom u smjeru Mostara. Po dolasku u Mostar u ranim poslijepodnevnim satima, odlazak u razgled starog grada uz lokalnog vodiča: KRIVA ĆUPRIJA, HAMAM, TABHANA, STARI MOST koji je od 2005. godine upisan u UNESCO-vu listu zaštićene svjetske kulturne baštine, KUJUNDŽILUK… Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

2

2. dan, 24.05.2020., nedjelja | Mostar – Ljubuški – Kravice

Doručak i odjava iz hotela. Nastavak vožnje do Ljubuškog. Po dolasku, odlazak u posjet franjevačkom samostanu svetog Ante Padovanskog na Humcu u kojem se nalazi najstariji muzej u BiH, osnovan davne 1884. godine. Po završetku, kratka vožnja do oaze u kamenu – slapova Kravice na rijeci Trežibat. Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi. Polazak prema Osijeku u poslijepodnevnim satima. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.
Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.
Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 150 kn.
U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.
Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.
Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.
Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.
Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.
Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating